|
![]() |
#3481 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
je .. moram paziti da nam star trek ne prejde u tamne kuteve serverskog harda ![]() .. meni se BSG sviđa ali ipak mi je ST bolji iz razloga kaj imaju puno epizoda u kojima nekaj istraživaju .. recimo voyager je imal dosta takvih epizoda .. uvek mi je bilo zakon gledati kak nekaj novo pronalaziju .. dok u BSG to još nisam videl .. možda bude se to popravilo kroz daljne epizode ..
![]() |
#3482 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Da sa time se slazem i to je u ST super. BSG se vise fura na realnost, nema nekih novih stvari samo prezivljavanje. Pitam se kako su nadrobili toliko epizoda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3486 |
Magister Mundi sum!
|
denes vu 23:20 Galactica 1., serija(HRT2) und za mrčnjake vu 02:45 Galactica 1., serija (kod. na sat.) ( HRT1) nadam se da bu danas kaj akcije ili da buju barem nekaj novo otkrili ili tak nekaj ... ... malo su mi dosadili sa osobnim odnosima među posadom .. počne me podsečati na nekakvu sapunicu ..
![]() |
#3487 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
st je dobar, ali ima toliko puuuno bolji serija od bilo kojeg st-a...da budem iskren ne sijecam se kad sam zadnji put nesto pogledao od treka, mislim da je to bilo cak tamo kad se tng prikazivao na hrtu. ![]()
![]() |
#3490 |
Magister Mundi sum!
|
nekaj drugo reči .. hmmm ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3498 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.101lifestyle.com/cgi-bin/...e_park&PicNo=2 Ukusi su razlichiti ![]() btw ona boomerica na planetu je cyclonac a ova na brodu je human ili obrnuto ili su obje cyclonkinje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Pink Floyd fan
|
Ajd da smo poceli opet pricati, barem o komadima a ne da svake srijede vidim bump od IceFisherman-a ![]() Edit: Sad sam tek pogledao slike boomerice... viš ti nje ko bi rekao.
![]() |
#3501 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Gospodična Park je multitalentirana, a kamera ju jednostavno obožava. ![]() Nego, mogli bi HRT-ovci dati koju epizodu viška na tjedan (dve bi bile bog-bogova). Ne ovak daju to na kapaljku, pa još i reprizu (ako je ima) stave u malo "žešćem" terminu. Bilo bi lepo do njih da ako se (ikad) odluče na repriziranje cijele sezone, to fino slože ko sa Star Trekom. Pon-pet, a za vikend repriza cijelog tjedna. Eh, kad bi bilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 | |
Pink Floyd fan
|
Da, al' sviđa mi se što to ne pokazuje u BSG. Citiraj:
Ja i sad ne gledam u redovnom terminu (iako je jucer bilo dosta rano) već lijepo snimim onu reprizu na 1. pa pogledam na miru.
![]() |
![]() |
#3503 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Termin je katastrofa. Jucer sam zazujo, mislil sam da je oko 11 i lijepo sjedim na cugi oko 10 i pogledam u novine i pao mi je mrak na oci. Moro sam čekat reprizu, a budenje u pol 8. Zombij je mila majka kak sam zgledal vjutro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Termin je HRT-ovski tu nema dileme, ali ako stignem pogledam, nije problem. Na ona iživljavanja sa Star Trekom i terminom istog sam se već i naviknul, tak da se nisam preveč zamaral. Mada bude se već kompletna(e) sezona(e) Galactice stavila(e) u VLC playllistu, pa u komadu pogledalo...kak ima biti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Premium
|
Zakon modele imaju ti cyclonci, ne izgleda da su random birali izgled ![]() ![]() enivej, zakaj bi ona zemska doktoru Bashiru (ovaj, onom, ma znate tko vec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
A ona "Boomerca" na planeti se izgleda zapravo zatreskala u onog lika. Bug u programu. ![]()
![]() |
![]() |
#3508 |
Premium
|
Kad je maher rekao obje ja sam mislio na boomericu na galactici i onu na planetu ![]() a kak je onaj tip i ona zavrsili na planeti zapravo? nisam gledao u pocetku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Šta ste sad galaktiku ubacili u isti koš sa ST-om? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Pink Floyd fan
|
A ja sam pak mislio na onu plavu i Boomericu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|