|
![]() |
#39121 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
recimo ako ides na zumberak ili bilo kuda osim na sleme iz centra? umres s tim prenosom do tamo...
![]() |
#39122 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
laganini vrtis i to je to ![]() Nisam nesto skuzio da mi fali brzine jer do sljemena i nema di neku brzinu i razvit tak da mi je 30T naprijed cisto dovoljno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39123 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#39127 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Rice, za offroad tournig se ne koriste fs bicikli sa 160mm hoda! Kak to ne možeš skužiti? Znači ovakav jedan "enduro" bicikl nije za offroad touring niti to radi 70% vremena. 70% vremena ide po grdim terenima gore-dole. U ostalih 30% spada sve ostalo, od extremnijeg spusta, reklo bi se "DH", skakanja i kojekakvih divljanja do laganog xc uživanja po dotki, offroad touringa i svega ostaloga što ovaj bicikl radi dobro, ali postoje bicikli koji to rade bolje. Ne znam kak bi to bukvalno objasnio... Sve je kompromis, pitanje je na kojem polju je tko spreman prihvatiti koliko kompromisa. Eto! Po tome se slaže i prilagođava bicikl kod pojedinca. Ili imaš 7 bajkova...
![]() |
#39129 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pih, kad je Rice bio na sljemenu svejedno smo ga poderali i gore, a vjerojatno i dolje ![]() Pola (ako ne i vise) moja voznje na sljeme otpada na cestu. Sama suma cini valjda 15-16km u prosjeku. Roadie sa 28T sajbom ![]()
![]() |
#39130 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
MG
vozdra raja, sjutra (nedelja i Dan nezavisnosti) se nalazimo u 10,30h na parkingu kod Šestinskog Lagvića. Želja je odvest 2 đira, 'ko oće mere i više...stazaaaa na biranje, kad se već prljamo... ![]() bujrum 'ko mere, i nema labavo ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#39131 |
Gear breaker!
|
Medo je danas bio super. Blata taman da bude zabavno. Sutra bu jos bolje, ali ce biti guzva. Kombijasi voze
![]() |
#39133 |
Registered User
|
..u kombiju kad im se i mi naguramo, a bez karte, pa ti zovi konduktera ![]()
![]() |
#39134 |
Gear breaker!
|
![]() |
#39136 |
Registered User
|
Medo
vozdra raja, sjutra (utorak) smo u 10h na zavoju na Himperu: http://go.hak.hr/543430301 ...plan je 3 đira, uz Suuunce pa bujrum 'ko mere ![]() nema labavo, od samog ulaza na stazu pa dalje... ![]()
![]() |
#39137 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
opa, HAK samopromocija ![]() predlazem da se snimis u onom tonu izvjestaja za radio, samo s ovim tekstom: bujrum raja, sjutra ABD smo u 9h kod dione. kolnici su mokri i skliski, onako kako volimo. pozivamo vozace da drze razmak, a maxa molimo da ide zadnji jer je najsporiji. sutra u gorju pola metra snijega, tahman da isprobamo novu zimsku opremu, a u unutrasnjosti cir na zelucu. nema labavo! Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 03.03.2015. u 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39138 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
osvojio sam ramu dartmoor hornet 2014. plave boje. Koliko bi to vrijedilo da se prodaje? riječ je o ovoj rami: http://dartmoor-bikes.com/hardware/frames/hornet
![]() |
#39140 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39141 |
Registered User
|
kazne
Zipa raja, stani milicija! ![]() EDIT: sjutra (subota) smo u 10h na Zavoju pa bujrum 'ko mere. Plan je 3 đira Mede ![]() nema labavoooo ![]() Zavoj: http://go.hak.hr/543430301 EDIT 2: milenijumski pozdrav s Mede: https://carousel.dropbox.com/photos/cc/0Q5SxfOHosvlzts prva je sa blicom a druga bez blitza ![]() EDIT 3: 'o'će 'ko sjutra (ponedeljak) na Medu? po krugu nam treba cca 1h15min ![]() EDIT 4: dogovoreno je, u 10h smo na Zavoju ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 08.03.2015. u 20:41. Razlog: Medo |
![]() |
![]() |
![]() |
#39142 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Bajkeri trebao bih pomoc. Bike bi odvezao na servis, ali ne znam gdje. Znam od prije po prici rodjaka da je Bismark ili tako nesto bilo OK. Meni je zapravo svejedno. Treba mi nastimati zbice, mjenjace, staviti novo ulje, nove pakne i nove gume. Dio toga mogu sam, ali iskreno, ne zelim se s tim zajebavati. ![]() Nadalje, jednom sam se javio u temu kad sam doselio u ZG prije cca pola godine i netko mi se javio na PM da bi mi pokazao staze po ZG, ali ja te poruke vise nemam, ali mi se nekako cini da je to bio Irvin ![]() Pa eto, ako to jos uvijek vrijedi, kad sredim bike, rado bi nabacio djir da vidim kako se na dvokolici dise po Zagrebu i okolo ![]()
![]() |
#39143 |
Registered User
|
@ aski: jašta jarane, dobrodošao...hajd što pre to uštimaj i bujrum na breg z nama. Kaj se tiče servisa mogu samo da pričam o onom kaj sam prob'o: na istoku (Sesvete->DugoSelo) - Vivasport a zapad Bizmark kako si već naveo. Ovisi kaj ti je bliže. Momci pravo znaju svoj posao ![]()
![]() |
#39145 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Prodajem nesto dijelova pa ako koga zanima javite se ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 09.03.2015. u 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39146 |
Registered User
|
raporat
Medo: sve je rahlije na onoj ulaznoj strmini i kako smo skontali trebalo bi voziti levu liniju oko kamena jer sam ja išo zadnji krug sa desne i ravno je ko strela pa se nabere brzine k'o u warpu pa je bilo dolje za drži gaće, no zadržo sam ih ![]() @ Crocus i ostali, ali posebno Crocus: sad se celi uspon da odvest bez spuštanja noge...posle ceste ona strma zemlja...tamo sam pomakeo ona 2 kamena i sad samo fiju, napred i stisne se pedala...wooHoo ![]() Ima još malko blata oko kickera i dropa...ostalo je eXtra dobro, pogotovo kad se onaj dio sa kickerčićima poveže...morali smo jučer još jednom samo taj dio ponovit. Šema je da kad je zavšimo samo se dignemo još jednom cestom ona 2 zavoja i opet, fijuuuu. Taj dio je baš ono...mmmmmmMedo ![]() Posle ona strmina prije potočića - treba svakako ciljat što više prema drvetu...jučer je comrad Markan probo desnu liniju koja je šira i mami, ali to je čista navlakuša ![]()
![]() |
#39147 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() U subotu su se svi mučili, a u nedjelju sam se hvalio na sva usta kako sam uspio to 3/3 izvest. I sad dođeš ti i kažeš da si maknuo kamen...
![]() |
![]() |
#39148 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Mogo bi ih drugi put vratit u nekom jačem setupu da malko ti skill dižemo, da se možeš za trke spremat ![]()
![]() |
![]() |
#39150 |
Registered User
|
Medo, sjutra?
vozdra raja, dali ima dobrovoljaca i dobroraspoloženjaca za sjutra (četvrtak) za skočit na Medu. Polazak fleXible, ali da smo do 15h gotovi, jerbo sam noćna ![]() Kiša bi nas sjutra lagano trebala obići ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|