|
![]() |
#39001 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39002 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Je li ide prema dole bar ili je previse snijega i za to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39004 |
Premium
|
Dolje po Leusteku bi islo, ali ne bi bio neki gust. Ugazeno je u sirini ramena i tesko se mimoici pjehe a kamoli biciklom...a nije ni nesto ugazeno. Bikca je super utabana, i kad bi netko maknuo planinare spust bi bio mrak ![]() Obje staze su danas bile jako prometne. Iz smjera 18 ice na mjestu gdje se spaja s Bikcevicevom malo iznada Njivica je smo jedan trag, kod Samoce nijedan, kao i kod Puntijarke, sto znaci da nitko nije isprtio stazu. Ovaj jedan jedva vidljiv trag mozemo slobodno zanemariti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39005 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Također od šestina pa prema grafičaru isto tako ništa od vožnje. Dosta ugaženog snijega koji se pretvara u led polako Sve u svemu prekasno je zabijelilo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39007 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
vozdra ba raja, da vam je svima sportski uspešna Nova ![]() ...manje kvarova, dentova, crackova, ozleda i probušenih zračnih a više tekućih km ![]()
![]() |
#39010 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vidim da ima biciklističkih oglasa u grupi, pa da pitam, mogu okačit oglas ovdje ili nije baš poželjno? Naravno, prodajem bicikl.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39011 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
BTW, ja sam isao kad je bilo -17 (na vjetru preko -30) tako da je ovo pis od kejk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39012 |
Registered User
|
![]() |
#39014 |
Registered User
|
Dali je ne'ko bio po Leusteku ovije dana? Oćemol oprobat sjutra? kaj mislite dali je prohodno bajkom? ![]()
![]() |
#39018 |
Registered User
|
E, tu si me dobio ![]() Sjutra, utorek Kraljevski, smo u 10,30h kod Dione, Herci i ja...pa bujrum 'ko mere ![]() ...znači, sjutra nema laaabavo... EDIT: raporat>> dns 3 havera 'ko 3 kralja jahahu - Herci, maliapostol sa dropa (Zoran) i ja...Leustek je provozan oziroma 95od100 (guranje na uzbrdici posle prvih klupica i još neđe al sam zaboravio (godinneeeee). Došli do makadama i prema Tigrovom i dalje prema pOOntijarki pa gađali 18-20. Staza je utabani sneg od planinara (Bog ih vido, inače bi bilo piši propalo) i sve do Njivica tako dooobro da je to čudo, sav sam se pigo u želji da što više ostanem na bajku (nema labavo, inače...), sa što manje spuštanja noge i onda pogodak dana, kod Njivica krenemo prema 20 i skontamo da je dubok sneg jer nije ni'ko proš'o i dreknem ja idemeee na pilanu, a tamoooo haooooos, zabava i to NN. 18-pilana će izgleda biti izbor sledećih nekoliko sedmica, ako ostane vako status-quo sa temperaturama i bez oborina. Događaj dana: iznad Adolfovca pipa se Zoran nekaj i veli nema mi mobsa. "koji imaš?" 5S veli ![]() ![]() ![]() Slikopis: 1. Herci ostavlja Armagedon zasobom ![]() 2. zima, zima e pa štaje Sledeća fura: četvrtak, inshAllah ![]() Dragoj braći i sestrama želim: Mir Božji, Hristos se rodi ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 06.01.2015. u 21:40. Razlog: raporat |
![]() |
![]() |
![]() |
#39019 |
Registered User
|
sutra breg?
vozdra raja, sjutra, četvrtak, smo u 11,30h kod Dione pa bujrum 'ko mere ![]()
![]() |
#39020 |
Registered User
|
bus i provera za nosač...škola
elem, kako smo u čet imali suuuper pilanu onda smo Herci i ja ugovorili da bi odradili šemu u petak: 1. bus u 8,50h pa 18-pilana i onda još jedan uspon po Bikči pa pilana...naravno pretpostavljate da dobija riječ koja se najviše puta koristi i da je samo pilana upalila ![]() Došli mi okolo 8,30h i busdžija veli jok...nosača nema...hajd reko pričekat ćemo mi...ako bude u sredini...kad ono haaooos...borderi, skijači...ajmo curice, ajmo dječaci...pitam ja busdžiju da kako da znamo kad ima nosač? Veli vako: nazovite prije vožnje na: 013460852 (dispečer i pitaj...). Mi probali i radi...čova nam objasnio da je strgan na tom busu koji taj dan operira...vozač brko se ispričavao...ma duše od raje ![]() Herci i ja u kola i pravac Bliznec, raspakiravanje i uspon...20od100 vozili, ostalo po ledu sklizali i za 40 min kod Njivica...fiju...Herci je kamikaza...a kako nam se osladilo onda smo opet gurali ali ovaj puta 100od100 i to krenuli stazom strmopeći odozdo (mislim da je 36) jerbo nema šansone da pilanu guraš...i opet okolo 40 min...pa spust...ja kočio Hercija jer mi od iza Nobby i nikako ne drži, a blataaaaa majko milaaaaa. Treba mi pod hitno neka group-buy za MM ili HD (trailstar), čega bude na lageru ![]() Nobby nic nije za ovo vreme (stavio sam ga iz silne nevolje)...labav je, a nema labavo ![]()
![]() |
#39021 |
Registered User
|
Novogodišnja fura :)
vozdra raja, sjutra (sreda-Nova godina) smo u 11h kod Dione pa bujrum 'ko mere ![]() nema labavo, još baca ![]()
![]() |
#39022 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako nekoga zanima - prodajem Slasha http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=96655
![]() |
#39026 |
Registered User
|
stanje i dalje...
vozdra raja, stanje sljeme: leustek do iznad adolfovca a posle cesta do vrha jerbo ima snega...blata... Spust:57-ica...do ona 2 dropa neprepoznatljiva...denes izvlacili drva sa John dere pravo...a posle dropova samo gaaaas...skoro suvo do kanala...malko pleše dalje ali zabavno. Crvena zemlja puno pitomija...more se i kroz sredinu...nema labavo ![]() Sjutra, četvrtak, smo u 10,30h kod Dione pa bujrum 'ko mere ![]()
![]() |
#39027 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Znaci tolko ti je Trek dobro sjeo ![]() Ako se meni planovi odvrte kak spada, ja se karboniziram 2016. Neznam kolko pratite, ali YT je valjda dream team okupio http://www.pinkbike.com/news/kelly-m...ries-2015.html
![]() |
#39028 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tražim malo duži i lakši bajk. Osim toga, ništa drugo ne mogu dobiti sa novim bajkom (tipa da je revolucionarna geometrija). Nizbrdo IMHO nema bolje stražnje suspenzije. Duži bajk će riješiti sitnice sa usponima. Čak i da dođe aluminijski opet Slash, 2014 i 2015 se puno bolje penju i lakši su u startu za 1kg skoro. Da nije bilo fijaska sa chainstayom (dobra je stvar što novi izmijenjeni nije nikome pukao u 3,5 godine), nisam morao apsolutno ništa dirati sa bajkom/okvirom. Šaraf nisam okrenuo. Tako da, osim ako ne uleti opet prilika, ići će se na Treka ponovno. Dok ne dođe, malo ću isprobati još od ekipe ove nove Enduro okvire. Sad se barem može naći svega za probati i vidjeti što je bolje, a što nije.
![]() |
#39029 |
Registered User
|
raporat
elem, jučera smo se dernek420 sa dropa (Marko) i ja furnuli i to NN. Lega vozi endura, mnogo lep. Kako mi je prvi put snjime, izbio me je pravo na usponu...ja se sve čuvam, pa veli kako nije od prvih snjegova vozio, ali grabi bolan i to na coil shocku, napred minion dhf...a meni grašci samo padaju po headtubu i sve mi žao laka kako će ga slani znoj pojest ![]() Vozi se Leustek do prvog križanja iznad Adolfovca, dalje ako se ide onda malko pedala, malko na noge ali mi već 2. dan idemo cestom od tuda...gore duva i temp ne rastu ko u nizini pa se sporo topi...s tim da bi danas mog'o otić veći dio u vodu... Gađali smo bus u 13,50h: 1. đir: 57ica- jučer mnogo blatnija nego prekjučer, a prekjučer je bio mudFest...kiša padala noć prije. Nismo išli do vrha jer ima snega na činovničkoj...ali trebalo bi probat (čekamo subotnju ekipu sa raportom). Posle prvog križanja sa cestom dole je ono pravo za probat kako je englezićima kad voze svoje...autoput kojim su izvlačili drva...dropovi još neprohodni pa ih se lako obilazi. Posle je pjesma...najbolji je dio strmina i dalje, skija se naveliko. Kanali su bili mnogo vlažni zbog kiše, ima dosta i lišća po linijama pa bi bilo dobro da ne'ko sa grabljama malko prođe ![]() Završili smo vožnju sa blatom u ušima, skinem ja nadodelo i velim Markanu (dernek) da ću ja ići pregovarat jer su se njemu samo oči videle...skinem ja kišne i prostrem na sušenje ispod sata...kad eto Zvonkeca (kona operator)...veli čeka još 2 jarana (tucmana i kikija-Gloriyi), kad eto i Frana (bighit crveni)...tako nas se 6 skupilo. Velim ja Zvonkecu da idemo 2 najčišća pregovarat, on ulicko bajs k'o za prodaju, a ja naše u žbunje položio, bili su u campuflage boji, zapravo jednobojni (dali je crna boja?). Do busdžije, kad ono brko koji nam je prošli petak mahnuo na odlasku (kad smo Herci i ja pokušali, ali nije imao nosač i sve puno skijaša beše)...oooooo rek'o danas nema skijaša čikooooo ![]() 2. đir smo uboli 18-20 i to je pOOn pogodak. U punoj dužini samo FSA i nema labavo. Ima jedna mina (i više manjih): kad se prođe Zlayin zavoj, pa onda lagano onaj kao drop u kanale (lišća k'o u priči, a ispod blato i nema labavo) di su vododerine (pune lišća a ispod blato) pa onda gaaas i dolazi jedan od lepših uskoka kad se dropa preko onog kamenčića u onu brzu singlicu nizbordo (zna Crocus) - e tu sam uskočio sa tog kamenčića a dole cca 8m niže zapuh snijega do koljena i kočio sam na mrtvo ali me samo nosio i zabio se prednjim u to i OTB...više teatralno nego ozbiljno, čak je i fora past jer je mekano ![]() ![]() Odlično beše, Marko je isto par puta meni priuštio dobar kadar, i to na onoj strmini mu zapeo volan za granu kako je skijo i isto: bam, tam, vam, tam, pljas ![]() ![]() živi bili pa se vozali, FSA i nema labavo ![]()
![]() |
#39030 |
Premium
|
Danas i sutra ide teska fen juzina, i nadam se da ce to napokon svesti snijeg na 0 cm, a od nedjelje kise jesenje. Bitno da snijeg ne padne. Znaci subota Lonjscina 10h, i pravac Leustek-Runolist-18-Strmopec-Pilana. Moram provjerit kak mi idu switchevi na flat pedalama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|