|
![]() |
#38402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mene nije sramota sići s bicikla i odsjediti pola sata i vratiti se nazad 😂
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38405 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako ne, vidio sam dio do kuda sam stigao. Edit: Ljudovi koje je ono INA-ino mineralno ulje za kočnice?
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 22.07.2014. u 21:55. Razlog: Dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#38407 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Bane, ak trebaš malo tog ulja za promjenit ulje u kočnicama moš doć do mene i uzet, pa kad završiš mi ga vratiš... kupio sam jednu litru i odzračio sam 3 puta kočnice i još imam 950ml ![]()
![]() |
#38408 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jucer nakon posla potegnem Leustekom na Sleme (1. put ovaj mjesec, za nevjerovat), treba trenkat, ne ![]() ...a kad ono, pa tu je prasuma narasla, steta sto nisam poslikao, u onom gornjem dijelu bilje prek dva metra, stojim na pedalama a zelenjava je i dalje visa od mene, prolaz kroz to grmlje je sirine 2 pedlja, totalno obraslo. Naravno volanom smicem po obje strane te zelenjave, na listovima kapljice kise koja je vjerojatno oprala sat-dva ranije, suuuper ![]() Donji dio one nove 57ice je pak skroz ispran i izjarcen, konfiguracija terena se skroz promijenila, od kad sam se zadnji puta tuda spustio to je skroz drukcije izgledalo, u principu meni odgovara, sto vece grabe i jarci to bolji trening ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38409 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Da, ak planirate 57icu, nosite duge rukave. Bas smo pope i ja danas raspravljali da treba gore s necim ostrim doci i porezati to bilje. Jedan cijeli segment je "zelen" i na vise mjesta uopce nemres vidit gdje ides, vec se po sjecanju vozi.
![]() |
#38410 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
jel ide ko danas na sljeme? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38411 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Na bicikl nisam sjeo od kako sam bio klinjo ![]() Uhvatila me zelja i volja za voznjom sa biciklom tako da sam se odlucio na kupovinu novog (ili polovnog) bicikla. Bicikl bi znaci vozio rekreacijski. Kupiti novi ili polovni? Ne treba mi nikakav ekstreman niti skup bicikl,maksimum sto bih dao je nekih 3000kn. Bitno mi je samo da su kocnice i mjenjac barem prosjecne kvalitete,te da je bicikl relativno lagan. Vozio bih se vecinom po cesti,ponekad makadam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38412 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pa daj tamo pročitaj 10 stranica unazad i vidjet ćeš šta se nudi. Ionako si od tamo napravio C/P svog posta. Tamo sam napisao šta sam ja uzeo za te pare.
![]() |
![]() |
#38413 |
Gear breaker!
|
Ako se nekom skakuce, pope_on_dope i ja smo od pol 6 danas na Grmi.
![]() |
#38415 |
Gear breaker!
|
Morat ces biti pionir i informirati ostale ![]() Ja nisam prilazio toj stazi odkad su ju one oluje zakrcile. Btw, decko ili curica ![]()
![]() |
#38417 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ajde jedno pitanje amatera moj kraj je dost "zagadjen" razbijenim bocama, te srapnelima od rata pa me zanima posto cu sad kupovati za obican MTB nove dusice, sta je vise isplativo kupiti one neke zastitne uloske sto idu izmedju gume i dusice ili onu neku dusicu koja se navodno ne probusi od 200kn po komadu ? :P
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#38419 |
~~~
|
to je pusiona -_-
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#38420 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Uglavnom, malo smo prekasno došli do lugarnice i zbog straha od mraka smo se ipak odlučili za pouzdanu 9tku... Stanje 12 i dalje ostaje nepoznato, ako netko sazna nek javi!
![]() |
#38421 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
dijagnoza?
Jaooooo bre čoveče... ...danas je tacno 2.5 sedmice otkako nisam sjeo na stumpija, jer sam išao na GO pa da se malko sačuvam i ne polomim k'o prošle godine da mogu k'o čovek sa ćerkom da se igram a ne da dete zapamti detinjstvo k'o da je bila u poliklinici par godina sa ocem... ...za ovde (Rovinjsko Selo) sam uzeo treKKing no kako to biva red plivanja red odbojke pa trčkanja i nema dugih ruta jer se nema vremena (spava se po 12 sahata)...zaplet i sada katarza: ...ničim drugim izazvan, osim umorom, sinoć legnem 5 do ponoći i laganoooo kad ono san: nasao sam se u Francuskoj gdje sam dovezao neku raju bicikliste sa kolima i nekaj smo trebali oko točkova, bile i neke 2 ženske duše,...izadjem iz neke garaže na cestu u potragu kad tamo 2 bajkera kod semafora...od jednog sam snimio da ima bijelu Iron horse makinu...malko u razgovor kad ono odjednim mi svi đuture u unekom stanu...U tom stanu žive 4orica, i počnem ja bacat bureke na 5 riječi francuskog šta znam, kad ono prekine me jaran i veli: "ja sam iz Konjščine". Ta moja veza sa Zagorjem i Krapinom je stara kao i prosječno dete od cca 5 godina kada sam skonto da su moji porijeklom iz Krapine (po obliku glave) i sada na poslu ili negde u dokolici kad to spomenem, bolan raja mi se smije (default), ali geni su geni pa nek se zna ![]() ![]() ...bliži se ponoć...bliži se i nedelja, povratak u lepi Zagreb grad, stumpy, Sljeme, Psunj, Pohorje, bašta, Dani Zagorske popevke... ![]() Živi bili i VELKI porasli, a onu travulju na 57ici ima da smlatimo k'o svinja masnu krpu (@Nik: to ti je ona mesožderka trava kad me safatala ko miXer) ![]()
![]() |
#38422 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jao Irvine ja bi te droge koju ti trosis ![]() Nego nikad uredjenija 52ojka, netko je pokosio ono grmlje na singlici, pa onaj ruzni kolotrag pred kraj je utaban i nema lisca, ma milina.
![]() |
#38423 |
Premium
|
Posto ce vremenske razmere za vikend opet prevagnuti na one (kise) jesenje, vrijeme je da se vozi malo i po Hrvatskoj. U planu je u subotu prokrstariti Samoborskim gorjem, Sanda je istrasirala rutu, moze se reci cjelodnevnu, ima pedlanja, nebu lako, bit ce i guranja uzbrdo ![]() ruta: Centar Samobora-Stari grad-Tepec-Okic-Plesivica-Plesivicko prekrizje-Ostrc-Stari grad Lipovec-Soiceva kuca-Samobor Vozi se iskljucivo po singlicama, ceste se izbjegavaju maksimalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38424 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ekipa jel bio neko u austriji u alpama s bajkom? Planiram ici pocetkom 8. pa da preporuci sta gdje, smjestaj itd. Ovo mi se cini ok, mislim da cemo na big 5 otici. http://www.ischgl.com/en/active/cycl...ain-bike/tours http://freeride.bike-circus.at/en/big-5-bike-challenge/ Posebno mi se svidja ovo "Length: ca. 65 km Altidude difference: ca. 5.000 m downhill, ca. 500 m uphill" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38425 |
Too much busy
|
Ljudi, trebam pomoć! ![]() U utorak planiramo odlazak na more sa biciklima na krovu, a mene zeza vilica. Osjećaj grebanja/struganja/podrhtavanja u skretanju prisutan na volanu i dalje nakon promjene ležajeva. Ponovno sve rastavljeno i kaže majstor da je vilica u pitanju. Što, gdje, za koje pare preporučate? Dosadašnja je Suntour XCR ili tak neka obična. Znam da je 1-1/8, vrat 22-23cm.
![]() |
#38427 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
znaci trebam SL-M770 ili SL-M970 shiftere, moze par, a moze i samo desni, ponude sa slikama na PM, samo ZG i bliza okolica...
![]() |
#38428 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38429 | |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#38430 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
pauza, kratka pauza
...i tako ja zdrav do petka...ono sve u komadu...pa reko hajmo ćerka i ja još petak u akciju u čaršiju na sladoled (preko puta benzinske gdje toče u glisere, iza zatvora u Rovinju ima sladoledžija koji svakodnevno od svježeg voća dela slaju)...a role nismo palili do tada (a poneli) i lagano dok sam pridržavo ćerku da ne padne na nizbrdici ja na desnu ruku...i natučem zglob Dalje po onoj našoj narodnoj: Nek je glava na ramenima, pa makar i prazna ![]() ...bol je kad se vrti zglob, gips samo s gornje strane da mogu prstima...cestu vozim, a na breg za vikend ![]() EDIT čestitka: Bajram Šerif Mubarek Olsun! ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 28.07.2014. u 08:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|