|
![]() |
#35581 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jel ima netko ili zna di za nabaviti vijke od pogona (ova 4 zvjezdasta) http://www.njuskalo.hr/image-bigger/...a-17659432.jpg meni trebaju samo 3 jer su mi negdje poispadali ovaj vikend pogon je xt
![]() |
#35582 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ne moraju biti torx, mogu i obicni imbus... trebal bi imat svaki servis, mozda cak i neki ducan, da ti nije hitno kupis na ebayu celi komplet za kikiriki...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35586 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#35589 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
Inače, šteta što nema dobrog puta za Lipu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35590 |
|
da, sve kaj je van EU sad traje u prosjeku tjedan dana duze, nema nista ispod 3 tjedna iz kine ili amerike, amerika je dolazila u roku 10 dana...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35591 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam narucio 4 para rukavica za sebe i Sashu iz Kine, evo vec 53-i dan od uplate a da nije doslo. Naravno da sam zatrazio refund, i dobio ga...a sad nek dodju ![]() Dropout iz DE via eBay - 5.-6. dan je mislim bio na kucnoj adresi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35592 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nik, pa zar i ti? http://www.djiberenje.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35595 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
To je klasika carina... Prije se krdo krava oteli nego carinik obavi svoju duznost. Treba to usranom motkom malo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35596 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Mitsuoka i ja odradili zagrijavanje za sutra, uspon preko zelene i osmice do vrha, pa na strudlu u lugarnicu. Nakon graficara kopaju kanalizaciju bagerom negdje na onom makadamu. sve ostalo je odlicno. Dolje smo na 12icus DHmedvedgradom, otkrio jos jedan odvojak na onom donjem dijelu koji nikad prije nisam vozio, kao lunapark je ![]() Staza je u odlicnom stanju, siroki makadam je super al jos je bolji ostatak. samo na pocetku nakon ceste malo granja ima. U cetvrtak se vozi cuksov drop, krecemo prijepodne, javimo uru. Uzivajte ![]()
![]() |
#35597 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
mi smo u nedjelju vozili čukijev drop, i s obzirom da ove godine još nismo, svi smo bili ugodno iznenađeni jednim "novim" starim djelom, tj. jedan dio staze je mrvicu razrovan i nabacano je kamenje, i uglavnom je superiška, samo treba ugaziti 2 - 3 linije da bude još zanimljivije, ovako je još uvijek "raw". uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35599 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#35601 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35602 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel mi može neko pomoći sa diskovima, pakne mi od nedavno pri jačem kočenju užasno škripe. imam Shimano XTR kočnice i Shimano XT RT-86 6 Bolt Icetech Rotore kad idem nizbrdo i jače prikočim škripi tolko da moram pustit jer bole uši. Prednja vrlo malo, ali stražnja neizdrživo glasno. Probao sam očistiti pakne i diskove sa alkoholom ali nije pomoglo. Šta da sljedeće probam?
![]() |
#35603 |
|
probaj s drugim paknama, moguce da su nakupile ulje, a diskove ne alkoholom nego acetonom, pakne mozes posmirglat ako je samo lagano povrsinska masnoca, ako je uslo dublje mos ih bacit.... jesi vozio po nekom mulju ili nekaj? skidao kotac? da ti nije nekaj labavo pa dolazi u vibracije...
![]() |
#35605 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam na shimanu imao identičan problem, dogodio se zato jer je jedan klip propišao. Pregledaj si klipove da ti ne puštaju ulje. Nakon toga sam pakne bacio naravno, nije pomagalo nikakvo čišćenje niti struganje pakni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35606 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Gibam ja napraviti koji krug po Grmi, slobodno se netko pridruzi
![]() |
#35607 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
sjutra, četvrtak, je start sa tunela u 11h: Destro, Mitsuoka, Dado i ja...bujrum ko mere. ovo u 11h za Zvoneta, je k'o nama u 9h ![]()
![]() |
#35608 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35609 |
|
![]() |
#35610 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Hvala shoshyu na tour de grma, malo se naskakali(tj pokusavali)...prva liga ![]() Ostadoh oduševljen sa Schwalbe Hans Dampf...količina gripa je fenomenalna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|