|
![]() |
#35881 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#35882 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja i Saša rokamo sutra u 10, al vjerojatno prek lonjscine. Ja ovaj put mozda ranije odjurim dole jer imam jos nekih obaveza popodne
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35883 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35885 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
adax... dafaq hahhahaha ![]() to onyx na pohorju vodi ?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35887 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
@yed2i-zasto si zaobisao onaj zadnji drop pred sami kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35888 |
Registered User
|
Yed2i-Super voznja, super staza, nema planinara ![]() Nas su Nik i Najt jucer "opet" malo provozao po istoku ali je ovaj put meni bilo fenomenalno. Treba ponovit. Yed2i, staza nije za tvoj bajk jer ima dosta gore-dole, mada ono sto je dole, Soda bi jaaako dobro gazila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35889 |
Premium
|
Samo na taj element nisam išao, idući put gazim i to ![]() evo za Sileta, snimka pedesetdvojke http://www.youtube.com/watch?v=I4Lqv...ature=youtu.be Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 13.10.2013. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35890 |
Suit up!
|
Sile, kako ti je 34T previše? Ja danas sve odvozija za velikom šajbom i to sa 29erom, što je oko 38T efektivno za 26icu. I to nisam u najboljoj kondiciji jer sam prehlađen već par dana.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35891 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Mar, si danas vozio Leustek... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 13.10.2013. u 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35892 |
Registered User
|
@jed2i-nisam neki poznavTelj staza ali mislim da ovo nije 52jka??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35894 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
@dario12-Je 52, ali u videu je izrezana u nekim dijelovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#35895 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Mislim da se ne isplati to. Ušteda na težini je nebitna, a kad bi to bila bitna onda bi ti i falilo brzina.
![]() |
![]() |
#35896 |
Registered User
|
A je, istina. Mislio sam da je ona zadnja strmina pred branu staza Krvaric ali sam se malo shebo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35897 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A vidi gore snimku s 52ojke, ja sam pred Jed2iem, nema potrebe pedalirat nizbrdo. Imamo razlicite terene, imam jedan uspon od 750m nadmorske i onda spust di gravitacija radi.
![]() |
#35898 |
Suit up!
|
![]() |
#35899 |
Premium
|
ma kaj će ti lanac pogledaj video na 3:36 http://www.youtube.com/watch?v=sfd1mqs2_Ok pukne lanac, i samo pičiš dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#35900 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Pa ak ne poznajes staze kak mozes onda rec da to nije 52jka??? ![]() Jucer se nabrzaka dogovorio sa Siletom i krenuli u 14:15 sa Mihaljevca. Gore dosli oko 20do4. Bio je predivan dan za otici na Sljeme. Bas mi se svidja Sljeme u jesen. Za dole se odlucili ici na singlicu do Hunjke, al skroz od tornja pa onda na 20tku. Do Hunjke je singlica OK, nakon nje 20tka do onog makada za livadu Danjka je katastrofa jer je sumarija onuda izvlacila drvece i sve je puno granja i kolotraga i bolje je ici cestom. Dalje je sve OK. Na kraju otisli na dotku i onda u maximir na pivu. Sve u svemu super dan za voznju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35901 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Koja ekipa je prošla trgom u subotu oko 9,35? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35902 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35903 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Vidio sam ![]() Kada se izlazi na branu kod Krvarica onda se moras popest na tu branu i brana je manja, a kada dolazis sa 52jke onda izlazis drito na branu. Kaj se tice te dve staze obje su mi medju TOP 3 staze na sljemenu. Ima svega na njima i fakat ih je gust za vozit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35905 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Vjerojatno ja i ekipa iz Splita (crni Prophet, zeleni Santa Cruz i dva Treka Fuel EX i Slash). Baš smo se naguštali ovaj vikend na Sljemenu. U subotu se vozila tura na istok predvođena Nikom. Tu su se malo Splićani pobunili kuda ih vodimo, kao puno je to pedalanja za jedan spust. Zato im u nedjelju osmjeh nije silazio s lica ![]() Pošto smo na cesti bili već oko 13:00 bilo je dovoljno vremena za još jedan spust. Predvođeni Sašom ja i kolega iz Splita otišli smo do Mihaljevca na bus. Šofer je bio dobre volje pa nas je pustio bez puno prigovaranja. Drugi spust smo odradili po 9. bilo je nešto više ljudi nego inače, ali ništa strašno. Sve u svemu odlično proveden vikend na brdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35907 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Uglavnom meni je 52ojka super osim onog "dosadnog" uskog djela gdje je provalija s desne strane....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35910 |
Registered User
|
Kako za koga ![]() ![]() Jednog dana.....možda...... |
![]() |
![]() |
|