|
|||||||||||
|
|
#3572 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nisam zvao debelog da idemo kod bake na dogovor zbog posebnog i nadasve izuzetnog događaja: nakon neznam-ni-sam-koliko-vremena sam napravio format c: i frišku instalaciju Windowsa... Sad sam u šoku i trebat će mi bar do sutra da dođem sebi ![]() A za petak stoji-navečer se otvara lista za upis ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3573 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kak sem "poslovno" sprijecen sutra(ide cijela ekipa kod Kezelea na Team building....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : prije pol cuke sam se cul z Bakutanerom, i nema frke kaj se nje dotikavle..jos same u srijedu se Jeltz i ja s njom dogovorimo oko menu-a i to je to.. nabrusite zubice i dobro trenirajte do petka!!!!!! pita Baka jel bi odojka morti il kaj.........neeeee,lepse mi je "klasika"...a i Paskeu bi moglo nekaj ostat |
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Super Moderators
|
Re: khemmmmmmmm
Citiraj:
Kaj bu onog škampa pustila žena ili bu nekaj zmuljal??? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
skampa........?:confused: ............... :burn: :burn: :burn: veli on da je svoga tela gospodar...samo neznam jel je i pubelara.... tak je bar pri meni doma........ joooooooj..sad bu se Rakcina opet uvredila na ovo...skamp..... :burn: ma ,ove Zderonje su fakat jedina samsa da nas se skupi buljuk i da se dobro izzekamo i naZDEREmo!!!!! ajde sad Jeltz, ti si Cato, pisi spisak, redom, polako i citljivo... ajmo piceki,prste gore i voting buttonsice tiltat!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Super Moderators
|
Dakle-tko dolazi??? Oni koji će doći samo lokati se ne moraju zapisivati...samo za papicu Do srijede bi trebali imati popis da žena zna koliko mesa treba ispeći za Žderonje i ohladiti Žuje... ![]() |
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
bum ja dosel....i dizem 4 prsta jer papam za dvojicu ![]() mark1z =cheff |
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Jebemumater-sad već i tramvaj vozi u tvoj kvart, ne moraš se brinut kak buš doma. Nije to kao prije kad se moralo ići na bus za Sesvete Kaj je sa ostatkom tvoje bande??? Ili BD još nije krov završio??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3581 | ||
|
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Citiraj:
Mogu i ja otic u menzu i najest se, al nije fora, treba Paskea nadjebat BTW Jeltz pisi me na spisak
|
|
|
|
#3584 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Za razliku od onih boržuja iz Dubca:clap: |
|
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedno pitanje od manje upucenog - gdje to tocno se nalazite za klopu ? u petak ak sam dobro shvatio . nesto razmisljam da navratim , jer bi bio red da mi gomila ovih slova dobije i neka lica - dosad vas tek par znam |
|
|
|
|
|
#3586 | ||
|
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#3587 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A kaj ti mislis 'z cijeg zhepa se financirala pruga? Daj si male razmisli... ^^ To je ciljana investicija da se dupcani sigurno dopeljaju doma kad se vracaju s vesele proslave martinja! ![]()
|
|
|
|
#3588 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@router na krizanju vukovarske i savske otidjes na tramvaj koji vozi po vukovarskoj, jednu stanicu, kad sidjes predjes cestu na desnu stranu,pa uz desnu stranu dalje pjeske uz vukovarsku i tam di se gradi (ivana lucica) skrenes desno po putu uz pucko veleuciliste...prije nego sto dodjes do sjeverne zgrade FSB-a, pogledaj lijevo dolje di su kafici, i vidil bus bakinu kuhinju... evo ti karta :[img=http://img7.imageshack.us/img7/7201/bakinakuhinja7yp.th.jpg]
|
|
|
#3589 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala za kartu . Ma gadan mi je petak jer radim do 7 , mozda uspijem sutra nesto srediti da odradim to ili nesto , pa da dodjem . inace , hrana je moj posao - a imam i 94kg da to potvrde ![]() |
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#3591 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja se potpisujem za papicu...mmmmmm.... ![]() |
|
|
|
|
|
#3594 | |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
@ Mitzek - je je team building kod Kezelea. Dobar si ti team @ AMDjac - ako ti trebaju traperice ja ih slučajno proizvodim, pa se dogovorimo za neku realnu cifru ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#3596 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Paske jel imaš i nekj blaga zakopano među željezničkim pragovima, ha? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Super Moderators
|
Dakle-do sada su svi imali vremena razmisliti. Petak/18/11/16.00-pa na dalje počinje okupljanje, papica bi bila oko 17.00. Tko je za jelo do 17.00 nek se nacrta. AMD-jcu koji će zakasniti ćemo složiti doggy bag Za sada: Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Paske??? Zed Mrkonja Zond (zadnji put si isto kao dolazio pa se predomislio večer prije, izvoli se odlučiti )CatKiller??? Ostali koje ne poznam nek potvrde da ih stavim na listu. Horza će probati doći-barem na druženje i koju Žuju, Mental isto. Oni koji dolaze samo lokati i na druženje se ne trebaju pisati na listu za jelo, mogu samo napisati da dolaze da znamo koliko veliki čopor dolazi ... Ajd da vas čujem... |
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Al bum te vidio u petak kak bus se grebo za snicleke ![]()
|
|
|
|
#3600 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ja se nisam prijavio za klopu
|