|
![]() |
#3541 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Za to ne znam. Znam recimo za fake starke je bilo oko 1000 kn troškova. Ima i u temi ovdje ranije, pisali su ljudi o tome i stavljali slike tih troškova. Sve se da dokazati. Zašto bi naručivao fake zvučnu, pa kaj može to kvalitetno reproducirati zvuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3543 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam dobro pitanje... Zanima me da li dealextreme prodaje originalne microsd kartice? Imaju veliku ponudu i nešto bi naručio, cijene nisu premale ni prevelike i na slikama izgleda da jesu original a na drugim forumima nisam ništa našao što bi upućivalo na fake kartice... Molim mišljenja iskusnih forumaša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3544 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Po svemu što sam u ovih godina pročitao treba se kloniti memorijskih kartica, tvrdih diskova... Po slikama nemoj ni pokušavati zaključiti je li nešto original ili nije. Takve kopije se proizvode u velikom broju primjeraka, proizvodnja ipak košta i onaj tko ih radi fake će se potruditi da njegova izgleda ko original. Ono što bude problem je da se prodaju kartice mizernog kapaciteta, a na njima piše nešto daleko više. Kad snimaš na nju sve bude u redu ali je problem ako to pokušaš prebaciti negdje drugdje. Možda se nešto promijenilo u zadnje vrijeme. Ako ti je potrebna neka veća količina naruči par komada pa vidi. Zadnje izmijenjeno od: Hombre. 07.07.2014. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3545 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Na kraju sam ipak kod nas kupio micro sd kartice na sniženju, jer sam dugo čitao za kartice s ebaya te sličnih stranica i ipak su bili fake-ovi, moguće da dobiš točno kapacitet memorije kako piše ali brzina nikad nije deklarirana kako piše, najčešće je class 4 ili 6 a to je već zastarjelo... Stvarno se treba kloniti kupovine s ebaya što se micro sd kartica tiče i kupovati s provjerenih web shopova ili IT trgovina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
Guest
|
bok, trebao bih preporuku za kišobran na rastezanje, ali kad se otvori da je ipak malo veći od prosjeka. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Creeper
|
Ukoliko se šalje iz zemalja EU poštar ti nosi direktno doma, ne na carinu. S time da dobro provjeri odakle šalju, da ne bi bio UK seller koji šalje iz Kine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3549 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pitaj sellera od kud šalje, s obzirom da je rabljeno računalo u pitanju ne plaćaš išta osim samog računala i poštarine ako dolazi iz zemlje u EU. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3551 |
Creeper
|
Na ebayu svaki seller napiše odakle šalje, to si pogledaj. Ako je iz zemalja EU, ide ti direktno doma. Ako je van EU, ide na carinu i platit ćeš PDV vjerojatno na njihovu procjenu. Ne bi me iznenadilo da je njihova procjena potražiti koliko je laptop koštao kada se pojavio na tržištu pa onda opale PDV na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Može savjet? Nisam dobio pošiljku nakon 35 dana - prodavač nije odgovorio na poruku - ne mogu otvoriti "case" jer piše da je "too soon", a case bi mogao otvoriti 22.7., što da radim? Nije nešto preskupo - ali nije ni premalo. BT headset od 140kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Otvorit ces ga kada bude bilo vrijeme za to.. Unutar mjesec dana od zadnjeg procjenjenog dana dolska.. I druga stvar, case se ne dize nakon 35 dana, vec nakon 43 dana.. (no tako je bilo prije, rok je bio unutar 45 dana a sada je kako sam ti gore napisao).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 | |
Banned
|
Stvar je u tome što ta trgovina ima 150.000 dobrih prodaja, i onda u zadnjih 10 dana je dobila preko 5.000 loših prodaja s obrazloženjem "item never shipped". Poslao sam dvije poruke trgovini, na prvu sam dobio automatsku poruku, a na drugu ništa. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ma može imati i milijun dobrih prodaja ali to ne znači da se ne može dogoditi neka loša situacija. Imaš rok za dignuti case i do toga ti jedino preostaje čekati.
![]() |
#3558 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav, narucivao sam jedan te isti produkt od januara (vec 3 puta) i nikad nije stigao uredno su mi pravili refund normala ako stigne ja bi im platio. Jucer postar zvoni jedan stigao, problem je sto ne pise user na koverti samo pise povratna adresa. Ima li neki nacin skonat na osnovu return adrese koja mi je upisana na koverti skontat od koga je da platim covjeku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Neam ti poima. Jedan jedini problem koi sam imo je sa zamjenskom baterijom za macbook air. Nije dosla. Seller da refund. Reko mi da bi trebala doci za max 60 dana. ![]() Ja reko ak doje platim i cao. ![]() Ak ne nakon 60 dana novu narucujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3562 | |
Banned
|
Citiraj:
Od njega mi stvari dolaze cca od 6 do 15 dana, tako da sam s njim najviše zadovoljan, te sam mu to rekao mailom, s obzirom na pouzdanost, i ako je negdje 2-3$ jeftinije, ja ću uzet kod njega. A on mi je na to rekao, da ako nađem nešto što je FS i jeftinije od njega, da će on osobno od te osobe uzeti proizvod i kad mu stigne, prodati meni za 0.01$ više. ![]() I da, zaboravio sam napomenuti - lik je stvarno OK i ima mozga, bez da sam ga tražio, na stvar koja dođe 19$ - na paketu je napisao da je vrijednost 7$, tako da sve pohvale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Mislim da si ga krivo shvatio, pitao je kako doći do free listinga kao prodavač, a ne prodavača sa free shippingom.
![]() |
![]() |
#3564 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
izgleda da će biti do toga, za sada mi samo povećavaju ukupni broj mogućih listinga free i novčani limit još nisu povečavali @Don Kihoty još nisam vidio da neki lik ima toliko ocijena kao ovaj lik što si linkao, bolesno
![]() |
#3565 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ovaj lik je špiza skroz. Ima čudo pizdarija, sve free shipping i lik shippa iteme za 10min nakon što si platio. To još nisam vidio ![]() To je brijem neko skladište sa 2000kineza koji rade ko mravi tamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ima njih dosta takvih, a to sto je on stavio oznaku da je poslano nista ne znaci, on moze poslati 5 dana od toga. Ali da, dobar je lik sto se tice brzine dostave |
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Banned
|
![]() Tip sve šalje via AirMail - i to free. Pitanje je dali on ima čajnize koji mu sve te stvari i proizvode, slažu itd, ali pakiraju sigurno, jer ništa ne dolazi u originalnom pakiranju, tipa Wii2HDMI - nema blister pakiranja - samo spužve i kuverta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Momci, sad malo kopam po purchase historiju, i sjetim se da mi rechargable baterije još nisu stigle, makar su trebale prije 3 tjedna. I idem trackat, i vidim ovo: ![]() Znači, kod nas su u pošti već mjesec dana. Ja nisam nikakvu obavijet dobio, ništa? Možda je poštar zvonio kad me nije bilo, a nije ni ostavio žuti papirić? Što mi je činiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|