|
![]() |
#36271 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36272 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36273 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Glede miniwasha: imam ga doma. Koja bi procedura bila? Premazati lanac sa razređivačem pa onda miniwash? I kolko je cirka novi lanac plus zamjena? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36274 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
procedura je uperiti miniwash na nekih 5-10 cm od kazete i opaliti. nije potrebno nikakvo pred pranje. (na lijevu stranu kazete, tako da se kazeta i lanac sami okreću) nakon toga malo protresti bajk da one velike kapi otpadnu, provozati ga malo da se istisne i ono malo vode sa pogonskog dijela i obavezno podmazati- nauljiti. ako je baš sve prljavo i zapečeno da miniwash ne može ništa, preporuka je kupiti ivasol na ini (onaj u tekućini), pa ga malo razrijediti sa vodom i nanijeti na lanac i kazetu (bilo prskanjem, kistom, četkom....) nakon toga isprati bilo kakvim mlazom vode. početne cijene lanaca (ona "srednja- niža klasa") su oko 120-30 kn. Mislim da će ti svaki servis za cijenu lanca zamijeniti stari za novi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36275 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nikako nebi preporucio miniwash kad su kotaci u pitanju jer ce mu voda doc do lagera 100%. Napravio sam to sranje sa starim kotacima pa sam lezajeve morao mijenjat. Najbolje je slauf, drot kefu u ruke i izribat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36276 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36277 |
Suit up!
|
Bježi od miniwasha... Sve možeš riješiti sa petrolejom, vodom, sapunom, krpom i četkom.
![]() |
#36278 |
sto da napisem ?!
|
![]() znao sam da će se pokrenuti rasprava ![]() ja sam do sada uvijek prao i prat ću miniwashem- sa toplom vodom i deterdžentom. nikada problema. dvije godine nakon, maščoba je u lagerima, a voda jedino u koljenu ![]() kako god tko voli. ja sam opisao svoju metodu s kojom nemam problema, ostali... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36280 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Policija je pronašla ukradene bicikle i traže se vlasnici! http://danas.net.hr/crna-kronika/fot...ijskoj-postaji Ne mogu vjerovati da su šupci ukrali i dječji bicikl!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36282 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pozdrav..sutra neka mala voznja?strmopec u pol 4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36283 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#36284 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Zaintersiran sam za Strmopeć, odavno nisam vozio to. Još nisam siguran kada ću sutra biti gotov s obvezama na koledžu ali javim vam tu do 14:00 sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36285 |
Registered User
|
malo je naknap jel radim do pol 2..doci cu doma i necu stic jest...mrak pada u pol 5..u sumi jos prije a na ovoj strani di je lojstek jos prije..tak da je mozda i 15 naknap..zato sam mislio neka manja voznja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36286 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
prije mesec dana kad smo ja i slavek isli u 4 je vec bilo kriticno kaj se tice mraka...
![]() |
#36287 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
hajd onda vako: imali koji interesenat da odvezemo u 14h tunel? kontam da je to taHman jer kažu da neće biti oblačno...čak sunčano ...gore nema zadržavanja, tj. samo presvlačenje i gaaaas ![]() EDIT: ja ako se probudim ranije, javnem, pa ako se kome voza, bujrum!
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 06.11.2013. u 05:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36288 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim da nisam jedini kojemu je pala na pamet sutra Strmopec ![]() Sutra imam za odraditi jednu obvezu u 13:20, oko 14h bi trebao biti gotov (u firmu se ne vracam, se razme ![]() U svakom slucaju bez odmaranja to ide ispod sata bez problema, daniel, ako mozes u 15h bilo bi idealno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36289 |
Registered User
|
mogo bi stic u 15..ak je 45min voznja necu umrijet ako se nenamecem svinje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36290 |
Premium
|
Da, pitanje je i dal cu ja biti gotov na vrijeme - previse pitanja, kako god uzmes...al ja bi ipak pikirao 15h, pa cemo sutra vidjeti tko kad stigne i prilagodimo se. Osim toga, vrijeme je za prvu nocnu voznju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36292 |
Premium
|
Strmopec je voziva i nakon pljuska - provjereno ![]() Jutros se 29erom vozim se na posao, vani maglustina i "ugodnih" 2-3°C, i kod Coca Cole na Slavonskoj laganini vidim tipa na biciklu u trapericama i pamucnoj polo majici kako pici bajkom na posao. Kaze lik na semaforu da njemu uopce nije hladno i da se taman razbudi dok dodje do posla. Aha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36293 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#36296 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#36297 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
nisam pozalio ni kune sto sam ju kupio.. jos da me ispala brutalno jeftino, pogotovo jer sam u tom rangu novaca kupovo/birao r7 i recona.. ali je ovo uletilo ![]() nadam se da ce se logitek oglasit pa potvrdit model, jer ja stvarno ne znam ![]()
![]() |
#36299 |
Premium
|
Danas Mate i ja Sprasili Strmopec. Daniel se malo preracunao s radnim satima pa je ostao na poslu. Bikca i Strmopec suha, zemlja sve popila, zajeb je list na kamenu i sl. tu hoce proklizati kotac, standard za jesenje voznje - koga briga ![]() Za dana odradili rutu, cak je i sunce granulo pred kraj voznje i obasjalo vrh. Lijepa je jesenja Strmopec. Steta sto su dani prekratki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36300 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
|
|