|
|||||||||||
|
|
#38941 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo, još jedni koji ne znaju što rade nasjeli na Rimčevo prodavanje magle. Jelda? TEHNIČKA SURADNJA: RIMAC I AUTOMOBILI PININFARINA Automobili Pininfarina najavljuje ugovor o suradnji s Rimcem u vrijednosti od 600 milijuna kuna ![]() Nadam se da čovjek stigne predahnut i vidjet što je sve postigao u kratkom roku, a pravo tek slijedi. "Rimac je prepoznat kao maloserijski proizvođač električnih automobila visokih performansi. Međutim, njihova stručnost u razvoju električnih vozila visokih performansi postavlja ih kao ključnog dobavljača tehnologije i sustava elektrifikacije mnogim industrijskim partnerima, uključujući Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Renault, CUPRA i od sada, Automobili Pininfarina." Renault se pravo uguzio. ![]() |
|
|
|
|
|
#38942 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kak si ti smiješno uporan lik u svojim teoretiziranjima. Pa što ti misliš da svi voze samo i isključivo 318i/318d? Standardna oprema se RAZLIKUJE od motora do motora, sa jačim motorom je uvijek išao poprilično bogatiji paket SERIJSKE opreme. Gabre ti je lijepo napisao da je to bila normalna stvar u autima usporedivim sa Safraneom, a ne sa fiat unom, samo očito je to teško shvatiti kao i neke druge stvari kao ove debilne predrasude o tome zašto netko kupuje bmw i kakav kupuje... Ja ne znam otkud onda toliki auti visoke klase u Hr, kad svi kupuju tek toliko da kupe te 'osnovne' modele bez ikakve opreme ![]() A6 od mog buraza je plaćen 600.000kn 2006e, kumov 740d 940.000kn 2013e, sad mu je bratić uzeo 420d u M-u cijeli, za skoro pol milje, starci njegovi s350d 4matic za milju, itd. A 'grad' od 20.000 ljudi sa svim općinama skupa. Da ne spominjem čeg sam se nagledao u dubravi u dva mjeseca sad preko ljeta što sam stanovao tamo zbog bolnice i klinca, što se voznog parka tiče... A ti sumnjaj i dalje i naklapaj kakve tko aute kupuje i što ima u osnovnoj opremi auta od nekoliko desetaka tisuća eura pa nadalje...
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#38943 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#38946 |
|
Premium
|
Haha...upravo to . Nevjerojatna je ova erekcija koja nastane čim netko napiše nešto protiv dojčland trio fantastikus....neznam ko mi je komičniji, ovaj šoderaš ili onaj koji nezna koji mjenjač ima u svom autu. Ali uredno popuju i prodike drže....:facepalm/no dobro Ima jedan fiČr koji je meni osobno totalno kul, a to je automatsko otvaranje gepeka, pretpostavljam na ključu se zaklika. Prvo sam mislio da je preseravanje ali kako u zadnje vrijeme imam pune ruke vrećica, obleke stvarno bi mi dobro došlo tako nešto. Da, da, ok znam da su švabi to imali u serijskoj opremi još od igmana '41 ali eto.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 28.09.2018. u 15:22. |
|
|
|
|
|
#38947 |
|
Bazinga
|
Iskreno, ne znam tko je gori. Ovi kojima je trigger pljuvanje po nijemcima ili ovi drugi koji bi radije pješačili po snijegu i ledu nego bili viđeni u nekom njemačkom autu. Ja osobno izbjegavam postavljati pitanja o svojim autima jer znam kakve će se rasprave pokrenuti. Mene zaboli tko ima što od serijske ili nadoplaćene opreme u autu, samo sam se referirao na Ivanov post o nekim featureima. ![]()
|
|
|
#38950 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Uf, uf GTR mi je brutalan, ali i integra mi je brutala moram priznati https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2026941.aspx Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 28.09.2018. u 15:55. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#38951 | ||
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako se vrata ne mogu glatko zatvoriti, vratit će se nazad (a ručno ih ne smiješ zatvarati, koliko znam) Sprdali su se s time u Grand Touru
|
|
|
|
#38953 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
|
|
|
|
#38955 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#38956 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
|
|
|
|
#38959 |
|
Guest
|
Narodni je motor, ali propuh na 200... to je Seat Leon ST. ![]() |
|
|
|
#38960 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Da nije Subaru Impreza WRX STi 2.0 16V (265 Hp) 4WD ?
|
|
|
#38965 |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
|
#38966 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Props za brzi karavan! ![]() Nevjerojatno je da se dobije sekunda do 100km/h (4.9 vs 5.9) zbog AWD, iako krade nešto snage i dodaje mase. Megane 4 RS ima 5.8sec s 280 konja (Jer je Reno benčmark svega ).A zanimljivo je vidjeti da BMW 430i ima 5.8sec s 50 konja slabijim motorom, a ubrzanje je isto i s xDrive i s RWD. S3 pak, quattro automatik 310 konja, 4.6sec. Zanimljivo je primijetiti koliko se razlikuju motori, mjenjaci, i pogoni, razlike mogu biti ogromne za slicnu konjazu na papiru. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 30.09.2018. u 00:13. |
|
|
|
|
|
#38967 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vozio danas audi a6 allroad 3.0 iz 2010. Neka kombinacija u poslu pa da ga isprobam prije trgovine. Baš je moćan auto, maska prednja strava. Unutra je sad već zastario jer sam gledao a4 iz 2013 uzeti ali opet... Sent from my EML-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#38969 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gle tko je to provirio iz radione ![]() Hjao, čitam ova nadrkavanja i ne vjerujem oko čega se kolje tu u temi. Al ajd bar nešto pozitivno u svemu tome - skužio sam da moj Allroad ima feature sa bočnim zrcalom ![]() Vezano za one feature siceva, to vjerujem da ima svaki auto koji ima el podešavanje siceva s memorijom. Kod nekih se modela čak sic sam pomakne nazad kad se ugasi auto da se lakše izađe/uđe. (recimo 10g star Dodge Caravan ima tu funkciju) Automatsko zatamnjenje svih retrovizora je isto nešto što postoji već gro godina. Recimo konkretno C5 Allroad ima sva 3 retrovizora takva, siceve s memorijom i automatskim podešavanjem po ključu, no ono što mi je posebno fora je da ima grijani volan i još veća fora grijanje stražnih sjedala. Ono što je pomalo freaky je automatska nivelacija čak i kad je auto ugašen. ![]() Citiraj:
|
|
|
|
#38970 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima li netko preporuku gdje u Zagrebu otići na poliranje i stavljanje zaštite? Nisam nikad bio na tako nečem, i nemam pojma na što obraćati pozornost pri različitim izborima. Imate li neke općenite preporuke? Best buy materijal (razni tipovi voska vs nano zaštite vs što god)?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|