|
![]() |
#332 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve kombinacije za one koju su potpisali ugovor na 18mj vrijedi isto, mjenjanje brzina = ponovni pocetak ugovora. Malo je to kurvinski ali ako se zelite izvuci platite onda samo 400kn za modem ili 600 i nest za wlan, znaci ne treba platiti svih 18mj pretplata kao kod T-coma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ali 0800 50 10 i provjeri točno.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
meni su tek 2 mjeseca prosla , tako da me to ne smeta previse ... zapravo uopce ne smeta , iako cu pricekati dok aneks dodje i procitam sva sitna slova . |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
kada ce oni u rijeku doci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Headbangig Grunf!
|
nazovi, pitaj tuži se. i u ZG je pokrivenost loša imam frenda 200m zračne linije od mene i on nemre dobit amis.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#340 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
molim forumase koji imaju amis 2-u-1 da postaju screenshot ove stranice iz thomson modem/routera http://192.168.1.254/cgi/b/dsl/dt/?ce=1&be=0&l0=1&l1=0 ako se nekome link ne otvara dobro moze doci do njega ovako Home > Broadband Connection > DSL Connection (DETAILS) imam problema sa losom linijom kod susjeda gdje je spojen amis 2-u-1 zanimaju me vrijednosti suma i signala primjer ![]() unaprijed hvala
![]() |
#343 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#344 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]() |
#351 |
|
![]() |
#352 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Provjereno, jer kad zovem frenda koji je isto na AMISU 2u1. Obadvojica imamo od starta paket 2Mbit/384Kbps. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#354 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
to su oni trackeri za koje treba pozivnica i registracija i koji se prijete da će te banirat ak nemaš dobar ratio pa uvijek imaš brdo seedera i možeš skidat max. brzinom, demonoid je neki mutant privatnog i javnog trackera jer za njega dijele pozivnice ko letke, a i ne moraš imat ne znam kakav ratio, ja imam 0.04 godinu dana i nomralno mogu skidat i slat pozivnice, a osim toga sistem računanja ratia im je puko pa se ni ne trudim nabit ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
TL je jedan od boljih trackera za koje se relativno lako moze nabaviti pozivnica, ali ima i boljih, samo sto je teze za njih nabaviti pozivnice i teze je odrzavati ratio... a demonoid... svi pocnu s njim, imam ja pozivnica ako kome treba, PM me! a za TL jos ne mogu raditi pozivnice...
![]() |
![]() |
#357 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
umoran sam, ali evo kratko da objasnim zasto sam trazio screenshot statusa vaseg dsla/linije ![]() kao sto vidite u ovom slucaju linija je KATASTROFA! 11 MILIJUNA!!!! FEC error-a naspram svega nekoliko errora u gore navedenim screenshot-ovima tajna je u SN margin (Signal Noise) odnos signala i šuma Signal - Noise = neka vrijednost što je ta vrijednost veća, linija je čistija 50db je teoretski max (koliko znam, ako bi se spojili direktno na centralu ![]() 30-32db je kristalno čista linija, što u vašim slučajevima mogu vidjeti, čestitam možete imati i 24mbit pakete vjerovatno - ako niste daleko od centrale ![]() kao sto mozete vidjeti na mom screenshot-u ova linija je u potpunoj katastrofi! 15db u upload-u i 8,5db u download-u, veza nonstop puca, zvao sam AMIS sluzbu za korisnike barem 30puta ![]() kucne instalacije su provedene nove, cat6 kabel (=gigabit ready, 200mhz propusnost) spojevi testirani LAN cable testerom, sve u savrsenom redu sto se toga tice zvao sam t-com i prijavio smetnje, zamjenili su kabel od stupa do kuce - stavili novi, ali to nije popravilo situaciju spoj moje linije na t-com kabel/paricu sam ZALEMIO! da nebi slucajno izgubio jos koji db u spoju, krimpanje/adapteri/spojnice itd. vise NE znam sta da napravim, lud sam od muke, sve zbog usranog t-coma! BlackDragon (kuca do mene) je spojen na istu centralu, ima 31/30,5db - linija o kakvoj sanjam!
Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic. Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 18.06.2007. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Headbangig Grunf!
|
a ja sam se žalio da su moje linije loše ( što jesu) ali šum je 31-32,5db ![]() ![]() Moguće zato kaj je u mom kvartu jako oggraničen amisNeznam kak je bliže šubićevoj dal oni mogu imat Amis al znam da prek šubićeve neide a na borongaju opet moguće.
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
evo, gotovo ista stvar i kod mene ja imam preko 500 000 FEC Errora.... isto puca veza, makar cini mi se manje nego prije i i puno manje nego sa t.comom imam i gubitke signala i error sekundi.... i isto sam bez ideja ostao ovaj SN mi je 30/16 samo, meni i telefon dosta sere, samo odjednom necujem sugovornika pa ga za 10ak sekundi opet cujem, ili jednostavno samo od sebe pukne veza. Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 18.06.2007. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
cudno, ja imam 0/0 FEC errora, a linija mi je 31/30.5dB, cini mi se predobro da bi bilo istinito, a kablovi su stari oko 45 godina (po kuci), imam srece ![]() http://i107.photobucket.com/albums/m...der16/moja.jpg edit: ok, vidim da ima linija boljih od moje, sad mi je lakse, lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|