|
|||||||||||
|
|
#3541 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tnx.. Bome, dost ljudi ima problem s baterijama.. Nisam ih dugo koristio zato kaj sam koristio žične od prijašnjeg smartfona htcu11, da se nisu pokvarile, ne bih ni pogledao ove bežične sluške.. Trebal bih kupit još alat i baterije, pa je upitno kolko bi to koštalo na kraju.. Uglavnom našao sam zamjenu al žične, male, lagane.. Našao sam i neke bežične in ear relativno male sluške al nemaju wear detection pa sam odustao od kupnje. Inače nisam dvojio oko tog dal moraju biti bežične ili žične, mislim da su potonje praktičnije a i po težini su lakše i komotnije za nosit. Kod žičnih je doslovno pali i vozi ![]() https://www.protis.hr/products/detai...ar-crne/196485 Cijena je pun pogodak, inače su oko 22+€. A recenzije su i više neg dobre. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. Danas u 10:47. |
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ako ti se ne da zezati, stavi tu na tržnicu za neke sitne pare, ako neće nitko, uzeti ću ja, nije da mi trebaju, ali postao sam Upciklić ove godine, to je nešto kao pionir, ili izviđač, ili vegetarijanac... sekta uglavnom. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |