|
![]() |
#36481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Koliko sam ja skuzio vjetar je najvise potukao stabla u tom donjem dijelu, dok je gornja polovica Medvednice recimo OK. Tako da je Strmopec mozda dobila po tamburi pogotovo jer je na udaru vjetra, ali trebalo bi provjeriti. Ako odes javi stanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36482 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ak je suditi po stazi prema pilani, prošla je Strmopeć najbolje ikada. Uglavnom, ako će nekome pomoći, 18-Pilana nema jednog stabla preko staze (zapravo, jedno ogromno kod kućice na Njivicama, ali to se da izbjeć ak se ide po stazi lijevo prije Njivica. Za uspon sljedeća kombinacija sa najmanje drva ![]() Tunel - stračara (2 mala drva, pređe se brzo) - staza iza stračare prema vili Rebar paralelno sa Lojstekom (1 veće drvo koje se zaobiđe sa lijeve strane), kod Lojsteka spust na Lonjščinu po zig-zag stazici da se zaobiđu prva drva koja su poveća i onda se ima samo 4 komada prije odvojka desno. Sve se to može zaobići ako se ide uzbrdo prema prvom stupu žičare tako da se nosi bajk ili se po šumi negdje spusti nakon tih prvih 50m. Do klupica klasika, ide ko metak, prije klupica izbjeći veliko drvo sa lijeve strane, pa do Adolfovca sve čisto, kod Adolfovca na cestu do spoja opet sa Lojstekom i kasnije ako se ne želi nositi preko jednog jedinog drveta na kamenjaru, ide se na Tigrovo oko. Mi smo danas išli na Lonjščinu ali već na početku ima par većih drva, pa smo produžili dalje na prvoj zavoju na vilu Rebar i to je super singlica. Ne znam kakva je Lonjščina do spoja sa Lojstekom. Al ono, sad se barem ima jedna staza za spust čista uz 9tku do desetke. Navodno i na čistoj devetki ima dolje drva. Sad su rekli ionako snijeg, tako da svaki dan jedna staza i bit će to brzo prohodno, barem one najdraže staze. Btw, ona staza Požgaj - prva stanica žičare je nešto kao Krvarić. Nema staze više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36483 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Ovo je stanje ↑ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36484 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne baš bajna - za sad bolje izbjegavati taj dio ![]() ![]() opaska.. ![]() Zanimljivo je kako se u narodu uvriježilo i kako mi svi govorimo da Leustek kreće od tunela, a Lonjšćina je kao neki odvojak.. dok je ustvari obrnuto! Lonjšćina jest pravi početak Leusteka! A od tunela tj. Gračanskog Dolja ide staza 17 i ona se spaja na Leustek (14) iznad Lonjšćine. Da ne ispada kako se pravim pametan, pročitah u knjizi "Povijest Medvednice, najveće zablude i tajne planinarskih staza" + čuh to od učenih starih ljudi, ![]() ![]() ![]() ![]() - - - - - - - - - - A ovo na što liči Kvarkić, to je jednostavno tragedija... iz pijeteta prema toj super stazi nisam lupio ni jednu sliku! ![]() e moj Dario, kvarkić je otišao u 3pm.... edit. danas provozao Matetove rukavice.. još ne vjerujem da su tak dobre.. Mate pozlatio ti se brk i da uleti još koja ovako uber turbo super ponuda! ![]() edit no2. zna li netko u kakvom je stanju istok, sve od Hunjke nadesno.. edit no3. ako nekom treba nešto s bajka-diskonta ili r2-bajka, nek se javi. ubacih sve u košaru, al još ju revidiram, pa u roku od cirka 2h kliktam buy now! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 17.11.2013. u 20:57. Razlog: bikoz edit no3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36485 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#36486 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Hm, ne znam baš za dio Hunjka - Gorščica, ali bio sam danas na Lipi, što bajkom, što pješke jer se s juga ne može u potpunosti doći s biciklom. Cijeli put prohodan, šuma možda ima malo granja više nego je uobičajeno, ali je zapravo todorancija izgleda zaobišla taj dio. Moguće je da je i na Gorščici O.K. Btw. optrčao jučer Dotku, jedva, trčanje s preponama i uz zvukove škriiiip stabala koja se klate na vjetru. Ima porušenih i sa onim bijelim strelicama koje označavaju stazu. Dakle, biciklom se neće moći još duuuugooo, bar ne po označenoj stazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36488 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
killers on the road ![]() Panorama je ono, whaaaat, whaaaaaat, genijalna.. Bajk u akciji, chemtrails u akciji, svi zadovoljni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36489 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#36490 |
Suit up!
|
To je XLR lockout.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36492 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Ništa, barem smo dobili odličnu informaciju, moja najdraža staza je prohodna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36495 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#36498 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#36500 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A di ste bili kad je Mate naručivo? ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#36501 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim da laganini Planet X postaju teamske rukavice. ![]() Kao sto vec imamo teamski softshell (smedji Kilimanjaro), i teamske navlacne hlace (McKinley). Svake godine nesto. Englezi jos nisu skuzili da smo u EU pa uredno odbijaju porez, zato i jesu ove rukavice ionako debelo snizene jos jeftinije (cca -79%). Rukavice su stvarno super, cvrste, vjetro nepropusne, i rekao bi dosta tople (za mene i previse). Naravno vrijede svaku lipu pomnozenu sa 4 ili 5. Kupujte dok ih ima. Velicine su identicne kineskim rukavicama koje narucujemo s ebaya (meni je XL savrseno sjeo na ruku, u milimetar). |
![]() |
![]() |
![]() |
#36502 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ako ste za... ja sam za isto... samo nek se javi onaj kom trebam pare dat ![]() ove mi pasu ko salivene, mozda cak i mrvicu male,m samo bi hjtio probati neciji xl da vidim jel bi mi to bolje pasalo... zelim ih kupiti i spremiti u ormar, pa kad se ove ofucaju da imam druge.. za 40kn si mogu priustit backup ![]()
![]() |
#36504 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Lol, cini se da ce pasti jos jedna masovna narudjba ![]() Uzet cu ih i ja da stoje kao rezerva za 40kn kolko dodju
![]() |
#36505 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ajmo onda vidjet koliko nas ima (ne moraju bit iskljucivo rukavice). 1. Omerta 2. Pupo 3. logitek 4. prileee 5. Shoshy 6. Rebbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#36506 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36507 |
Moderator
|
Momci, molio bih Vas da preselite ovo na PM ili na grupnu kupovinu na DB-u. Previše će tu biti hoću-neću, pa plaćanje pa veličina pa ovo pa ono.
![]() |
#36508 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Kome se treba javiti na PM, ja bi isto uzeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36509 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
elem raja, ima li 'ko u zgb da drži scottove? konkretno bi trebalo probati geniusa...jaran Dado
![]() |
#36510 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|