|
![]() |
#35701 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Stručnjaci help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35702 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Koja je vilica u pitanju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35704 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Najbolja stvar koju sam napravio s tom vilicom na Analogu je zamjena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35705 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
nema tu puno pomoči... sve će one dobiti lufta. evo i moj sektor ga ima, ali trebalo je godinu i pol da se pojavi a i nije tako jako izražen čak ni sada nakon 2 i pol godine. Ali ove jeftinije vilice puno prije i puno jače dobiju luft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35706 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35707 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
odi kod zmije, neka ti ju otvori, makne sugavu tvornicku mast i stavi kvalitetniju i drugo ulje, malo ce se poboljsat ili jednostavno vozi tako i stedi novce za novu...
![]() |
#35709 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#35710 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35712 |
|
![]() |
#35713 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Onyx i ja odradili nocno Sljeme. Fantazija. Tko nije probao, toplo preporucujem ![]() Zahvaljujem na strpljenju na usponu ![]() ![]() Anyways...thnx again Onyx ![]()
![]() |
#35714 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
I drugi puta ![]()
![]() |
#35715 |
Yugokiller
|
Za nove rebe se baš i nebi složio(stara dual air je druga priča). Problem s zračnim dijelom, čas pretvrda ili gnjecava ili dobra. Trajnog riješenja za sada nema, jer su dijelovi u HR upitnik.
![]() |
#35716 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35718 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
kaj, nova štanga ha? aferim na upgradeu...must have postalo ![]()
![]() |
#35719 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#35720 |
Premium
|
nebum se sada zajebaval sa tim bojama jer mi se neda ![]() a još pikiram obruče neke šire ali ne znam točno što, a nemam ni love tako da ću čekati djeda mraza. standardno je 9h kod sata na vrapču (ilica/vrapčanska) što je cca 10h na tunelu. ne idemo zapadnom stranom gore jer sam ja bio jednom prije nekih mjesec dana i skoro sam umro.... iliti za ovu godinu sam odustao od uspona tom stranom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35722 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Može mišljenje o superstar obručima. Dvoumim se između Pacenti TL28 kojih trenutno nema na lageru i koji su teški 1770g i Stans Flow koji su malo skuplji i teži (1900g). Pošto sam težak sa opremom malo preko 95 kilica, koji mi preporučate? Tražim nešto što je čvrsto, a opet ne preteško. I koliko se osjeti ta razlika od 200ak grama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35723 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
200g u kotacima se fino osjeti, ali ZTR flow obruci su crem de la crem. Brijem da su ovi Pacenti nova stvar u superstar ponudi, a nes slicno ovom stans flow su furali vuco i jed2i pa cekaj da ti oni odgovore. Ja bih na tvom mjestu iso na ovi jace i skuplje ak si 95+ kategorija, al opet ovisi sve kak vozis
![]() |
#35724 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mislim da on sa svojih 95 kg neće ni osjetit tih 200 grama a kotači bi mogli osjetit Stans Flow - pokupio sam panj s njima i obručima nije bilo niš...eto, toliko o tome ![]() Široki su, fino izbace gumu, sve u svemu jako dobri obruči....furam ih već godinu dana negdje Imam ih u kombinaciji sa switch evo superstar nabama i sve uredno funkcionira |
![]() |
![]() |
![]() |
#35725 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Na Kvarkiću ništa novo.. ![]() Al je zato na 9ki prevaljeno deblo posred staze, na cca. 500-1000m-1000m ispod Risnjaka. ![]() Iako mi djeluje da je tu izvaljeno najmenje 10-15dana, meni je novo jer ne vozim tako često 9ku. ![]() Max, kablovinje za wireless žičaru ![]() ![]() Na onom brzom uskom makadamu od doma sindikata (oliti pansiona Medvednica) do Risnjaka, pak kopaju kanalizaciju na veliko. Bageri po svuda rulaju Sljemenom. Kod Risnjaka se nije išlo dolje preko stepenica, kao neki uvaženi članovi foruma ![]() btw. sutra 9.30h Manduševac.. za sada Nik, broj1 i ja.. a valjda dolazi i Drstro (ali s njim se nikad ne zna..).. svi gremo preko Lonjšćine! (ovi koji inače idu preko tinela vele da je sve prekopano do dolje i da se uopce nemre predlisati na tom podioku staze).. edit. Čorus i ja danas predvečer još odradili liga utrku na Dotki. ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 04.10.2013. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35726 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako bi netko sljedeci tjedan na zelenu magistralu na nocnu nek se javi. Ne da mi se solo po noci u sumu, a mislim da za Sljeme nemam konde. Nasao sam novu stazu s Ponikvi na Gornje vrapče, izađe se ispod streljane. Staza je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35728 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Racunajte i na mene za sutra. Lonjscina mi je uvijek bila draga ![]()
![]() |
#35729 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
Nego, ne kužim previše koje adaptere bi trebao. Trenutne specifikacije naba su: FRONT HUB Specialized Hi Lo disc, laser-etched logo, OS 28 end caps, sealed cartridge bearing, RWS, 28h REAR HUB Specialized Hi Lo 142+ disc, laser-etched logo, double-sealed cartridge bearing, 12mm thru-axle, 32h Na bajku je RS Reba RL dual air, to je pretpostavljam 9mm? Mogu li onda odabrati 9mm ili QR za prednji, a za zadnji pretpostavljam ide 142/12? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35730 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobro pretpostavljaš, ali za svaki slučaj stavi fotkicu prednje osovine/nabe/dijela vilice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|