Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.08.2006., 20:57   #361
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gigi1
Ma di Renault razvija gume, pa ja nemrem vjerovat kakve se ovdje sve gluposti mogu pročitati.....
Ma ko je to izjavio, možda Britanski novinari?????
Kakve veze imaju bolidi iz formule 1 sa sportskim ili normalnim autima-APSOLUTNO NIKAKVE-opet provala....tu imaju veze samo pare i pare, a tek onda iskustvo u F1 svijetu.
Na početku sezone Renault je imao najbolji bolid, pri sredini sezone oni neulažu tolke novce u daljnji razvoj bolida za ovu sezonu, već u razvoj bolida za sljedeću sezonu, pa ih ostali sustignu i prestignu, ista je priča bila sa Renaultom i McLarenom pretprošle sezone.....Renault do polovice sezone neuhvatljih, u drugoj polovici lako pobjediv.....
Ma nisu bitne tolko pare ,nego tko če izraditi brži i stabilniji bolid što je ujedno i velika reklama tvrtki, a po meni bi tu frerrari trebao biti daleko ispred konkurencije.
Problem je offline  
Staro 07.08.2006., 21:01   #362
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
stvarno se svakakvih gluposti ovdje dalo procitati,,,,,,, sve u svemu MS je totalno no.1 i ako ce se povuci ove sezone bilo bi zasluzeno da se povuce s jos jednim naslovom, ukoliko ga neosvoji bio bi red da izdrzi jos jednu sezonu u crvenom bolidu jer iduce sezone svi idu s istim gumama i sadasnja forma Ferrarija bi se trebala nastaviti,,,, Alonso odlazi u Mclaren sto je stvarno glup potez kad ovi nikako da sloze bolid koji ce biti dovoljno jak i pouzdan tokom cjele sezone,,,,,,, sada je na pocetku sezone slab pa kad bude dosta konkurentan muce ih razno razni kvarovi i jos kad se dodaju vozacke pogreske koje su neizbjezne,,,,,, lose,,,,,, Kimi definitivno nece ostati u Mclarenu sad kad Alonso ide ondje i jos je "enigma" gdje ce on otici,,,,,, no sto god ta dvojica napravili bilo bi najc gledati "crvenog vraga" kako uzima jos jedan naslov prvaka u propetom konjicu,,,,,, ( i te glasine o tome kako MS odlazi nisam bas isugran koliko su tocne jos on nie poskidao sve rekorde a to mu je jos manje vise jedini cilj u f1 bar je bio dok nie dobio i vozacku konkurenciju kao sto je prije bila)
speedy-3 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.08.2006., 21:04   #363
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Problem
Ma nisu bitne tolko pare ,nego tko če izraditi brži i stabilniji bolid što je ujedno i velika reklama tvrtki, a po meni bi tu frerrari trebao biti daleko ispred konkurencije.
to nema veze stari jedne sezone si u vrhu a druge te nema,jedino u povijesti da se mjenjaju nacini treninga,utrka,bodovanja,motori i ostalo je napravljeno zbog ferrarija eto dao sam ti odgovor i sad se vracaju opet u vrh,opet su stisnuli svima samar! to i je gust kad si u slabijem bolidu 2 sezone,a radis cuda po stazi ko prosle i ove sezone jos jedan plus za MS!
A schumiju fali jedan rekorda to je samo pobjeda jos jedna u monacu i to je to,ako mu opet neizmisle nesto ko svaki put! svidja mi se ova zadnja recenica u zagradi od spedeja 3 dosta dobro elaborirano ako ima konkurenciju brzo ih se rijesi ako nema vozi iz gusta i uzima rekorde to bi i ja volio da ostane jos jednu sezonu,ali mislim da ako osvoji naslov neka se oprosti onda kao najveci svih vremena! to bi bila taman NAJBOLJA oprostajka! Trn u oku za neke
Staro 08.08.2006., 10:19   #364
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Sve dok bude vrjeđanja na threadu postovi će se brisati.
Bilo bi lijepo za promjenu vidjeti par postova za redom u kojima se ne koristi rječnik iz osnovnjaka...
Jelc je offline  
Staro 08.08.2006., 10:54   #365
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Što ćeš, Jelc, to ti je kada se spoje jaka uvjerenja i slabi umovi...
Sky je offline  
Staro 08.08.2006., 11:05   #366
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Sky
Što ćeš, Jelc, to ti je kada se spoje jaka uvjerenja i slabi umovi...
Ferengi ne kuri vatru jer bum i tebe pobrisao
Jelc je offline  
Staro 08.08.2006., 11:12   #367
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Sorry, ali sam prošao kroz ovu kobasicu prije tvoje intervencije i to je jedini zaključak do kojeg sam došao.
Oduševljen sam nedjeljnom utrkom, pa sam si mislio da i ja nešto pametno napišem. Poslije rečenog čitanja svega, zgadila mi se cijela tema.

A moj post je namjenjen fanboyevima koji su prešli granicu pristojnog navijanja...
Sky je offline  
Staro 08.08.2006., 16:09   #368
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Ja samo mislim da svim pravim fanovima F1 je dosta monotonije u formuli - tj. totalne dominacije ferrarija. Pa kome je interesantno gledati formulu ako se zna da če na čelu biti MS i to tako več 10god. Svaka utrka bi trebala izgledati kao ova u nedjelju gdje bi bitka za svjetskog prvaka i prvaka konstruktora trebala biti nezvjesna do zadnje utrke. Pa zato pijmo za to
Živjeli!!!
Problem je offline  
Staro 08.08.2006., 16:46   #369
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor Problem
Ja samo mislim da svim pravim fanovima F1 je dosta monotonije u formuli - tj. totalne dominacije ferrarija. Pa kome je interesantno gledati formulu ako se zna da če na čelu biti MS i to tako več 10god. Svaka utrka bi trebala izgledati kao ova u nedjelju gdje bi bitka za svjetskog prvaka i prvaka konstruktora trebala biti nezvjesna do zadnje utrke. Pa zato pijmo za to
Živjeli!!!
Potpisujem ovo. Makar mi je Ferrari u đuši i naravno da vise volim gledat da Schumi dominira slažem se da je to dosadno i da bi ovakvih utrka trebalo bit što vise jer se u jednoj utrci desilo vise neg u cijeloj sezoni. 2004 skoro uopće nisam gledao nit jedno utrku jer su bile dosadne.
vga killer je offline  
Staro 09.08.2006., 18:53   #370
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
@vga

znači ferrari ispred schum?
glista je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2006., 23:03   #371
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Da^^
Pratim Formulu od 1993 i od tad navijam za Ferrari, a s vremenom se onda to prenjelo i na schumia, al crvena boja je prvom mjestu
vga killer je offline  
Staro 27.08.2006., 21:28   #372
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

pa sto svi sute?? bila odlicna utrka danas malo je bilo kao i prosle sezone ovih zadnjih 14 krugova alonso i Schumi da je bio samo jos jedan krug fino bi ga Schumi podero (mozda) , utrka bila zanimljiva gotovo kao u madarskoj bilo definitivno najbolja ove sezone (odmah iza madarske)
speedy-3 je offline  
Staro 27.08.2006., 21:31   #373
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Ja isto mislim da bi njegov ga schumi skinuo na kraju starno-ciljne ravnine...steta...zaostatak se mjerio u tisucinkama...
Ferrari se malo kurcio previse, ali dobro, svejedno mislim da ce schumi osvojit naslov, a ferrari konstruktorski....
Utrka je bila super, ova staza u turskoj je odlicna, siroka i ima dosta mjesta za pretjecanje...
Massa je odradio svoj posao ocekivano, a Kimmi opet nema srece....
nicko je offline  
Staro 27.08.2006., 21:31   #374
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
onaj usrani režiser pokazivao barichela cijelo vrijeme
Staro 27.08.2006., 21:45   #375
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

kubica je bio odlican isto bas je najc vozio,,, i onaj napad na Fissicelu je bio odlican hehe nie se Fisi sigurno nadao da ce ovaj pokusat vratiti svoju poziciju

inace za Alonsa mogu samo reci IDIOT sa je potpisao za Mclaren kad vidim Kimia ove sezone kako mu djelovi s bolida padaju znam da cu tako sljedece gledati Alonsa bas mu je odlicno islo u renaultu i sad ode u taj trenutno prelosi Mclaren
speedy-3 je offline  
Staro 27.08.2006., 22:04   #376
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
pa sto svi sute?? bila odlicna utrka danas malo je bilo kao i prosle sezone ovih zadnjih 14 krugova alonso i Schumi da je bio samo jos jedan krug fino bi ga Schumi podero (mozda) , utrka bila zanimljiva gotovo kao u madarskoj bilo definitivno najbolja ove sezone (odmah iza madarske)
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Ja isto mislim da bi njegov ga schumi skinuo na kraju starno-ciljne ravnine...steta...zaostatak se mjerio u tisucinkama...
Ferrari se malo kurcio previse, ali dobro, svejedno mislim da ce schumi osvojit naslov, a ferrari konstruktorski....
Utrka je bila super, ova staza u turskoj je odlicna, siroka i ima dosta mjesta za pretjecanje...
Massa je odradio svoj posao ocekivano, a Kimmi opet nema srece....
Mislim,malo previse drukanja za MS,pa ako mu 14-15 krugova nije dovoljno da nekoga prodje,onda to ponesto govori o kvaliteti vozaca i bolida koji se nalazi ispred njega.Dokaz je proslogodisnja Imola...mogao bih reci,e da se Kimmi-u nije pokvario bolid,di bi ova dvojica zaostala...i tako se moze u nedogled...
Citiraj:
Autor don Pregled postova
onaj usrani režiser pokazivao barichela cijelo vrijeme
Ne sijecam se kada je bilo ovoliko pogleda iz cockpita na jednoj utrci,neka lik radi na svakoj...
Staro 27.08.2006., 22:21   #377
nicko
Guest

Citiraj:
Autor flood Pregled postova
Mislim,malo previse drukanja za MS,pa ako mu 14-15 krugova nije dovoljno da nekoga prodje,onda to ponesto govori o kvaliteti vozaca i bolida koji se nalazi ispred njega.Dokaz je proslogodisnja Imola...
Sve ok, ali schumi je ocigledno bio brzi od alonsa, a vidio si i sam (nadam se) da je u zadnjem zavoju alonso napravio gresku i schumi mu je bio na pola metra od zadnje gume pri izlasku iz zavoja. Ja sam uvjeren da bi ga prestigao na kraju...
nicko je offline  
Staro 27.08.2006., 22:38   #378
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Sve ok, ali schumi je ocigledno bio brzi od alonsa, a vidio si i sam (nadam se) da je u zadnjem zavoju alonso napravio gresku i schumi mu je bio na pola metra od zadnje gume pri izlasku iz zavoja. Ja sam uvjeren da bi ga prestigao na kraju...
Da tu je Alonso malo prerano dao gas dok je išao preko pasice pa mu se scimo bolid, ali mislim da je i Schumaher krivo reagiro, pa se skoro i zabio u njega, s obzirom da očito nije očekivao na takvu pogrešku Alonsa... Trebo ga je odmah s lijeve strane preći, ali kako sam i prije reko, jednostavno je krivo reagiro...
Baš Schumiju nažalost i nije ležala ova staza iako je bio poprilično brz, greške su ga skupe koštale... i na trci i na kvalifikacijama... šteta...: nono :

Renault je očito malo bolje poštimao za trku bolid pogotovo grip u zavojima velike brzine što se vidjelo u zavoju broj 8, ona lijevi, gdje se ide preko 260km/h. Jednostavno bi pobjegao Schumiju, a i inače Renault ima puno bolji grip i na izlascima iz zavojima, dok na kočenjima... e to je druga priča... Bridgestone je očigledno puno bolji, a to ne samo da se vidi i na Ferrariju nego i na ostalim timovima koji su na Bridgestonu...Još da riješe problem s zagrijavanjem guma u prvim krugovima... milina bi to bila...
Matth€w je offline  
Staro 27.08.2006., 22:59   #379
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Alonso je znao da ga msc moze prec samo u zavojima 12 i 14 i tako je i vozio. Skidam covjeku kapu. Valjalo je zadrzat msc-a koji je bio puno brzi. Alonso je u onih 14 krugova pokazao da nije ni za dlaku(da, dlaku!) losiji vozac od jednog msc-a. Istina je da msc ima puno vece iskustvo i 7x vise titula
Nemojte molim vas sad pocet s onim "ne moze bit alonso u rangu sa msc..."
SRV je offline  
Staro 27.08.2006., 23:06   #380
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Pa baš da je Schumi bio puno brži... i nije... bilo 1-2 pokušaja, ali slabo... tu su negdje bili po jačini... ma obojica su imali probleme s gumama...
Matth€w je offline  
Staro 27.08.2006., 23:19   #381
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

alonso je utrku odvezao majstorski i na nivou prvaka, i iskreno se nadam da će uspjeti obraniti naslov jer cijelu sezonu vozi najkonstantnije od svih, a daleko od toga da ima najbolji bolid na gridu
glista je offline  
Staro 28.08.2006., 00:27   #382
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Pa baš da je Schumi bio puno brži... i nije... bilo 1-2 pokušaja, ali slabo... tu su negdje bili po jačini... ma obojica su imali probleme s gumama...
Kad se gledaju najbrzi krugovi i nije puno, ali kad se pogleda koliko je samo bio brz Massa...
Istina je da Schumijev drugi set guma nije valjao, ali treci je bio dobar. Upravo je u 55. krugu odvezao najbrzi krug.
SRV je offline  
Staro 28.08.2006., 00:35   #383
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Utrka je fakat bila zanimljiva, staza je predobra. Tolko preticanja nije bilo u svim utrkama zajedno izuzmemo li mađariju.

Za dva tjedna ću vas pozdravljat iz Monze, tj. iz Ferrarijevog boksa od kud cu gledat trku i očekujem Ferrarijevu dvostruku pobjedu
vga killer je offline  
Staro 28.08.2006., 00:44   #384
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Utrka je fakat bila zanimljiva, staza je predobra. Tolko preticanja nije bilo u svim utrkama zajedno izuzmemo li mađariju.

Za dva tjedna ću vas pozdravljat iz Monze, tj. iz Ferrarijevog boksa od kud cu gledat trku i očekujem Ferrarijevu dvostruku pobjedu
??? Ti to ozbiljno? E koju su zonu nabavio karte? Kolko nofci?
Matth€w je offline  
Staro 28.08.2006., 00:49   #385
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Fak Ferrari.

French power all the way

Danas mi je F1 bila mrak. Svida mi se ova staza u turskoj.

Al bijedni pokušaj shumija da skine alonsa u zadnjem krugu. CCCCC.
Fleks je offline  
Staro 28.08.2006., 00:51   #386
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
??? Ti to ozbiljno? E koju su zonu nabavio karte? Kolko nofci?
Osvojio nagradu. Nikakva zona neg iz boksa, ak ovi nekaj za zehebu.

@ fleks - "French power all the way" : nono : : evil : : stoopid
vga killer je offline  
Staro 28.08.2006., 01:01   #387
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Osvojio nagradu. Nikakva zona neg iz boksa, ak ovi nekaj za zehebu.
Nisi valjda i ti bio na Ferrari partyu u Aquariusu na Zrću ovo ljeto?

Ja sam bio i tamo se žilio ko budala na onim simulatorima, tj. plejki da odovozim što bolje vrijeme... prva nagrada je bila odlazak na utrku u Monzi... kvragu... bio sam 5... : nono :
Matth€w je offline  
Staro 28.08.2006., 01:09   #388
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Bio sam u Boogaloo-u u zagrebu i sve ih oprao U finalu sam opro lika za 6 desetinki
vga killer je offline  
Staro 28.08.2006., 01:12   #389
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Bio sam u Boogaloo-u u zagrebu i sve ih oprao U finalu sam opro lika za 6 desetinki
Bravo! Svaka ti čast

Kad smo već kod toga, znaš možda koja je ta igra F1? Naziv...?
Matth€w je offline  
Staro 28.08.2006., 08:52   #390
nicko
Guest

Citiraj:
Vjerujem da znas da si obavezan ponijet 6mpix fotic

Citiraj:
Bravo! Svaka ti čast

Kad smo već kod toga, znaš možda koja je ta igra F1? Naziv...?
Brijem si da je to bila obicna F1 2004/5/6....
nicko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno