|
![]() |
#361 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
stvarno se svakakvih gluposti ovdje dalo procitati,,,,,,, ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
A schumiju fali jedan rekorda to je samo pobjeda jos jedna u monacu i to je to,ako mu opet neizmisle nesto ko svaki put! svidja mi se ova zadnja recenica u zagradi od spedeja 3 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sve dok bude vrjeđanja na threadu postovi će se brisati. Bilo bi lijepo za promjenu vidjeti par postova za redom u kojima se ne koristi rječnik iz osnovnjaka... |
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Što ćeš, Jelc, to ti je kada se spoje jaka uvjerenja i slabi umovi... |
![]() |
![]() |
#366 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#367 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sorry, ali sam prošao kroz ovu kobasicu prije tvoje intervencije i to je jedini zaključak do kojeg sam došao. ![]() Oduševljen sam nedjeljnom utrkom, pa sam si mislio da i ja nešto pametno napišem. Poslije rečenog čitanja svega, zgadila mi se cijela tema. A moj post je namjenjen fanboyevima koji su prešli granicu pristojnog navijanja... ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Pijem samo KAJ
|
Ja samo mislim da svim pravim fanovima F1 je dosta monotonije u formuli - tj. totalne dominacije ferrarija. Pa kome je interesantno gledati formulu ako se zna da če na čelu biti MS i to tako več 10god. Svaka utrka bi trebala izgledati kao ova u nedjelju gdje bi bitka za svjetskog prvaka i prvaka konstruktora trebala biti nezvjesna do zadnje utrke. Pa zato pijmo za to ![]() Živjeli!!! |
![]() |
![]() |
#369 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#370 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
@vga znači ferrari ispred schum? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Treba kaj skurit??
|
Da^^ Pratim Formulu od 1993 i od tad navijam za Ferrari, a s vremenom se onda to prenjelo i na schumia, al crvena boja je prvom mjestu |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
|
pa sto svi sute?? bila odlicna utrka danas malo je bilo kao i prosle sezone ovih zadnjih 14 krugova alonso i Schumi da je bio samo jos jedan krug fino bi ga Schumi podero (mozda) , utrka bila zanimljiva gotovo kao u madarskoj bilo definitivno najbolja ove sezone (odmah iza madarske) |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja isto mislim da bi njegov ga schumi skinuo na kraju starno-ciljne ravnine...steta...zaostatak se mjerio u tisucinkama... Ferrari se malo kurcio previse, ali dobro, svejedno mislim da ce schumi osvojit naslov, a ferrari konstruktorski.... Utrka je bila super, ova staza u turskoj je odlicna, siroka i ima dosta mjesta za pretjecanje... Massa je odradio svoj posao ocekivano, a Kimmi opet nema srece.... |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
|
kubica je bio odlican isto bas je najc vozio,,, i onaj napad na Fissicelu je bio odlican hehe nie se Fisi sigurno nadao da ce ovaj pokusat vratiti svoju poziciju ![]() inace za Alonsa mogu samo reci IDIOT sa je potpisao za Mclaren kad vidim Kimia ove sezone kako mu djelovi s bolida padaju znam da cu tako sljedece gledati Alonsa ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | ||
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne sijecam se kada je bilo ovoliko pogleda iz cockpita na jednoj utrci,neka lik radi na svakoj...
![]() |
#377 |
Guest
|
Sve ok, ali schumi je ocigledno bio brzi od alonsa, a vidio si i sam (nadam se) da je u zadnjem zavoju alonso napravio gresku i schumi mu je bio na pola metra od zadnje gume pri izlasku iz zavoja. Ja sam uvjeren da bi ga prestigao na kraju... |
![]() |
![]() |
#378 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Baš Schumiju nažalost i nije ležala ova staza iako je bio poprilično brz, greške su ga skupe koštale... i na trci i na kvalifikacijama... šteta...: nono : Renault je očito malo bolje poštimao za trku bolid pogotovo grip u zavojima velike brzine što se vidjelo u zavoju broj 8, ona lijevi, gdje se ide preko 260km/h. Jednostavno bi pobjegao Schumiju, a i inače Renault ima puno bolji grip i na izlascima iz zavojima, dok na kočenjima... e to je druga priča... Bridgestone je očigledno puno bolji, a to ne samo da se vidi i na Ferrariju nego i na ostalim timovima koji su na Bridgestonu...Još da riješe problem s zagrijavanjem guma u prvim krugovima... milina bi to bila... |
|
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
|
Alonso je znao da ga msc moze prec samo u zavojima 12 i 14 i tako je i vozio. Skidam covjeku kapu. Valjalo je zadrzat msc-a koji je bio puno brzi. Alonso je u onih 14 krugova pokazao da nije ni za dlaku(da, dlaku!) losiji vozac od jednog msc-a. Istina je da msc ima puno vece iskustvo i 7x vise titula ![]() Nemojte molim vas sad pocet s onim "ne moze bit alonso u rangu sa msc..." |
![]() |
![]() |
#381 |
crni pas
|
alonso je utrku odvezao majstorski i na nivou prvaka, i iskreno se nadam da će uspjeti obraniti naslov jer cijelu sezonu vozi najkonstantnije od svih, a daleko od toga da ima najbolji bolid na gridu |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
|
Citiraj:
Istina je da Schumijev drugi set guma nije valjao, ali treci je bio dobar. Upravo je u 55. krugu odvezao najbrzi krug. |
|
![]() |
![]() |
#383 |
Treba kaj skurit??
|
Utrka je fakat bila zanimljiva, staza je predobra. Tolko preticanja nije bilo u svim utrkama zajedno izuzmemo li mađariju. Za dva tjedna ću vas pozdravljat iz Monze, tj. iz Ferrarijevog boksa od kud cu gledat trku i očekujem Ferrarijevu dvostruku pobjedu ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
??? Ti to ozbiljno? E koju su zonu nabavio karte? Kolko nofci? |
![]() |
![]() |
#385 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Fak Ferrari. French power all the way ![]() Danas mi je F1 bila mrak. Svida mi se ova staza u turskoj. Al bijedni pokušaj shumija da skine alonsa u zadnjem krugu. CCCCC. ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
|
Nisi valjda i ti bio na Ferrari partyu u Aquariusu na Zrću ovo ljeto? Ja sam bio i tamo se žilio ko budala na onim simulatorima, tj. plejki da odovozim što bolje vrijeme... prva nagrada je bila odlazak na utrku u Monzi... kvragu... bio sam 5... : nono : |
![]() |
![]() |
#388 |
Treba kaj skurit??
|
Bio sam u Boogaloo-u u zagrebu i sve ih oprao ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Guest