|
![]() |
#36391 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nije neuravnotežen, ali da ga jednako lagano bacaš po svuda i nije istina. Razlike postoje definitivno. To ti je tipa kao i Enduro vs Stumpy EVO. Enduru malo teže odljepiš kotač od poda. To je onaj plated DH feel ![]()
![]() |
#36392 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Jbt ne mogu virovat kako je vjetar pokosio Sljeme! Ne sjećam se da je ikad ovako puhalo u Zagrebu, ali opet nije deralo ko što bura zna. Mar ti si meni totalni kralj. Kralj trolova ![]() Imam dojam da se smiješ svaki put kada nabijaš ekipi na nos 29ere koji ubijaju na dalmatinskom kršu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mar uredno zaspreha i raspizdi rulju, a ekipa ga periodicno (opet) popusi, i dolazi po jos. ![]() Ako mislite da je YT okretan onda ga isprobajte na spustu preko Konja na Ivi. To je jedna lijepa tehnicka staza, k'o stvorena za testiranje okretnosti bajka, a odmah mozete vidjeti koliko jos zganaca morate pojesti da to izvozite. Mitsu, moras odluciti sto ti je prioritet, u ovom slucaju nebu islo s jednim bajkom vozit cu sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36394 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Zašto bi i tražio bike za Konjsku stazu koja mu je udaljena cca 470km. Ako sam ga ja skužio on bi htio drobit. Nešto preokretnih bicikala u 160-170 segmentu i nema pretjerano. Sam kut vilice od 65-66 izbaci prednji kotač predaleko da bi sad nešto manevrirao na uskom prostoru.
![]() |
#36395 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36397 |
Suit up!
|
Najbolje da ostavi fuela i olaksa ga koliko moze, to je super zabavan bajk za umjerene staze i uzme jedan dh/fr za drobljenje. Najpovoljnije i bolje od kakvog skupog enduro tipa za 2500€.
![]() |
#36398 |
Moderator
|
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 13.11.2013. u 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36399 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
A Sile, i Konj je genijalan i volim vozit takve stvari. Znam da cu trebat nabit malo skilla za to, al jbg. Staze ovdje okolo su na taj djir (ipak manje teh. zahtjevne), serpentine na planinarskim puteljcima i Marov Cube 29er nije polozio test tu, ali ako je lik mogao odvoziti s DH Antidoteom te staze poprilicno brzo ne znaci da se ne moze i s YTem. Ipak vjerojatno cu na YT jer me lagano boli glava od kombinacija s likom koji prodaje Enduro. Nazalost ne mogu uzeti rezervni dropout, al sto je tu je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36400 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36401 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
stampi EVO! -->
Zaboravi molim te na tolik hod (180 i sl.) jer sa time dugoročno nećeš biti zadovoljan, bude ti previše, preteško, pre sve, a povremene izlete na azbestozu budeš i sa manje hoda preživio, al razmisli na način da su to ipak povremeni izleti, ne kupuješ bajk za tamo, nego za sve što poželiš... I sad sam puno više namljeo nego što sam htio, a htio sam ti zapravo reć STAMPI EVO!!!! ![]() Mici, znam te dovoljno da znam šta bi ti više pasalo i mogu ti samo reć da pročitaš još jednom Vucin odgovor, jer je stvarno najkvalitetniji i što je još bolje, daje ti očit odgovor na tvoje pitanje... Stampi EVO all the way!
100% sam siguran da bude ispunio apsolutno sva tvoja očekivanja, jer točno što i ti i ja želim od bajka, a to je niti DHiš feel wickeda niti prenervozan feel nekog prekratkog/prestrmog bajka, dakle savršen balans između toga... Još jednom ----> stampi EVO! Zaboravi molim te na tolik hod (180 i sl.) jer sa time dugoročno nećeš biti zadovoljan, bude ti previše, preteško, pre sve, a povremene izlete na azbestozu budeš i sa manje hoda preživio, al razmisli na način da su to ipak povremeni izleti, ne kupuješ bajk za tamo, nego za sve što poželiš... I sad sam puno više namljeo nego što sam htio, a htio sam ti zapravo reć STAMPI EVO!!!! ![]()
![]() |
#36402 |
Registered User
|
Pa moras malo i ti si dat truda, svaki bajk ima svoje jace i slabije strane, na vozacu je da to uravnotezi. Bitno je da je bajk "jak" tamo di ces provodit vecinu vremena, a za povremene izlete u nepoznato budi spreman na brusenje skilla.
![]() |
#36403 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mitsu se sad napalio na Azbestozu a za to treba DH bajk ![]() Nisi ti skuzio sto sam ja htio reci, ali Mitsu je, jer je bio na Ivi i vozio tu stazu. Na jugu ima gomila takvih "Konjskih" staza, koliko ima DH, otom potom. IMHO nek kupi bajk adekvatno stazama koje misli najvise voziti. Ako misli pokrit spektar voznji koje je on zamislio moze slobodno pocet razmisljati o dva bajka, i to bi bilo najbolje rjesenje. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36404 |
Samsung Mob!ler
|
Upravo gledam i za stumpija. Ako bude imao garanciju, to je vjerojatno najbolji izbor za mene, a za dalje cu vidjet. Ipak, dosta ljudi s kojima ovdje vozim mo savjetuju YT jer su mi izleti po DH stazama sve cesci. Definitivno bi trebao 2 bikea, ali mislim da bi Enduro bio dobar kompromis. Zato se i mislim toliko. Ja jos ne znam sto bi uzeo. Vozim amo rec 50-50 u zadnje vrijeme, a sad... hebemu. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36405 |
Moderator
|
Mislim da što ćeš biti stariji to ćeš manje jašiti po DH stazama, a više po cijelodnevnim turama. Možda sam i u krivu...
![]() |
#36408 |
Registered User
|
Stump je odličan bajk, osim 2 minorne sitnice, prva je preniski BB pa ćeš lupat pedalama u kamenje, a druga je cable routing. YT ima Lyrika rc2DH s 170hoda. To je već velik plus u odnosu na Rev s 32 nogama - zapravo ne znam jel riječ o stock Stumpu ili je modificiran. Onyx nema konde a skilla još manje pa uspijeva ne poginut ni na usponu ni na spustu. Mora da je do bajka.
![]() |
#36410 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
YT isto ima kablovinje pod BB-om ![]()
![]() |
#36412 |
Why So Serious?
|
Kaj me briga ko bu kaj imal...nek si kupi kaj oće ![]() Htel sam YT, kupil sam si YT...bmk...YOLO
![]() |
#36414 |
Registered User
|
![]() Ovog Slasha? http://funsports.si/products.php?cat...ctId=2005#desc "Kolo je bilo uporabljeno v kolesarskem parku" Trololololololo
![]() |
#36415 |
Why So Serious?
|
Pa kad povlačiš stavku kojem se buraz zajebaval ![]() ![]()
![]() |
#36419 | |
Samsung Mob!ler
|
Daj, amo taman gotova pauza predavanja i ja ostanem minutu duze na nogama, svi gledaju kjk hahahha Jebemu jebemu jebemu. Nista, Enduro ili YT... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36420 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Steta kaj je moj Enduro M ![]() |
![]() |
![]() |