|
![]() |
#3692 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesi probao u nekom drugom browseru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3693 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
internet explorer ne želi ni otvoriti ebay....chrome samo stoji na stranici,..firefox isto ne želi otvoriti -_-a ništa čekati da proradi....ionako ne naručujem ništa bitno...pirs za pupak XD [ne sebi....or?... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3694 |
Fresh Juice
|
Ne znam, meni normalno radi E-bay |
![]() |
![]() |
![]() |
#3696 |
Guest
|
Nekad je bilo super, sad iz Kine ne dolaz ni za mjesec dana, inace nemam problema s narudzbom i placanjem |
![]() |
![]() |
#3697 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3698 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Baš došao na forumm da provjerim. Chrome dok kliknem na ebay izbaci poruku "This webpage is not available" Nešto se grdo događa dok je ebay nedostupan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3699 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne radi ni meni i to .com i .co.uk, dok .de radi pretraga i slično, ali se ne mogu ulogirati. Isup.me potvrđuje da je Ebay u banani.
![]() |
#3700 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jesam li kliknuo na Login? Pojma nemam. Mislim da nisam, a možda i jesam. Imam određenih zdrvstvenih problema, a i kupovao sam nešto krajem osmog mjeseca, takav mail sam dobio i u četvrtom mjesecu pa mi nije bilo sumnjivo. Što raditi? Pogledati jesu li mi novci na kartici? (sitno web prepaid) Logirati se regularno na pp i promijeniti password? Još nešto promijeniti što bi mi moglo biti od koristi da preduhitrim lukavce? Edit: Logirao sam se i po ispisu ništa nije kupovano nakon moje zadnje kupovine. Promijenio sam password (zbog security da sam ja vlasnik accounta prethodno me pitao broj kartice). Vjerujem da je sada sve OK. Upozorenje da ubuduće ne nasjedam na mail gdje će me kad kliknem na Login prebaciti na drugu stranicu. Već poznato ali kao što prije napisah dobivao sam isti mail i prije, a imao sam i aktivnosti unutar deset dana kada sam dobio mail. Zadnje izmijenjeno od: Hombre. 14.09.2014. u 18:18. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3701 |
Registered User
|
Tek večeras cirkusa. Odem na ebay i kupim jednu sitnicu koju duže vrijeme planiram i baš mi pala na pamet. Lijepo ja kliknem na Kupi, ebay izvrti svoje i pojavi mi se da se logiram na pay pal kako bih platio. Ukucam password, a on da je pogrešan mail ili adresa. Pa tako nekoliko puta. Dojadi mi i otvorim drugi prozor u browseru, kliknem na paypal i ulogiram se iz prve. Odlogiram se, vratim na stranicu gdje trebam platiti i opet neće, opet otvorim novi prozor i ulogiram se. Tad mi je pukao film. Promijenim password (kao stari prihvaća onaj kojeg mi ne priznaje kod plaćanja). Odlogiram se i u onom od plaćanja upišem novi password. Sve u redu. Plaćeno bez problema, na mail došla potvrda od ebay i paypal da je transakcija obvljena, na ebay transakcija uredno provedena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3702 |
The mighty pirate
|
Ako se netko sjeća moje priče s fake Extreme Pro 64 GB karticom od prije mjesec i pol... Uglavnom... kupio "authentic" karticu, dobio fake, seller hoće da mu je pošaljem jer ga je dobavljač prevario, ja šaljem s trackingom, on mi vraća lovu odmah. Danas mi poštar donese karticu nazad, neisporučeno. Komedija.
![]() |
#3705 |
Guest
|
a gle ako si ti happy. onda smo i mi ![]() |
![]() |
![]() |
#3706 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Istestiraj, ako nisi, sa H2testW, da budeš siguran u pravi kapacitet.
![]() |
![]() |
#3707 |
The mighty pirate
|
Stvarnih je 64 GB, istestirano, ali je brzina zapisivanja puno manja. Pošto mi je trebalo za 24 mpx DSLR s 12 FPS burstom i FHD 60p/60i snimanjem, onda mi 20 MB/s ničem ne služi.
![]() |
#3708 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
A to s dobavljačem je baš prava patka, jer nemaju oni dobavljače, šalju direktno iz svoje tvornice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3710 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
ja sam od ebaya dobivao poruke da nisam vratio proizvod prodavaču natrag jer na tracking broju ne piše "delivered" i zato ništa od povrata novca. Ista priča s paypalom. A prodavač prestao odgovarati na poruke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3711 |
The mighty pirate
|
Prošao sam odlično, daleko od toga. Čim sam poslao tracking broj prodavaču, napravio je refund i sad više nema što tražiti od mene. Na tracking broju bi trebalo pisati undelivered ili nešto slično i to više nije tvoj problem
![]() |
#3712 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam kupil SanDiskovu microSD karticu od genuine sellera i evo, veselo radi u mom tabletu i drži sav pr0n na okupu ![]()
![]() |
#3713 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ja tog sellera izbjegavam kad god mogu, nažalost ima više accounta (tosell, coolgdeal88, tosell7, hkiron-aus, itd..) pa tek skužiš o kome se radi kada stigne mail od Paypala i na njemu se vidi e-mail adresa na koju su otišli novci. Od 7 narudžbi u posljednjih pola godine 5 ih nikada nije stiglo jer ih smrad nije niti poslao. Imao sam vrlo negativno iskustvo gdje sam se već oprostio sa 200kn ali sam uspio kontaktirati e-bay podršku putem FB, objasniti situaciju te dobiti cijeli iznos natrag od njih. Lik mi je za pošiljku koja nikada nije stigla vratio samo 1/4 plaćenog iznosa i pravio se grbav, bezuspješni pokušaji bilo kakve suvisle komunikacije sa njim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 | |
Premium
|
Citiraj:
Zna se rok u kojem se diže slučaj, sve ostalo je nebitno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Običaj je da se prije otvaranja casa-e kontaktira seller i obavijesti ako postoji neki problem ili ako pošiljka nije stigla, do sada sam 90% problema na ebayu riješio u dogovoru sa sellerom i bez potrebe za otvaranjem slučaja. U konkretnom slučaju case je otvoren, problem je nastao jer je seller vratio samo 1/4 iznosa tj. partial refund za dvije pošiljke koje nikada nije niti poslao i na taj način se case automatski zatvorio. Kontaktirao sam ga i tražio da mi vrati ostatak novca ali bezuspješno, odgovori su bili da zatvorim već zatvoreni case i da će mi vratiti ostatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Dečki, ima tko preporuku za nekakav dashcam? Mislio sam uzet nešto do 30-ak baksa, pa nek stoji u autu, nikad ne znaš kad će zatrebat. A ima more toga, teško mi je skužit što je ok, a što je teški kineski shit, pa lovim preporuku.... A nagleda sam se ruskih crash kompilacija i kad se dogodi sranje, onda je već kasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 |
The mighty pirate
|
![]() |
#3719 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|