|
|||||||||||
|
|
#3782 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I još polit sa onom finim saftom od pečenja...mrmlj... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3783 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...danas na meniju sarma...finoooooo ![]() najvise volim sarmu s kiselim vrhnjem...vrhnje bas osvjezava i super mi pase uz kiselo zelje...
|
|
|
#3784 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Lagana večera: Juneća jetrica sam narezal na šnicle uvaljal u brašno i ispekel. Na kraju sam samo u vruće ulje bacio malo češnjaka i sa time prelijao jetrica. Sutrašnji ručak: Plućica na kiselo.
|
|
|
#3785 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pojeo juneču juhicu (4 tanjura) i 4 arbuna upravo sa maslinovim uljem (domače, sa mljeta). Milina E BTW na ponos svih žderonja imam kulju iz tjelesnog ( bio na jednom od cca 15 sati ) ![]() |
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Super Moderators
|
Danas kelj Ajd, valjda će ga popraviti raženi kruh i onih pet krmića sa strane... ![]() |
|
|
|
|
|
#3787 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je kelj dobar kad se fino zacini i malo propasira ![]() danas...bolonjez... ajde, dajte mi neki prijedlog sto da se napravi za grickati kad ti dolazi jedno 15-ak ljudi i nemas vremena bas kuhat za pravo a zelis im ponuditi nesto vise od samo chipsa i stapica :confused:
|
|
|
#3788 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
odi u slastičarnu i kupi slane i slatke grickalice kolačići i peciva.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#3789 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Baš idem čvaknut koj čvarak i feferon:clap:
|
|
|
#3790 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Nego-da li je netko od Žderonja probao već Božićnu Žuju??? Ja jesam neki dan-nije loša. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3791 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...pa di ja zivim... Sad barem znam sta se sutra pije ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Super Moderators
|
Pa vani je već desetak dana. Malo je punijeg okusa od vulgaris Žuje. Meni je ok. Uglavnom-bolja od prošlogodišnje. |
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Možda sam do sad popio sve skupa 2-3 Stronga... Onako od oka, bolje mi paše Božićna. |
|
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
nisam ni znao da je ima. god damn...ne pijem pivo vec tjedan dana jer mi je GRLO OSLO KVRAGU! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ali mora biti sobne temperature. Muzira i lagano čisti grlo od naslaga, a alkohol dezinficira. Malo progrgljaš i progutaš. Btw kad si vidio pijanca da ima upalu grla. ![]()
|
|
|
|
#3798 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Od toga bi se pobljuval: suicide Ja i po ljeti i po zimi samo hladnu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3800 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
nema goreg od hladne zene i vruceg piva. katastrofa. a ja sam poznat po tome da ločem pivo samo kad je CHILLED al ono...FIIIINO chilled. nista "pola sata je u fridgeu" i sl. ima da se OROSI ,da me ruka boli kad ga drzim....e onda je pivo zakon. tak da...AMD..um...ovaj...NIKAD vise ne spominji toplu pivu...barem meni i Jelcu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3802 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Koliko ja znam sobna temp. je 20-25 stupnjeva! |
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Super Moderators
|
Ah. Danas me je ulovilo za juhom-pa sam napravio juhu od gljiva. Ovog puta sa šampinjonima, krumpirom, i na kraju se stavi kopar. +kiselo vrhnje, tak jasno. U-bi-o sam se ko zadnja svinja Rok. |
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Moderator
|
Ja sam već u jutro oko 06:00 mrknul jednu poveću buhtlu sa čokoladom i jedva sam dočekal 11:00 sati pa sam si pojel pola piceka i 20 deka pomfrija. Došel sam doma jedva, već malaksao i nametal si dva tanjura velika (ne stanu u mikrovalku ) krmić, pire krumpir i špinat na mlijeku sa puno češnjaka.20:00 sti i već me mrvi vu želucu i poklopal sam zadnju šniclu sa pire krumpirom i špinatom. Popil si pivicu. A sad bum ubil 3 pudinga. ![]()
|
|
|
#3805 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja sam si taman mislio otćoriti rundu oko 18.00 (nakon juhice) kad su me isterali van pa sam moral na onaj odvratni vjetar...aaaa... Alji-dovukla ženica paket žemlji, zimsku i prešanu šunku Mislim da "večera" ne bu baš dijetna ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3806 |
|
Moderator
|
Danas imam kolinje. Zaklali smo prasicu od nekih 130 kg. (Nek se ne uzbuđuju ovi Zaštitari Životinja. I ak' im smeta nek pasu travu. )A kaj smo jeli, ovaj kaj sam sve jeo ne želim ni nabrajati. Samo da napomenem da sam zmazal 15 ljutih feferona radi čiščenja organizma. Uglavnom sad idemo delat krvavice, a prije toga si bum pojel malo kuhanog srčeka, jezika, pljučica i ostale mesine. Pa bum još i smjesu za krvavice sa šefljom isprobaval. A žena bu mi ispekla pitu od sira. Njami njami.
|
|
|
#3807 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Super Moderators
|
Meni danas klasika-dobri stari pečeni pu-ajcek, krumpač i šalata od friškog zelja ![]() |
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Magister Mundi sum!
|
Zagorska vojska
Izvidnica Pješaštvo - pogled 1 Pješaštvo - pogled 2 Teška artiljerija P.S. Izvidnica je imala teške gubitke tjekom prošlog meseca pa se je njezin broj smanjil sa 40 i nekaj na svega 3 ..... ali očekuju se novi dobrovoljci
|
|
|
#3810 | |
|
Super Moderators
|
Re: Zagorska vojska
Citiraj:
Prasac... |
|