|
![]() |
#35522 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35525 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
LOOOL, kolega je malo nizi, ali nemojte ga bas u patuljke... ja mislim da je tak oko 1,70... jack bike je super, komponente odlicne ![]() ne trebaju mi znam, ali su lepi ![]()
![]() |
#35527 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jack, fiiiiina pila, dopada mi se ![]() Jed2i oce ovo biti prvi suntour koji nekog qrca valja? ![]()
![]() |
#35528 |
Registered User
|
Stangu vec imam godinu dana, command post. Tad sam je upiknuo za 1000 kuna novu, na dropu je bila. I ne ne tajim cijenu, ali isto tako ako netko ne želi reći cijenu ima potpuno pravo na to, kaj vas to toliko uzemiruje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35530 |
Registered User
|
VIdiš Nik to je pitanje koje si i sam postavljam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35531 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Cak i ako odaberete laksu varijantu spusta prodrmat ce te na spustu dobrano, a dio od doma kroz kanjon V. Paklenice do Starigrada je takodjer drndavo na kvadrat. Ne znam koliko ti se oporavila ruka, ali i na fullki se pripremi na treskavelu, a kak ce to biti na HT-u strah me i pomisliti. Ja ne bi na HTu dole. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35532 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
dok vi tu piskarate, mi se vozimo! nas šestorica, tj. petorica jer smo 2die4a non stop putem gubili.. broj1, Soshi, Irvin, Dado (fura old school Ghoost ETR 7500 fulku) i ja, otprasili 52ku. Inace, Dado ima petero djece!!! Ne znam ni jednog bajkera koji ima toliko đece a da vozi.. kad bolje razmislim ne znam uopce nikog s petero djece (i sto je bitno, sva su deca od iste zene)! Živio Dado, svaka cast! jedna fokta ispred tornja! http://i.imgur.com/FEKxhLf.jpg jos jedna fokta (ova je specijalno za dedu). šoši sajdvola po pedesetdvojci http://i.imgur.com/2i6BXFl.jpg opet fokta.. Soshi i Dado, preko prepreka na grebenu 52ke http://i.imgur.com/zNdYfC4.jpg završno-strma padina ispred brane. No1, Dado i rekovalescent Irvin http://i.imgur.com/2JOMVaN.jpg edit: Bravo Đek, cestitam na Cotic čeličani! Jebeni paintjob! ![]() ti si jedan od rijetkih da nakon FS prelazis na HT.. Iso miki koja vilica.. sad ce Grma grmit od ĐEdaj-ovih skokova! ![]() edit2. Zlayo vratio sam ti maloprije pumpu po Čorusu. Fala jos jednom i sorry sto se toliko isprolongiralo vracanje ;(. Edit3. danas je bike dan... sad jos utrka na XC Dotrscinskoj ligi ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#35535 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
dado vraća nadu da bicikliranje nema poguban utjecaj na mušku plodnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35536 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: zubich. 21.09.2013. u 15:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35537 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Pitat ću te uživo, tak i tak neću uzimat ništa sa 180 hoda najvjerojatnije nikad pa mi cijenu možeš napisati na komad papirića i odmah nakon ga spaliti ![]()
![]() |
![]() |
#35538 |
Gear breaker!
|
![]() |
#35539 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ja sam promjenio gumu, vratio ju nazad i onda kad sam krenuo morao pričekati đon dira da izvuče trupac na cestu, dakle nekih 25min cca i dođem na cestu i vidim nema vas, reko hebiga, pre dugo me nije bilo odoše ljudi i onda sam otišao do 12ice i spustio se ko penzić jer nisam htio da me GSS traži ![]() Ali bilo mi je superiška, nisam staja puno, par puta po 1min da odmorim dlanove od grčevitog držanja volana i onda sam čekao 15min šošija kod crkve, a od njega ni š a i mob je promjenio (veli da nije, lažov) i tako sa FF kacigom na glavi prošao kroz grad i doma ![]() Dobar dan je ispao na kraju, a ako smognem snage idem i sutra gore! ![]()
![]() |
![]() |
#35542 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
@ Jacky: toooo brate, baš eXotika ![]() @ današnja raja: eXtra beše, vreme, gripozno, staza 52 u odl. stanju, Shoshy baraba stYle (skočko bi ga mogli zvat, ako se on slaže)... @ ostalima: želim vam svima ugodan vikend, bez kvarova i samo gaaaas NN, ja odo u Požegu u svatove, radim ovaj vikend na eXplozivnosti (jest ću dok ne eXplodiram, ahahahahhaa ![]()
![]() |
#35544 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Jel se vozi sutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35545 |
Gear breaker!
|
Jaaoooo decki da neidemo u nedjelju, sad bi se zaputio na sljeme da sunce docekam...
![]() |
#35549 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
i dok vi svi radite po biciklu ili se vozite, ja marljivo skupljam žireve po šumi (lol, ne pitajte zašto).... pa me sada zanima, ima li zainteresiranih za sutra sljemenicu odradit? skoro pa mi je nebitan dio dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35550 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dat ću sve od sebe da budem u cca 10h na tunelu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|