|
![]() |
#38071 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali živi bili pa vidjeli!
![]() |
![]() |
#38072 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Sljemenska cesta i dalje je zatvorena za sav promet i preporuka je da se planinari ne krecu po sumi.. Bas me zanima kaj ce me sutra docekat.. mislim da je najbolje direkt zapalit na istok?! Istok je prakticki ostao netaknut poslije Teodora i inih vjetrova pa ovom slucaju ne vrijedi ona od the Doorsa "The West is the Best" [edit] sutra 7.30h Manduševac Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 16.05.2014. u 21:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#38073 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
tooo cobra, ja kontam ako popodne stane padat pa skočiti na breg a od tebe onda očekujemo infose, živ bio ![]() ![]() Prognoza obećava...pogotovo za nedelju ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 17.05.2014. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38075 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38076 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Decki, ako netko planira jos neku narudjbu sa bike discount, nek mi se javi. Kazetu bi si piknuo
![]() |
#38077 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Javim ti se ja samo da mi se frend (onaj s Grme kaj si nam jednom pokazivo) odluči oće li uzimat il ne. Ak bude onda ćemo u utorak jer tad dolaze ruksaci koje oće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38078 |
Registered User
|
Sljeme, subota
elem raja, dgv je 14h tunel. Bujrum 'ko mere! ![]() ![]()
![]() |
#38079 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38080 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Oprezno ako idete sutra na 57icu, na onom dijelu "kombe" je jako isprana zemlja s kamenjara, nije baš za zaletavat se (mislim ko oće može), i kasnije kod "crvene zemlje" je ono već fino korijenje za razbacat čovjeka. Lojstek prohodan, na dijelu oko klupica su 2 stabla i blato do koljena.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38081 |
Registered User
|
raporat
elem, dns je mali leteći odred Sv.Save zabilježio sledeće (Nik, Elvis, Sale i ja, a posle kod Puntijarke stižu + Night, Igor i još 1 drugar-zaboravio...opet godine): I. 18-pilana: tek tolko sklisko da bude igrivo, ono fataš biciklo okolo ![]() II. a kako pasionirani vozači 18-20 nebi ostali zakinuti spec. singl je odvozio Elvis i veli da samo tamo nakon zlajinog zavoja na onom delu gdje su izvlačili je malko blatnije, a čim se uđe u one kanale posle uskoka ide tj. teče malko vodice po sredini i da se fino isfuro i nije preveć blato, a corpus-delicti je njegov bajs sa količinom blata ekvivalentno našima. Danas je baraCCuda mahao sa motorkama po Leusteku tako da već sjutra će biti prohodniji uspon, a blata ima taHman malko prije i posle prvih klupica dok se pređe ona uzbrdica koja se obilazi s leve strane...Elvis mu uletio sa lemozinom, čova zafalio, a ima i pomagača...Rambo - njemu da pukne lanac, on bi mogo rukama to povući ![]() Mina nema, patuljci suše robu, metu...nemaju se vremena na nas obazirat i verujem da nakon što su pogledali vesti imaju isti komentar kao i elvisova cura koja ga je nazvala dok je bio u lOOgarnici: "pa vi niste normalni i ti i ovi tvoji, pa gore stabla padaju". Zipa ovo: on je garant isključio kabel od interneta dok je bio doma i dok je zapalio kola i nakrco bajs, onda ga ušteko i šmugno na breg ![]() 0 killed today, ![]()
![]() |
#38082 |
Premium
|
(ciljano pišem ovdje a ne na temu o filmovima jer je veća vjerojatnost da netko tko zna napiše preporuku) Na preporuku Mitsouke upravo odgledao dok. Ride the Divide, odličan je.. Može preporuka nečeg sličnog, bilo filma ili dokumentarca. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#38083 |
Registered User
|
Elem, nakon danasnjeg dana se 57 ica mere zvat "kuda idu divlje svinje" :-) ...5 puta sa kombijem nas 8 ero...Sale i ja ko mala deca a ono sve aurumi...demi...okolo nas...pokazali smo se: ja sam sada u zelenoj i idem slikat koleno jer me razbacalo onaj kamenjar na samom pocetku novog dela 57ice kako je Sile i upozorio...zapravo pao sam jer sam isao presporo...ostalo sve valja i dalje vozio a ovo je samo preventivno da imam vise papira u anamnezi kad bum u penziju isel :-) ...bilo je patuljaka...cupaju hlace...carape...guraju volane...ali na kraju kafa kod dione sa osmehom na licu :-)
![]() |
#38084 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Može pomoć. Kupio bih blatobrane za MTB. S obzirom da imam ripnjače kao traktor, blato pljušti na sve strane, i sprijeda i straga. Ne bih one velike gradske, nego malene, lagane. Nešto ovako primjerice, ili slično: http://www.ebay.com/itm/Marsh-Guard-...item35c8c1e0de Naravno, ako mislite da to niš ne štiti, slobodno preporučite nešto. Dakle, zanima me jesu li mjere za svaki bajk iste, ili moram paziti na nešto posebno? Koje biste preproručili? Kupio bih online jer je vjerojatno jeftinije nego u našim Rog Jomama, a nije da se ima što pokvariti ![]()
![]() |
#38085 |
Registered User
|
Ovaj straznji je posve beskoristan, odnosno stiti samo prednji mjenjac od blata. Prednji Marshguard je dobar. Za iza gledaj nesto tipa Zefal Swan ako zelis cista ledja. I zapamti, svaki put kad kupis nesto u RogJomi jedna panda ugine.
![]() |
#38086 |
Registered User
|
Ima li netko možda zalihu Superstar/Discobrakes pakni za SLX/XT/XTR ove generacije? Da mi ih ustupi pa nadomjestim čim moja narudžba stigne, neće stić do vikenda pa ono, plaćam rundu za uslugu. Da već mogu i birat uzeo bi Kevlar ali nije pod mus hehehe ![]()
![]() |
#38089 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38091 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Problem je što mi s prednjih guma toliko blato ide u oči i lice da mi nije uvijek lako disati, osim ako nisam gladan blata ![]() A čini mi se malo guglanjem da ovaj Marshguard više štiti noge i prsa nego glavu, jer je tako minimalistički postavljen. Ovaj Zefal Swan ima fora prednjih blatobrana, možda to istražim, tnx.
![]() |
![]() |
#38092 |
Premium
|
Znači ti ne želiš biti ovakav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šalim se, i meni nekad smeta špricanje vode/blata po licu, ali ne namjeravam stavljat nikakve blatobrane. Zapravo više mi smeta što je ta voda/blato puno svakakvih sranja (bakterija i slično) nego što mi smeta samo prskanje. Govorim o vožnji po asfaltu.. Za šumske puteve me ionako nije briga jer je manja vjerojatnost onih sranja i bakterija o kojima pričam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38093 |
Premium
|
Imate pravo, odustao sam prije sat vremena od blatobrana. Nisam dugo ništa kupio za bajk pa izmišljam piz**rije, da prostite ![]() Ne smetaju meni ni bakterije, a ni blato previše, nego valja bicikl nadogradit. Radije kupit nove gume i mašala ![]() Case closed. EDIT: zapravo, ideja je bila zaštitit i bicikl od blata jer živim u stanu i nemam ga priliku baš prat svaki put tek tako, ali neće bit ništa bajku s malo blata...
![]() |
#38094 |
Premium
|
Ma ne smetaju ni meni bakterije u tolikoj mjeri, ali kada govorimo o vožnji po kiši kroz grad gdje prolazi hrpa ljudi, i onda te ta voda šprica po licu i ustima, nije mi nekako svejedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38095 |
Registered User
|
Staviš MarshGuard, BenderFender, ima ih u sto varijacija, na DropBike-u ih izrađuje Ziiky, minimalna investicija a odlična stvar. Sprečava špricanje po faci više nego mislite, kad se krećete u ravnoj liniji voda, prašina, blato, kamenčići i smeće koje bi prednji kotač inače prolazi između kotača i krune vilice, ovako je to blokirano. Vrlo je jednostavan koncept, neprimjetan na biciklu, i odlično odrađuje posao za tih 60-80kn.
![]() |
#38096 |
Premium
|
Mislio sam od Ziiky-a uzet, vrlo su decentni kao što i kažeš, no odustao od toga.. Ali kako dosta vozim po asfaltu mogao bi opet razmislit o tome.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38097 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Kakvo je stanje na Sljemenu? Netko išao danas/jučer pa da javi gdje se može sve voziti i u kakvom su stanju staze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38098 |
Registered User
|
Stanje vako: 1. 18-pilana preporuka, blata samo ako tražiš i ako ne preskočiš potočić koji siječe stazu na 2 mjesta. Pilana u eXtra stanju (nema srušenih stabala flow zagarantovan) 2. 57ica blata na izvoz, isprani kanali, na makadamu brzom srušena debla, kamenje samo čeka (mene je dočekalo+patuljci me rolali niz kamenjar da se bolje udesim ![]() 3. komba 57-52-55: blata na izvoz, Rocky garden ne vozljiv, na istom delu makadama stablo rezime: 18-pilana igra za sve pare, a 18-20 isto može uz nešto blata između makadama (zlayinog zavoja) i ulaska na singlicu 20 etke i kanale... Pitanje: dali bi ti sjutra išao? malko mi bolje koleno, pa ako sjutra se ustanem i da ne boli na dodir mogao bi i ja ![]() EDIT: ovo je sve bilo u nedelju...danas nisam bio, jučer nisam...svašta se moglo promeniti u 2 dana i ove temp+vetar ![]()
![]() |
#38099 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Fino je oluja divljala. Danas sam na Grmi bio i drvlje po sve 3 staze..
![]() |
#38100 |
Registered User
|
9-Krvaric u odlicnom stanju, jedna samo situacija odma ispod Risnjaka ali vrijedi proci. Fenomenalan dan za voznju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|