|
![]() |
#36661 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
daklem roller se odrolo u vrapče... model basha je P30, pase i na nove shitmano kurble... http://www.gamutusa.com/products/P30s.html ovo je novi, a ovo stari lanjski model kaj ja prodajem... ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 30.11.2013. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36662 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidim opet na DB-u potencijalnu žrtvu za mene ![]() Viljuška RS Tora SL Solo Air 100mm.. Vrijedi to 600kn polovno? Zrak je, pa mi se čini puno bolje od svih ovih Suntoura sa oprugom, a niti ne košta puno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36663 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
miljama ispred bilo kojeg low end sundrteka da imam para uzeo bih ju pa stavio na curin bajk, al sam svorc ![]()
![]() |
#36664 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja nisam švorc ali sam, nakon podmirivanja svih izdataka, stalno na nuli (0) ![]() Te vilica, te kaciga, te ovo, te ono.. Ali thx na info.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36665 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Probaj ju jos spustit mozda za 100kn ako ide... cak bih osobno rekao da se ne isplati ganjat nekog recona air jer su obje skoro iste vilice.. obje su zracne, turnkey damperi.. jedino ne znam sirinu uppersa, al mislim da je tora sl 30 il 32m..
![]() |
#36666 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Lonjščina čista iako je nakon provalije korijen usred staze i teško ga za zaobilazi. Produžiti dalje na prvom zavoju za 180° i onda nakon 200m prema vili Rebar je zavoj za 180°. Time zaobiđete taman kod tog korijena, ali dođete sa gornje strane što se da izganjati. Dalje sve čisto. 18-pilana, ono prvo skretanje od Puntijarke je šumarija ostavila darove te ono drvo ispod kojeg se moglo proći bez silaženja sa bajka - više se ne može. Dijelovi su skliski i zemlja je rahla pa propada (kak se zaledilo to sve, puno je kao mišjih rupa).
![]() |
#36667 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Zna netko di ima u blizini Suntour Raidona za kupit. Zračni naravno. U Sloveniji nema, u Švabiji skups ko vrag. U Češkoj jeftina ali ne šalju u HR. Inače zašto baš taj vrag. Jedina vilica u ponudi ATC-om od 475mm a da na nju bez beda idu 28" kotači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36670 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
STIGLA ROBA SA PLANET X |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36671 |
Guest
|
Pozdrav ljudofi. Imam jedno pitanje. Planirali smo se malo zaputiti bajsovima (frend i ja) do Zagorja. Ruta bi bila preko zapadne strane pa do Stubice. Zanima me kakva je situacija tamo od podsusedskog mosta pa do skretanja za Vrapče po Aleji Bologne. Ima ta 3 kilometra za preći, a ne vidim baš neku inteligentnu soluciju za izbjeći brzu cestu. |
![]() |
![]() |
#36672 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36673 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Popularnija opcija je sljemenskom cestom gore, na zagorsku stranu dole, u stubici krkenzi sve redom pa opet gore i u zg dole. Skinete kilometar i pol visinske, a tura se zove - upoznaj sljeme da bi ga vise volio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36674 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce mi se netko pridruziti na Grmi? Nisam se vozio 100godina, a danas sam malo vremena uhvatio. Namjeravam do negdje 14h biti gore
![]() |
#36676 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Da. Ma zato i pitam. Nisam prošao ravno dvije godine onuda, a biciklom nikad. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#36677 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
http://www.pinkbike.com/news/Cotic-B...6aintdead.html kako ga je tip zdrobio...konačno video s HT-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#36678 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Jack njih zna dobro ![]()
![]() |
#36680 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Hebes te voznje po parkovima. Ovo je prava stvar - Kirgistan: The Road From Karakol from Outdoor Research on Vimeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36681 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam pak u Svici vidio u turistickoj agenciji ponude za bike ture po svijetu. ima stvarno cijeli svijet (ukljucujuci i HR obalu), meni je bilo interesantno po nepalu, spusta se u indiju, 60ak km cistog spusta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36683 |
sto da napisem ?!
|
vidio sam mu pimpek.... brijem da se stisnuo od hladne vode ![]() žestok je kirgistan (auf što žderu oni vojnici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36684 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Da li netko ima viska saraf za bashguard, a da je glava sarafa fi 14mm, a duzina sarafa max 12mm? (moze i kraci) Nakon sto sam potokario SLX bash predvidjen bas za double SLX pogon, i pripasao ga za 3x pogon, otkrio sam da je jedan od 4 sarafa malo drukciji pa mi prolazi kroz bash ![]() Koja gnjavaza oko najobicnijeg basha. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 04.12.2013. u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36685 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36686 |
Suit up!
|
Prijatelj mi pazarija ovo ![]() ![]() Pa sam ga malo isproba danas. Pike je izvrsno gladak i čini mi se da je RC verzija još i bolja od RCT3 jer se kompresija da finije naštelat. Zadnji kraj mu je bija malo jače nampumpan pa mi se činilo da nije baš živahan (neki Corratecov VPS sustav nazad), ali čini mi se da lipo pedala uzbrdo iako shock nema nikakav lockout nego samo rebound namištanje. Deore 615 kočnice rade vrlo dobro, ali mi je pogon za ovu biciklu neshvatljiv (3x10). Dobro, to se još lako sredi da se izbaci najveća šajba, stavi bash i srednja promjeni sa većom. Jedino me čudi s obzirom na to da je all mountain/enduro bicikla, da više baca priko volana od Triggera nizbrdo. Sic štanga sa ručicom je žešća kretenarija, ali se valjda lako može dokupit daljski da ista dobije funkcionalnost. Kola nažalost nisu tubeless, neznam koliko teže, a gume nisu protection što bi ga moglo stajati ode na kršu ![]() Veličina je XL i dolazi sa 60mm lulom. S obzirom koliko je plaćena, vrhunska bicikla ![]()
![]() |
#36690 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja bi sada prodao samo ramu i kupio nekaj kaj ne baca na glavu na nizbrdici... (tj. uzeo bi svog shana i ostatak djelova rasprodao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|