|
![]() |
#36091 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mogli bi kompilaciju fejlova napravit ![]() must see http://www.pinkbike.com/news/Video-H...iker-2013.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#36092 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Zanimljivo da je sa tom zastarjelom geometrijom Jekyll bija najuspješnija bicikla ove godine ![]() Što se tiče shocka, radije bi da 500kn više godišnje ili svake 2 godine ako radi bolje cilo vrime. Jekyll i Trigger pobjeđuju čak i u njemačkim magazinima koji favoriziraju Njemce ![]() Ja sam recimo koristija Cubea i Specialized u isto vrime i iako je specialized daleko niža klasa opreme, puno je bija bolji za voziti i mehanički radi bolje, da ne govorim koliko je bolja Reba od razvikanog Foxa (čak i FIT varijante). A 1.5" headtube je super jer bilo koja vilica ide i dosta su jeftinije od taper varijanti.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 24.10.2013. u 14:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36093 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36094 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Mali servis na shocku jest jednostavniji na ovim običnim konzervicama, ali ako treba servis kako treba, opet moraš slati foxu. Mislim da je veliki problem što svi kupuju bajkove bez da ih isprobaju prije toga, vodeći se brojkama na papiru. Pa onda gledajući te brojke dođeš do zaključka da je Nikov bajk qurčina, ja imam premali bajk itd itd Osobno bih odmah mijenjao pitcha za jekylla iako imam HA od 66.5°...
![]() |
![]() |
#36095 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Otvaram kladionicu. Sto ce Shosh sljedece strgati na bajku? Obruc -> rama -> naba straznja -> ????
![]() |
#36099 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
E, ekipa koja kupuje rukavice... doma sam si izmjerio ruku po onom načinu kako su napisali tamo na stranici, i na največem djelu mi je opseg 22cm... to spada u M veličinu a prilično sam siguran da bi mi po duljini M bile prekratke. da jednostavno uzmem L ili ipak M? naime, imam duge prste ali očito ne baš debelu šaku! edti: evo po ovoj slici: http://www.on-one.co.uk/imgs/product...PXWINGL_P3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#36100 |
Premium
|
Uzmi L. Ja imam M.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36103 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Otpustili se konusi tokom spusta i do kraja spusta je to klimnje slomilo freehub na navojima (bizmarkova dijagnoza). Bar pretpostavljam da je bilo tako jer se u nedjelju pojavio luft, u pon i uto nisam bajk dirao i juce sam rastavio nabu. Nece me sreca...
![]() |
#36105 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jbga...zato mi se i ne svidjaju konusi |
![]() |
![]() |
![]() |
#36106 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Stavis malo loctite-a i nema otpustanja ![]() Zubich ta mjerenja sake su drek, uzmi manji broj, rukavica se prilagodi a ak uzmes prevelike onda ti plese bezveze po ruci ko meni, a bio sam taman po tim mjerenjima.
![]() |
#36111 |
Premium
|
Bude danas isprobao moje razgažene M rukavice pa će biti pametniji, ali siguran sam da njegovi prsti nebudu stali u njih. Meni su stvarno kao salivene. Ja sam na samom gornjem rubu za M rukavice. Ali netko tko ima mrvicu dulje prste će patiti. Ja sam si kupio najjeftinije M rukavice sa eBay-a baš zato da vidim koja mi veličina paše i pogodio sam iz prve. Slučajno je sve pasalo, ali od tada sve koje sam naručio (sada već 3će) su bile M i bile su savršene! Ako netko nije siguran, nek da 100kn za dva para (npr. M i L) nekih koje imaju te mjere kao i sve ostale i onda kao pravi balkanac (kao što sam ja napravio) proda one veče za isto toliko love za koliko si kupio oba para ![]() Win win situacija!
![]() |
#36113 |
Moderator
|
![]() |
#36114 |
Premium
|
Uglavnom, banetove rukavice su mi puno prekratke... Prstima fali barem 1cm da budu taman a to je daleko previše. S obzirom da sada vozim L a i one su mi na knap, nemam šta razmišljati, kupil bum L, a ako buju velike prodat ću ih i kupit M ![]() Btw, trebali bi se požurit i napravit narudžbu, jer tko zna koliko bu još to aktualno... Cijena je stvarno besplatna. Mate?
![]() |
#36115 |
aaaa
Datum registracije: Jul 2002
|
Imam ja te rukavice u veličini M. Nisam ih još isprobao jer imam dosta drugih rukavica. Meni super pašu, pa šaljem par fotki koje sam okinuo na brzinu da vidite kako to izgleda naspram moje veličine ruke. Inače nemam baš neke čevape. Rukavice izgledaju dosta kvalitetno, makar ponavljam nisam bio u šumi s njima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36116 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() hehehheee (da nisam prepoznao shana... mislio bi se koji je to sad ![]() još gore imaš lijepi video tutorijal kako biti kul ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36118 |
Premium
|
![]() |
#36120 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
e raja, vidim da se lepo spremate za zimu, znači mogo bi onaj projekat da ove godine odradimo: hrpetinu snega nalopatamo pa vežbamo back-flip, kao veliki momci...padneš, padneš...bar nećeš vrat slomit, valjda ![]() nego: jel 'ko za Sljeme sjutra okolo 14h sa tunela, brzinski dole pre mraka...prošli put sam kanaliro bez lampe po 18-20...neponovilo se, zapravo ne bez lampe ![]() EDIT: nema zime za eskime, lidl 1, lidl 2.
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 24.10.2013. u 20:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|