Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 10:31   #3541
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Za hrvatski se koristi 'Standard'... Samo kasnije u Regional moras jos dodat hrvatski jezik da ti moze povuci ostale regionalne postavke za Hrvatsku...
Znam ja sta napraviti, ali zanimalo me zasto mi imamo dodatne korake?
Ocito nema inteligentnog objasnjenja, to je Microsoft ko kad su mi rekli u Outlooku 2010/13/16 I 19, ako ne radi search izadite iz clients I udite. Sumnjam da su to popravili u zadnjim verzijama.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Staro Danas, 11:21   #3542
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Za hrvatski se koristi 'Standard'... Samo kasnije u Regional moras jos dodat hrvatski jezik da ti moze povuci ostale regionalne postavke za Hrvatsku...
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Ovo sa slovenskim je možda i najbolja opcija, nisam razmišljao o tome. Jedino što se onda može dogoditi da se neki lokal patriota uvrijedi.

S time da, ne mogu a da mi ne padne na pamet, MS očito detektira tvoju regiju (ako je HR standard, je li) pa koju onda vražju materinu ne selektira to isto po defaultu?
Meni to nije jasno već godinama... Koliko dugo smo u E-uniji, dok Srbija npr. nije - pa isti k... Just sayin

Oglas
Staro Danas, 11:31   #3543
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ah, windows instalacija... Po defaultu na prvom pitanju biram US layout, a kad pita za secondary layout tu biram standard HR (jer ga onda uredno nudi). Kasnije u win odaberem HR kao default layout i to je sve sto radim oko layouta.

Ovo da se update freeza je feature :) Ima jedan update nakon ciste instalacije koji dodje do cini mi se 74% i tako stoji recimo pola sata. Jednostavno ne diram nis, radim svoj posao i voila - ovaj se na kraju updejta. Svaki pokusaj pracenja task managera, WU progressa i sl rezultira nestrpljenjem i neracionalnim potezima.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno