|
![]() |
#35491 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#35492 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Stigle pedale :-) ....pedale su super, šarafići pružaju nevjerovatan grip , iako su od plastike prečvrste su a ujedno i lagane. Evo par slika : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35493 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Garro od svih ovih jedino trek ima rigid naprijed, što znači da nećeš imati vilicu koja ne radi i koja dobi luft za par mjeseci. pretpostavka je naravno da ćeš se držati večinom asfalta, no ovi suntouri ti nebi ništa pomogli jer vrlo brzo postanu tvrdi ko kamen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35494 |
Registered User
|
e da, to sam zaboravio: nije loše da ima neka vilja bar 40-60mm hoda, makar i suntour, jest da flexa, lufta...k'o moja sada, ali nije loše kod penjanja rinzol-gore-dole-rupe...
![]() |
#35495 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
![]() Inače, već neko vrijeme skupljam lovu za bolji bike, i taman kad skupim nešto, auto mi se pokvari, evo upravo imam novi intercooler umjesto novog FS-a. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35497 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35500 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pouzećem. Ako plaćaš PP-om, onda HPex nema veze s lovom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35501 |
Registered User
|
@ Garro: evo jedne ponude od našeg drugara forumaša, proverenog ![]()
![]() |
#35503 |
Registered User
|
Sljeme - petak
yo raja, jel ne'ko za Sljeme sjutra, da nije prerano, a ni prekasno...onako potaHman ![]()
![]() |
#35504 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam za sljeme sutra. Znas mene, sto ranije to bolje ![]() edit: 9:40 kod dione, idemo preko Lonjscine. Irvin, nocni i ja
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 19.09.2013. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35505 |
Registered User
|
jel valja 10h tunel? EDIT: kocka je bačena, 9,40h Diona na Lonjščini a 10h prve klupice na Leusteku ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 19.09.2013. u 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35507 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35508 |
Registered User
|
![]() |
#35509 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
mozda tu ima XC lurkera, ali cisto da znate, XX pogon ide na bubanj zajedno sa sunrims rhyno obrucima za AM vozace ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 20.09.2013. u 08:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35511 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
1. hahaha, na koliko si tajmer namjestio? 10sec? 20? Jel bilo zabavno trčat ispred fotića? 2. ovo znači da se možda popneš 2-3 put godišnje na sljeme umjesto jednom kao dosad? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35513 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Joj da tru dat, zaboravio sam da ti imaš čudo od fotića, ova fotka je ko da sam fotkao sa sony ericssonom k700i. ![]() Neeego, imaš vagicu da kažeš težinu? Durolux jeltako? Usput, ima tko auto ventil s navojem cijelom dužinom?
![]() |
#35517 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Oce netko sutra po lojsteku gore...na markusevac dolje? 9 na trgu, ko ne dode nije doso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35520 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Destro - Ako ću ju prodavat danas sutra da mi ekipa ne bi rekla da ju prodajem po većoj cijeni od nabavne, simple as that Željac - provokatoru mućki ![]() Danas režem stirer i uprešavam zvijezdu pa će se odnos smanjiti :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|