|
![]() |
#3511 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() http://www.edigital.hr/SSD/Samsung_E...mpaign=abTest1 Ali u EU ima tog PM851 i za manje http://www.mindfactory.de/product_in...8H_964430.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Guest
|
proči će jeftinije samo ako ne plati pdv i carinske troškove u iznosi cca 30kn... |
![]() |
![]() |
#3515 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Ovo je mSATA 1.8", dok ti gledaš SATA 2.5" ![]()
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ne postoji pojam replika kad je hardver u pitanju, ili je original ili je kopija odnosno drlog. Da li je nešto kopija odnosno drlog najbolje se može zaključiti tako da se pogleda koliko ta stvar realno košta u trgovinama, a kad to napraviš, onda vidiš da je pitanje "da li je original" besmisleno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium moderator
|
Pa isto kao i za satove i slično ![]() Primjerice, originalni PIC Kit 2 programator košta oko 300 kn a ja sam kupio klon na eBayu koji za nekih 60-70 kn ima istovjetnu funkcionalnost, doduše možda ne dobiješ goodiese kao sa originalom (protoboard i sl.), koji opet realno ne vrijede za tu razliku u cijeni. Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 22.06.2014. u 22:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Je, samo što pojam replika često može označavati cijenjen i vrlo dobar proizvod, istovjetan originalu, na to sam se referirao, a ovaj kineski uređaj s ebaya je jednostavno škart, kako si i rekao. Ali normalno da steelseries diže cijenu i na osnovu brenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3522 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#3523 |
Premium moderator
|
Pa ako je kopija/klon (pardon na korištenju "replike") možda se radi o uređaju (relativno) sličnih mogućnosti kao i original. Proguglaj, vjerujem da će se već naći netko tko ima iskustva s tom kopijom. Na stranu to što oni obmanjuju kupce da je original u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Creeper
|
Evo što mi je Kinez odgovorio na pitanje jel to oriđiđi. "Hi,my friend,our product is 100% original and high quality,you don't worry it.if you have any problem, give me a message. have a nice day" Ne mogu si pomoći da ovo ne čitam Kineskim Engleskim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Drugi put sam od sellera iz SADa naručio i bile su original, nekih 90kn 8 komada. Nije neka ogromna razlika u odnosu na ovdje, ali to ne treba ni očekivati. Na isti način naručio Proglide Power, sve prošlo ok, ušteda 30ak % u odnosu na ovdje. Dakle kupuješ od provjerenih sellera iz SADa možeš očekivati da će biti original, ali ušteda neće biti ogromna. Ako kupuješ od kineza i sličnih možeš biti siguran da je fake. Ove zamjenske generičke kvalitetom sigurno nisu ni blizu originala. Više ti se isplati kupovati ovdje Blue3 nego te zamjenske, jer cijena dođe tu negdje, a kvaliteta je sigurno bolja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
The mighty pirate
|
Authentic je riječ koju trebaš tražiti u takvim oglasima. Nisam čuo da netko radi kopije zvučnih kartica, ali zašto ne.
![]() |
#3527 |
Creeper
|
![]() |
#3528 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Ne znam za te iz Mullera ali one DMove su uzas. 3-4 brijanja i dalje samo grebu. Mach 3 je zakon,dok ove fusion i ostale sa 5+ britvica su koma za bilo koga tko ima malo jacu bradu ili osjetljiviju kozu. O britvama i slicnom necu pricati jer su mogucnosti ozljede velike i treba dosta vjezbe da bi se pravo naucilo rukovati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/221395556148 nadam se da nisu neka loša kopija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 | ||
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3535 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Trebao bi nadzornu kameru za kuću pošto sam primjetio da mi se čudne stvari događaju dok me nema doma i sad sam našao jednu na ebayu i dođe 55 USD, pa me sada zanima koliko bih dodatnih troškova trebao platiti u HR osim ovih 55 USD koliko dođe jer nikad nisam naručivo nešto sa tak velikom cijenom, uvijek su bile sitnice po cca 1-2 USD... E da radi se o Code:
http://www.ebay.com/itm/720P-Network-IR-Securiy-CCTV-IP-camera-ONVIF-2-0-3-6mm-lens-with-ICR-Array-LED-/191225771154?pt=US_Security_Cameras&hash=item2c85f1b492
![]() |
#3536 | |
Creeper
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |