|
![]() |
#3511 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Iskon je isto počeo davati više brzine od one navedene za određeni paket - pohvalno!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Vidim ti u Ante Kovačića uživaš ![]() Heh, baš sam ljubomoran. Imaš 4x bržu vezu od mene a svi smo na istoj centrali. ![]() Nego to sam primjetio, frend u Rastočinama ima isti paket ali mu je ping 12ms. Ja doma u isto vrijeme vdsl i ping 8ms. Nema logike da FTTB ima veći ping nego bakar. Iskon nema dobro podešene linkove budući da HT na optici ima 2-3ms. Istekao mi je ugovor s Iskonom i razmišljam da li da ostanem ili pređem na Bnet 50Mbps. Ovdje mi je trenutna brzina max.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Što ono sve moram gasiti da ne mogu pristupiti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Pa u biti nemaš što isključiti/skrivati. Ako ne želiš da ti povlači novi fw/šalje log isključi VDSL_Management i/ili TR-69 podesi. Nego kakve će Iskon pogodnosti imati od 1.6.. Prije su mi nudili ovo, ne znam što je sada aktualno Citiraj:
![]() |
![]() |
#3515 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Registered User
|
Jel tko vec dobio onu njihovu obavijest o erly bird kutiji? Mislim da je rijec o nekom 4G paketu interneta u zamjenu za fiksnu uslugu za one kojima su parice loše. EDIT: Ipak je smarthome u pitanju. Jbg opet nesto za bogate i one koji vec imaju velike brzine interneta a ostali nek se j*** Zadnje izmijenjeno od: Froxie24. 31.05.2016. u 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
http://smarthome.iskon.hr/ Kutija je ovo. Skupa stvar za nazdor kuće.
![]() |
#3519 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: Za nove korisnike i stare koji produžuju ugovor dobivaju popust od 1000kn!!!! Znači sve komplet za samo 100kn. Zadnje izmijenjeno od: Froxie24. 31.05.2016. u 13:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
![]() Prvo mi je nuđeno -10kn mjesečno kroz 24 mjeseca na Duo 20 od 180kn no You are breaking my balls metoda je uspjela više ![]() Rekao da B.net nudi posebnu ponudu kao novi, veće brzine i niže cijene te ćemo najvjerojatnije preći kod njih. No uz malu prepisku dobio sam odgovor da im je stalo da ostanem njihov korisnik i dobio ovu ponudu ![]() ![]() Iako bi bilo još bolje i jeftinije da dobijemo FTTB pakete (80/40Mbps) gdje je Duo Top 80- 125kn mj Ako nekome treba e-mail save deska iskona za bolje ponude neka mi se javi na pm.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Registered User
|
To su znači iste usluge samo ova druga je jeftinija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3522 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Trenutno koristim njihovih 80/40Mbit pa sam ih zvao danas da vidim da li imamo mogućnost dobiti SmartHome za 100kn, s onim dodatnim popustom. Prvo su me iznenadili s informacijom da mi je istekla ugovorna obveza, što nisam znao jer sam mislio da su ju produžili nakon što sam prešao s 20 na 80Mbit. U tom trenutku sam mislio da sigurno imam pravo na dodatni popustim, no - zajebo sam se ![]() Navodno da ova moja 80/40 usluga nije na popisu usluga uz koje se može ostvariti dodatni popust u WebShopu. Meni to malo glupo zvuči, no što je tu je... Ako ništa drugo, produžio sam ugovornu obvezu pa sada 80/40 Duo paket plaćam 175kn umjesto 210kn, idućih 24 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Registered User
|
Zanimljivo SmartHome ima smisla upariti pogotovo sa paketom 80/40 jer ako se gleda da prosječna hd ip kamera za kvalitetan stream treba upload od 6mbps na više inaće kako ćeš provjeriti recimo sa posla što se dešava u kući ako imaš malu brzinu uplouda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
@Froxie24: Slažem se. U svojem najjačem paketu Interneta oni ne daju popust, dok za manje pakete daju... Nema mi smisla no što je tu je. 1100kn mi ne vrijedi smarthome, tako da sam ga prikrižio. @Ag008: Sorry, nemam Duo paket nego Iskon.NET + TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 | ||
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Objavili novi cjenik; Citiraj:
![]() *ponuda nije javno dostupna EDIT: Iskon ima i novog CEO: Citiraj:
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 05.06.2016. u 13:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ponuda postoji, a hoće li ti je dati to je već drugo pitanje. Ja znam kako je dobiti ali ne smijem javno reći ![]() Recimo u Konzumu imaju štand i tamo sam nekoliko puta pokušao sa zgodnom curom pregovarati ali ona ni ne zna za te ponude. Slično je kada nazoveš 0800 1000, reći će ti da izmišljaš.
![]() |
#3529 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Registered User
|
To je izgleda cjenik za posebne lopine poput Karamarka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
solo fttb 145,99 ( cjenik stranica 28 ) solo ftth 209,99 ( cjenik stranica 32 ) koja je razlika ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Optička nit do zgrade u prizemlju ili optička nit do stana-> testni projekt od prije par godina u samo par zgrada u ZG. Posebnu ponudu će dobiti postojeći korisnici koji namjeravaju preći na drugog operatera. @trzalica, zgodna cura je u Konzumu na Škurinjama prije koji tjedan bila no kaže da ima dečka...
![]() |
#3534 |
Registered User
|
Ako uzmem fttb 80/40 bez ugovorne obveze 145,99 dali plaćam nekakvu naknadu za uključenje pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Cijena i pogodnost je za ugovor od 24 mjeseca. Ako ne nabiju ti cijenu "instalacije", uključenja ili čega već od 625kn pa je neisplativo... Puno isplativije ti je uzeti ugovornu obvezu.
![]() |
#3536 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da to vrijedi za sve osim fttb da se za fttb ne plaća |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Registered User
|
Ma , neznam dali ću biti zadovoljan sa njihovom fttb uslugom pa sam mislio 1 mj biti bez ugovorne obveze uzeo bi je nakon toga i ostvario onda taj popust |
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
i nakon godinu dana... tako se meni dogodilo sve stimalo do godine i onda kaos. Ali FTTB ce ti super raditi nemas brige oko toga. Njihova je oprema i sve i mala mogućnost da njih zeza ht i neko drugi po centrali. Centrala ti je u zgradi i to je to. dodu pogledaju i rijese ako problema ima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|