|
![]() |
#38491 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
AAAAAAAAAAAAAAA, SAM je pobjedio!!!!!!! Kako mi je drago to, pa to nisu istine. Največi je, legenda je, i kako je komentator rekao; "Sam Hill is DH" toliko istine u samo jednoj rečenici!
![]() |
#38492 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve dok ne zaores, a tad ce biti kasno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38495 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kad sam bio klinac imao sam problem sa zvoncem. Kod prvog pada mi se ona polugica zabila u bradu, a kod drugog u butinu. Tad sam odlučio da više neću zvoniti i skinuo sam zvonce. ![]()
![]() |
#38496 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Tako je, a onda je, onda je kasno. ![]() Danas s kolegom u pola 9 kod tunela nema nikog, a u lugarnici sretnem Cuksa i frenda. Spust po 57-ici mene neprepoznatljivoj. Dosta klisko s "XC" gumama, ide, ali sporije. Bušim zadnju gumu tubeless, veća rupa i malo mlijeka, rezultat zračnica. Malo dalje frend pogodi kamen, a koliko smo vidjeli dobio je i obruč. Srećom kiša me poštedila do ulaska u Selo.
![]() |
#38497 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Fina voznja danas. 57ica je na mjestima dobro zarasla, mora se skroz usporit. Voda je napravila cuda, pojedine dijelove staze ne prepoznajem, a i naizbijalo me fino na mom tvrdorepicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38498 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38499 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce se ko vozati sutra prijepodne? Za spust su mi u igri 57ica i 9tka
![]() |
#38500 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Oi ljudine, ide ko sa mnom sutra gore? Pase mi prijepodne kod tunela, najkasnije 12h. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38501 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38502 |
Registered User
|
hahaha pa kaj si ti u zg? mogel si rec da ides ;D vidimo se u 11 onda ako nije troll ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38503 |
Gear breaker!
|
Sta ste ljeni u 11, ajmo u 10tku xD
![]() |
#38504 |
Registered User
|
Ma adaks pijan sjedi za kompom i trolla... ;D Ja sutra budem kod tunela u 10 pa se vidimo, ako se vidimo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38505 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
radna akcija?
yo raja, upravo pogledah filmić sa 57ice i vidim da se ima kaj delat pa sam konto ovo: Dali ima 'ko da je raspoložen i raspoloživ sjutra (petak) da krenemo ranije prema bregu i na križanjima kako bude parkamo, oruđe u ruke i mlati... ja bi uzeo ovo: 2 ručne kose sa belegijama, kanistere vode, lopate x2, grablje gvožđane x2, grablje plastične x1. Rukavice imam jedne samo i 1 zaštitne naočare. Kontam da bi super bilo ako neko ima flax frkalicu sa onim nožom za deblji korov i onu šišalicu za ogradu ali na gorivo...ja vozim kola...nemam prikolicu pa bi sve pobacali u kola, ali imam kuku pa ako neko ima prikolicu super da i nju zakačimo pa ako šta nađemo možemo i povuć doma ![]() EDIT: wau bre čoveče, kakav haos dole u kanalima...to su sada pravi rocky gardeniii ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 07.08.2014. u 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38506 |
Gear breaker!
|
Da vidis sad kad je jos malo kisa isprala. Rock'n Roll^2
![]() |
#38507 |
Registered User
|
elem, sjutra će oruđe mirovati, a mi idemo na breg: u 12h kod OKtuneLA, Herci i ja, bujrum ko mere ![]() ...lutam ja tako bespućem interneta i naletim vamo, i ubodem zimske bicke (413 kn) i kišne nadhlače (150 kn), ima još bicki nešto, royala dresova, majica, alpinestarsa, rukavica, kapa, gamaša...jaketa eigo...rasprodaja zimske i mnogo robe, rešavaju se zalihaaaaaa
![]() |
#38508 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ima netko u Paklenici, Selinama, Maslenici, Rovanjskoj ili okolici Zadra ko želi gore na Velebit? Može i uspon na Sveto Brdo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Acronis. 09.08.2014. u 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38509 |
Registered User
|
jučer smo Herci i ja odradili 18-pilana. Ta pilana meni ono wow, wow svaki put...gripozno eXtra a na 18 treba dobro pripaziti u onom delu gdje je kamenje i to ono rolling-stonsi, vododerina i baca na levo, a za upast u levo treba paraglajder. Gurnuli jučer patuljci Hercija tu i na pilani, ali on to junački - prašina dole i samo gaaas. Večeras, uspavanka ![]() Dali ima koga za sjutra na Sljeme?
![]() |
#38511 |
Gear breaker!
|
Ja, ak se ne zapijem previse veceras
![]() |
#38514 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Men at work ![]() http://i.minus.com/iHqI942Z257qk.jpg Flayer, broj1 i ja odradili 52-ku. Sale i Kutle zapalili na 9-ku. Prvo broj1 na singlici skoro pa snejkbajtao zadnju zračnicu što je rezultiralo prvim stajanjem i mijenjanjem iste, nedugo nakon toga na polovici staze Flayer veličanstveno snejkbajtao zadnju zračnicu pa smo opet malo odmorili uz sveprisutne komarce ![]() Uglavnom, staza odlična, Flayer rasturio zadnji dio prije brane. Ja i broj1 saznasmo zahvaljujući njemu kako odvozit taj dio bez zaustavljanja... Sve u svemu sadržajan dan ![]()
![]() |
#38515 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dobra vožnja bila danas ![]()
![]() |
#38516 |
Registered User
|
![]() |
#38517 |
Gear breaker!
|
Report 12ice: Ulaz zarastao, makadam odlican, singlica nevozljiva, od klupica do Mede odlicno, DH Medo vise nego odlican ![]()
![]() |
#38518 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Naglasak je na ovaj "singlica nevozljiva" jer je to dobrih 20ak min nošenja i gurkanja bajka. Kod klupica se vidi da ni ona (strma) staza od kapelice nije u boljem stanju, tako da do medvedgrada vozi samo omladinska staza (znači vikendom zabranjeno, preko tjedna je tamo prazno pa se može spustit s grafičara). Baš šteta jer na medvedgradu su 2 odlične staze (obična i dh). https://www.strava.com/activities/178190350
![]() |
#38519 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38520 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
http://www.njuskalo.hr/bicikl-svjetl...oglas-12307326 Da li ova lampa šta valja ? Ako netko možda koristi ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|