|
![]() |
#3512 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledajte mini seriju,uglavnom halo(onaj tip s planeta)je ostao na planetu da oslobodi mjeseto za baltara,a boomer se vratila s baltarom,a jednom da razjasnim,modeli cylona su rađeni po ljudima i ti ljudi su mrtvi,tako da od tih 12 modela postoje samo cyloncy,ali kvaka je kaj je to model,a ne svijest pa imate više istih modlea koji se jako razlikuju u ponašanju i razmišljanju primjetili ste da ima više ženskih modela,ali postoje i muški inače ona ženska koju baltar vidi je čudna,nju još nisu objasnili,čekam da se u kanadi sada oko božića počnu opet emitirati nove epizode,pa će valjda onda i torrenta biti(i objašnjenja nadam se),uglavnom prilično sam siguran da je ona slika cylonke koja je baltaru ostala u svijesti,a da je ona žena koja je baltaru smjestila drugi primjerak istog modela,na neki način izgleda mogu komunicirati,uglavnom confusing |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
mozda da se otvori nova tema o BSG a ovdje da se nastavi s raspravljanjem ST-a je da sada ima samo na FTV i to Voyager koji je bio vec 100 puta al...... eh da LOL evo svima kojima je sturbauck bolja od boomerice slika "starbuckice" iz originalnog BSG-a ![]() http://media.battlestarwiki.org/imag...OSstarbuck.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
netreba nova tema .. dobar je i ovaj .. ipak i to kolko tolko spada u SF .. kad dojde ST natrag na HRT onda bumo dalje samo nastavili o njemu opet .. .. i ak nič drugo barem nam nebu tema prešla u nekakve crne kuteve serverskog harda ![]()
![]() |
#3515 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma ne treba otvarat novu temu za BSG, hocemo tako otvarati za svaku seriju ili film o kojem se raspravlja? Nego, bilo bi puno bolje onda preimenovat ovu temu sa Star Trek u SF ili nesto slicno...
![]() |
#3516 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
IMHO lakše preimenovat ovu temu u Star Trek i ostale SF serije/ostali SF materijal (ili nekaj tome slično), nego sad za svaku sitnicu/novu seriju/film otvarat i novu temu. Osim toga Star Trek (bilo Voyager, Next Generation Enterprise ili kaj već neko hoće gledat), se da najti na satelitskim programima...tak da se ne treba baš čekati "svemoćni" HRT da pusti koju sezonu. EDIT: Bome, gospon (super)moderator je fletni na tipkovnici. ![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 02.12.2006. u 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo vam ga onda ![]() Ak se dosjetite boljeg naziva-lako se renejma...
![]() |
#3518 | |||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3519 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Da li je tko gledao serijal Outer Limits? Davno sam to pratio na satelitskoj ali sinkronizirano na njemacki pa mi nije bio gust gledati a na hrt-u je bilo prije par godina u neko ludo vrijeme (6.15 ujutro mislim). Tek kada sam zapazio prestali su je emitirati. Emitira li se serija negdje?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#3522 |
Magister Mundi sum!
|
pa to je cajklonka .. ne zmislim se tocno ali znam da je jednostavno dosla i rekla da ga nije mogla ostaviti .. tj da se vratila po njega ..
![]() |
#3523 |
Premium
|
da ko fol morala se vratiti po njega,a njezini frendovi su počeli brod čuvati u kojem je kakti došla,pa on misli da je to stvarno ona btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
khm, kakav božić kakvi bakrači??? treća sezona je počela u desetom mjesecu. sinoć je na sci-fi emitirana Battlestar Galactica, Season 3, Episode 9: Unfinished Business. sutra oko podne je gotov titl.
![]() |
#3525 |
Pink Floyd fan
|
Da vidio... bio klinac kad se emitirala, sjećam se kako smo to svi gledali. Cylonci su bili presmiješni za današnje pojmove, kao konzerve. Baš bih volio pogledati par epizoda da vidim kako bi mi to sad izgledalo.
![]() |
#3526 |
Premium
|
mislio sam na 3*9,zadnje sam gledao 3*8,malo je ranije nego što sam mislio,ali 3*10 će biti točno kako sam rekao,btw na kojem satelitu pratiš taj scfi,vidio sam da puno ripova raznih serija potječe od tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
za drugi dio pitanja imaš poruku na PM.
![]() |
![]() |
#3531 |
Magister Mundi sum!
|
boink 23:25 Galactica 1., serija hrt 2 02:55 Galactica 1., serija (kod. na sat.) hrt1 nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ...
![]() |
#3534 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
|
ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,, u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod ![]() anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
Pink Floyd fan
|
BSG se više fura na realnost (koliko toliko) i psihološki pristup, atmosferu i sl. U ST je opet sve "kompenzacija" bez puno filozofiranja sa standardnim happy end-om. Sad sam se sjetio jedne smiješne stvari kod ST-a, uvijek glavni likovi, uključujući kapetana/cu idu u misije! Totalno nelogično ![]() Ali za razbibrigu je ST bolji, ima više akcije. speedy-3: Snimio sam ti ono pa se javi kad stignes na PM. ipak radi nova pržilica ![]()
![]() |
#3539 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
Pink Floyd fan
|
Taj Baltar sve živcira i baš je ljigav, što znači da je glumac dobro odradio svoj posao. Slažem se sa Maherom, čine se da idu na dublju radnju povezanu kroz epizode, što je rijetkost kod ST-a. Kod njega se provlačila osnovna ideja i povremeno se povezivala radnja ali su epizode često bile svaka za sebe. edit: Vidim izašla nekakva akcijska strategija na temu ST-a: http://startrek.bethsoft.com/games/legacy-overview.html jel' netko možda probao?
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 08.12.2006. u 11:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|