|
![]() |
#3541 | ||
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali naravno puste brzine mi nisu jedini motiv kod odabira...bitan mi je ping, stabilnost veze, korisnička, modem, cijena za dobiveno itd....neznam kak taj Fritz stoji u odnosu na Amisov Thompson.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
ti samo predaj zahtjev amisu a oni neka dalje riješavaju .... ako vas ima više bit će brže riješeno |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3543 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Zahtjev sam predao jos 01.08., bas joj budem pozvonio na vrata i pitao za razlog odbijanja s obzirom da su mi iz amisove info sluzbe potvrdili da ima vise zainteresiranih u zgradi. Takodjer su mi rekli da prije spajaju korisnike u Trnskom nego u Sigetu jer je centrala- prostor za smještaj EK opreme kod nas u Trnskom (za naselja Siget, Trnsko i Savski Gaj) makar su u Sigetu prije nego kod nas razveli opticke kabele po zgradama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3544 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3545 |
Premium
|
Danas je zakazan skup stanara u mojoj zgradi, dnevni red "Zahtjev Amisa za uvadjanje optike u nasu zgradu", bas me zanima sta ce reci nasa predstavnica stanara. Edit: Sve proslo OK, Amis dobio dozvolu od zgrade, evo i mene za par dana na optici. Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 16.11.2013. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Amis ima nesto u planu s hd kanalima i trenutno testiraju novu uslugu Amis tva "za van" ( za android i iphone). edit: 22.11.2013. - MobiaTV Amis Telekom pokreće Amis MobiaTV - mobilnu televiziju koju možete gledati na pametnim telefonima, tabletima i računalima, sa vremenskim pomakom koji omogućava gledanje propuštenih emisija čak 72 sata unatrag. Gledajte više od 40 odabranih TV kanala i slušajte 10 radio postaja - bilo gdje i bilo kada. Za sve Amis 3u1 korisnike MobiaTV besplatna je do 31.03.2014. godine. Svaki 3u1 korisnik može koristiti MobiaTV na do 5 uređaja. Više informacija dostupno je na http://www.mobia.hr Zadnje izmijenjeno od: viper. 24.11.2013. u 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3547 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ma pu, ne podržavaju reprodukciju videa na rootanim uređajima... Upravo probao i to mi javi - ma daj me nemoj *ebati ![]() inače na kompu radi jako lijepo, brzo i bez greške. Jedino mi kvaliteta mogla biti malo bolja, no ajd - možda se i poprave. Zadnje izmijenjeno od: tor. 25.11.2013. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Iako piše da ima preko 50 TV programa, ja ih imam 42 :S Iako na tih 42 programa 95% vremena nema ničeg, stvar radi uredno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3551 |
Banned
|
Malo su modificirali IPTV sučelje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Administrator
|
je, jučer baš skužio - koliko sam preletio niš pametno, drugačiji vizual, veće ikone programa, zbog ovog mobilnog dijela pretpostavljam, drugačije boje i to je to. Mogli su baš i neš novoga ubaciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
Banned
|
novost je da su ubacili logo programa u traku! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Premium
|
Pa maksimalno je 5 uređaja ![]() Šteta što je izbor programa jako loš, možda "bolji" programi ne žele da ih se emitira na taj način, al eto ... često na ovoj Mobii nemaš šta gledat. Čekamo cijenu i programe nakon 1.4. iduće godine, možda se što i popravi. PS. Ne znam što je s generiranim podatnovnim prometom na mobilnim vezama? HT kaže da se promet za njihov MaxTV 2 go ne naplaćuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3557 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 | ||
Premium
|
Citiraj:
Izbor kanala na STB-u i sama cijena 3u1 paketa mi je čisto zadovoljavajuća, uvijek nešto može faliti ako ćemo tako gledati. Ova Mobia ima zaista slab izbor kanala, imaju samo jedan filmski kanal, a i taj pušta često serije, dok je od sportskih tu samo Eurosport 1 i tako... Šteta što dodatni prijamnik košta 45kn/mjesečno ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3563 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#3566 |
Sremium
|
Ugovorna obveza nema veze s paketom. Ti se prebaciš na kaj hoćeš a plaćaš samo ako prelaziš na niži paket. Sve dok ostaješ pod ugovornom obavezom (12 ili 24 mj) možeš mijenjati pakete (brzine). E sad neznam hoće li VDSL paketi biti izuzetak ali ne vidim zašto bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Dobivaš li nešto? Meni ugovor istekao prije više od dvije godine, ne produžavam da u svako doba mogu otići ako će biti povoljnije/kvalitetnije ponude. A meni barem nisu ponudili ništa za produženje, pa ne vidim čemu da se vežem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
300kn popusta odmah, 300kn za 18. mjeseci. dakle 600kn popusta u 24 mjeseca sto je otprilike 4 besplatna mjeseca koristenja, 168kn mi je mjesecni racun. nisu niti mene zvali ili tako nesto, nazvao sam SZK i pitao sto nude ako produzim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Premium
|
Dali ces moci preci na novu uslugu (VDSL ili Optiku) za vrijeme trajanja 24 mjesecnog ugovora (ako ga sad potpises) ili ces morati cekati da istekne tih 24 mjeseca da bi mogao prijeci na novu uslugu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|