|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Prvo sorry zbog fulanja teme, a drugo što se tiče budžeta pa nekih 300 do 500 kn...nudi se u tržnici 3850 za 500 kn ne piše da li je HD al vjerujem da je s obzirom da je stara 2 mj., a nudi se i 3650 hd za 400 kn i također se nudi hd 2600xt za nju cijena ima od početnih 200 do 350 kn...e sad koja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() odlucio sam se za 7300GT 256mb 128 bitna AGP ![]() sad vi meni recite: imam 1 gb RAM , napajanje 400W, CPU 2.53 gHz Hoce li to radit?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 | ||
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
|
AGP --> Radeon HD2600XT ili Club3D 7600GS?
Pozdrav grupi. Evo kao sto naslov kaze, zanima me koji bi po vama bio izbor izmedju ove 2 AGP kartice? Isto tako me zanima koje bi vi jos predlozili od AGP grafulja a da su jacih karakteristika, osim HD3650 jer bas i ne isplati mi se to uzimati. Jos me isto zanima da li HD2600XT ima i dalje problema sa driverima, jer sam citao stare teme i vidim da su se neki ljudi zalili na njih, da li je to danas vec rijeseno? Hvala na svim odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#369 |
muimerP
|
Da, valjda nisi lemio po njoj ![]() Ja sam zadovoljan sa ovom svojom, nije agp, ali nije daleko
![]() |
#370 |
Premium
|
Sinoc sam se zurio pa nisam stavio linkove grafickih, to su vam ove: CLUB3D 7800GS i HD2600XT 7600GS isto ima DDR3 memorijum, ATIeva. Da li HD2600XT ima i dalje problema sa driverima ili je to rijeseno? Zadnje izmijenjeno od: Sinisazg. 01.08.2009. u 14:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni treba takva grafulja vise za HD filmove, nego za igrice. Po ovim karakteristikama HD2600XT je puno bolja za taj slucaj, tako da i mene sve vuce na nju, jedino to moram jos provjeriti da li driveri stvaraju probleme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@halos Probleme sa driverima imaju serije HD2xxx i HD3xxx. Do tada je sve ok, tako da nije ni čudno da nisi imao problema sa driverima. @sinisa Driveri će sigurno stvarati probleme. Ako ti se da istraživati po netu i za**bavati kad grafa dođe, slobodno uzmi 2600XT, ali ako ti treba samo za filmove, radije si uštedi živce i uzmi 7800GS.
![]() |
#374 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Sa 7800GS nema ama baš nikakve koristi kod HD-a. Procesor je isto tak slabašan da bi samostalno preuzel HD na sebe, tj. da ne bi bilo zastajkivanja, trzanja i sl. veselja. Provjeri dal neko prodaje 8400GS AGP ili čak običan PCI kakve je Albatron nudil, jer ona je za razliku od 7800GS itetak sposobna preuzeti HD materijal na sebe. U suprotnome ne preostaje ti ništ drugo osim HD 2600Pro ili XT AGP (i bolje) kad je u pitanju kartica za HD materijal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo ti par korisnih linkova, jer bude ti trebalo za AGP karticu na VIA čipsetu. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
Samo bih napomenuo da je dečko iz ekipe imao problema sa AGP 1xxx serije. Prvo ju je imao 1650pro sa kojom je bilo problema. Komp je odnijet u servis gdje su sve testirali i potvrdili probleme te je dobio novu i to XT jer ovih više nije bilo i to od drugog proizvođača. Opet isto. Neke igre rade korektno ali kad je jače prišaraviš u FPS-u teksture se raspadaju i nakon par minuta VPU recover. Opet isto sa servisom samo je ovaj put uzeo 1950 uz nadoplatu. Na ovoj smo se valjda svi izredali koji smo još imali AGP sučelje, pročitali sve što je bilo na forumima. Probali Vistu, XP, sve drivere, razne matične ali nikada nije proradila korektno. Na kraju su dečki iz dućana gdje je kupljena potvrdili probleme kod mnogih. Kupio je novu matičnu i procesor baš na ovom forumu pa ju je zamjenio za PCIE serije 1950 s kojom nije bilo problema. Budući da smo dosta prekopavali po forumima ne mogu se složiti da nije bilo problem sa serijama prije. Sve je izgleda počelo a serijom X1xxx i realto chipom o čemu svjedoče mnogobrojni postovi na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Osobno bi zaobišao ATi AGP kartice ako bi išle na nforce chipsete i amd proceve. Preloša iskustva imam. Mislim koliko sam drljao po tome da je problem isključivo HW i da se ne da popraviti hotfixom i driverima. Mora biti do struje i SMARTGART-a jednostavno,vpu recovery tek dolazi kao posljedica.Posljednja koja mi je normalno radila je X800 XT PE, sve nakon nje počevši sa x1950pro i x1650 serijom,pa dvije 2600pro jednostavno,ne bi ih preporučio. Ne kupuješ karticu da bi čekao hotfix i tražio ispravne drivere. Uzmi neku polovnu 7600GT i ciao,to je AGP optimum,eventualno tako neki relikt tipa 7800GS+ od gainwarda ili 7900GS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
7600GS, iskljucivo zbog manje zezancije sa driverima. plus sto one idu po ~200 kuna, a 2600pro cesto za 300 kuna.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
http://www.gpureview.com/show_cards....=523&card2=434, evo pogledajte i ovo...obje su po 200 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Još jedan glas za 7600GS... Serija HD2XXX notorna je po svojim boljkama s driverima. Btw. možeš se još i raspitati za ovu 6800Gt ako ide u prodaju: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=160864
![]() |
#384 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
ej ljudi ja sam novi ovdje,moze pomoc oko jedne konfiguracije,pliz |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@danch11 Ne. Preslabe su. @shark Da nisi malo fulao podforum? Ako nisi znao, postoji i podforum 'Konfiguracije' pa ga malo prouči.
![]() |
#386 | |
Skupljam pare za LCD :)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Huhuuu čovječe, za te pare sam si kupio matičnu, memoriju i procesor. I integrirana matična mi je imala HD 3200 koja je bolja od AGP grafičke, evo ti linkovi pa si razmisli: AMD http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010117 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1060005 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1120058 1287 kn ili Intel http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1011466 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010951 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1120058 1387 kn pokušao sam naći nešto blizu 1200 kn ![]() ali ipak ako želiš agp onda si uzmi neku jeftiniju ali preporučio bih ti Nvidia. Sretno! EDIT: Nećeš moć igrat gta 4 da imaš agp karticu i od 2000 kn jer imaš slab procesor
![]() Zadnje izmijenjeno od: markmofa. 30.09.2009. u 13:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Trebao bi neku sto jeftiniju (rabljenu) AGP HD karticu da ima HDMI izlaz. Za povremeno gledanje filmova. Imam neko staro kuciste u koje bi samo ubacio karticu s HDMIem i spojio na telku. Imam AMD Sempron 2600+, 1GB RAM. Sto bi mi preporucili? Da rabljena dode max nekih 200kn, ima tako nesto...? I jel bi to vrtilo uopce HD filmove kako treba? A i ako tko ima za prodat, moze na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Asus 4650
Potrebna mi je vasa strucna pomoc,naime nabavio sam COD-Modern Warfare 2 ali mi je slaba graficka to jest nemogu da pokrenem igru pa sam resio da kupim drugu graficku,u jednoj prodavnici su mi ponudili Asus 4650(agp) od 1giga za 90 eura(neznam dali je ova cena ok ili je skupo za tu graficku),moja maticna ploca je Gigabyte/ga-k8ns(agp),pa posto se nerazumem u sve ovo interesuje me dali je ovo ok graficka za neke tako novije igrice i dali mozda da nadjem neku drugu graficku i koliko kosta nesto takvo i jos mi se cini da ova graficka nema tv out vec ima:hdmi,vga i dvi izlaze pa me jos interesuje jel moze nekim kablom da se prikaci na obican tv ulaz(cinc ili skart)? Inace imam amd sempron 2800+ 1,61 GHz,1,50ddr rama,600gb hdd i trenutno graficku Ati Radeon 9600 i kada pokrenem igricu izbaci mi da nemam "vertex shader 3.0 or better" Hvala vam unapred na pomoci. Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() On vise ne moze adekvatno pogonit ni osjetno starije kartice, a pogotovo ne seriju 4, da ne spominjem da vjerovatno ni on sam ne zadovoljava min. sys. requirements novog CoD-a, pa jednostavno nebi radilo ni sa novom karticom. Stedi lagano, pa kad dodje vrijeme zamjeni sve. I tako ne vrijedi ulazit u neke bezvezne kompromise zbog 6 sati zabave sto je CoD MW 2 ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|