|
![]() |
#3481 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...kuham bolonjez i zelene rezance... njam, njam : goood :
![]() |
#3482 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Njam-njam - Bobi štapići ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3483 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
domaća kobasica, sir domaći onaj suhi, slani, domaći topli kruh i poslje toga dobra vruća kava.... do sutra ništa ne jedem da si ovo ne pokvarim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
danas cu nesto mađijat jer je ostalo onog umaka od jucer... pa cu onda ispeci pileca prsa na naglo (šnicle, naravno ![]() ![]()
![]() |
#3487 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas dijeta ![]() Paradajz juhica sa taranicom/kašicom koju sam SAM napravio ![]() Za desert sendvič sa svinjskim pohancem od jučer. Kad smo već kod deserta-čini mi se da je ženica dovukla doma matrijal za princes-krafne (šnjofa mi i na preljev od čokolade) pa ću mučki istrpiti danas da joj ne dižem tlak... ![]() He-he... Kaj se mora-nije teško ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() dok ne spelamo jedno MEEETINGARENJEEEEEEEEEEEE!!!!!!! ![]() ![]() znam,znam........nema zainteresiranih,ne, uopce nema,niceg nema, niti apetita, niti fiine papice,kaj furt ja moram inicirat i nateravat stovano clanstvo Zderonjsko ,da upregne zlijezde slinovnice,i da nabrusi zubice i rastegne zeluceke...????:confused: kaj,...........BUME SI NEKAJ CALABRCNULI????? ![]() strasno....clanstvo nam je u osipanju,nekakve vracare nam trave podmecu,kao ..jestive su...: nono : : nono : : wtf : : wtf : : wtf : : wtf : ja bi sve to..........,pa onda drugu,trecu platu,pa popravil male z Zujom...morti i zapopeval koju...,ajd nije nuzno.... HAAAA? za drugi petak....11.11. 2005 recimo..??? ![]() ajd sad...da vas cujem, ponaosob , u detalje sa zeljama i pozdravima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Prigorec po defaultu
|
![]() Dragom Paskeu: da ga zena pusti k Zderonjama.. da se "otkaci" s WoW-a da ga Stari promakne u GM-a da postane Nvidijin maneken sa quadsli karticama .......# da ne propusti 2 i 3 rundu klope.. zeli stari Zderonja uz pjesmu: ja imam jednu zelju...(a mozda i 5-6....) ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. pred nekaj dni ga je darlin pustila na pifo sa starim Zderom...... ![]() ![]() ![]() bu nekaj..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Super Moderators
|
Ti tiho budi ![]() Svaki put se kakti dogovaraju Žderonje a ti onda u 20.00h navečer šatro moraš delat....a u subotu te Tanja ne pusti... ![]() Ako misliš doći i normalno se posvetiti Žderonjskim dužnostima-nekaj bi se i mogli dogovoriti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 |
Prigorec po defaultu
|
![]() : goood : : nuts : : nuts : : nuts : nema probljem.....samo se isce licni il personalni sofer, da me u komadu isporuci dime....pokle....... ispricnicu ni treba pisati.... ![]() ![]() rekla mi je Tanja da bi je se vec mogel male otkvacit i druzit se malo z deckima... ![]() ![]() same je teske najti kamijona kad Zderonje zgotove z papicom..... a novi amortizeri za Renolceke (Paske,Amd, pa i moj) su skupiii.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 | |
Super Moderators
|
Re: aha.....
Citiraj:
![]() Ako ne-uvijek možemo nazvati Tanju i slagati joj da peglaš karticu da bi častio tam neke drojle...mislim da bi za 10 minuta bila kod bakine kuhinje... ![]() ![]() ![]() A ti se kakti brineš tko bu te dime odpelal...ajde... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
danas: GRIS :mad: al za veceru ce biti domaca slanina, sunka i kulen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam druker. ![]() Ali 11.11. je opasan datum. Martinje je i policije bu na svakih 50 metri tak da vam bu gubec ostal suhi. Mislim da bi bolji termin bil poslje 11.11 jer se buju kolege odmarale. ![]()
![]() |
#3496 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
zadnji put sam se najeo ko svinja... ![]() ![]() i ovaj put se upisjem na listu...ili 11.11. ili kad vec bude... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nakon jucerasnjih 7 sarmi , danas se bas i nisam najeo , jer jos mi svira ta sarma u skembi . sutra se zato vracam u formu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Dolazim na meeting sigurno, pa makar i na štakama a donesem i vina...
![]() |
#3499 |
driver
|
Pa dobro kaj je to...kaj ste svi na groblju? Kaj nitko niš ne kuha i ne jede... sjetite se starih dobrih karmina... odojka, francuske, purice z masnim mlincima, kuhane šunkice s hrenom tak da nam bolje suze dođu na oči a svi misle kak smo se sjetili pokojnog... Ajde, kaj bude taj miting u petak?
![]() |
#3500 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nek, ja bi došel na papicu, pa bi ćlanovi predsjednistva mogli nekej i organizirat ![]()
![]() |
![]() |
#3501 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: aha.....
Citiraj:
![]() Jebem ti sunašce - ima da oko mene sediju: Micek Jelc AMD-jac RAK I ima da lagano bacimo - kolko kaplic tolko let - borbu srednje kategorije pijanstava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
Premium
|
jelo? kakvo jelo ![]() ak bu jela bum i ja doso ![]() ![]()
![]() |
#3503 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Re: Re: aha.....
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3504 |
Premium
|
treba pasketa napit da nam preprica neku novu zgodu ![]()
![]() |
#3505 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Re: aha.....
Citiraj:
Vidim da moram potgnut za skrivenim oružjem.... Svinjski File nadjeven tartufima Za jednu od sljedećih svečanih prigoda iskušajte sposobnost baratanja kuhinjskim priborom i upustite se u pripremu jela koje će i najkritičnije ostaviti bez teksta. Mala se tajna, osim u Vegeti, nalazi i u finim i skupocjenim sastojcima (tartufi!), dok je sam način pripreme vrlo jednostavan! Sastojci za 4 osobe 1 svinjski file (600 g) 2 žličice Vegete papar 100 ml bijelog suhog vina 1 žlica nasjeckanog peršina Za nadjev: 50 g ribanog ovčjeg sira 1 češanj protisnutog češnjaka 40 g bijelih tartufa 70 g maslaca Vrijeme pripreme 35 min Energ. vrijednost obroka 463 kcal / 1940 kJ Postupak 1. Svinjski file izdubite kuhačom i napunite pripremljenim nadjevom. 2. Meso izvana pospite Vegetom, popaprite i popecite sa svih stana na zagrijanom ulju. 3. Na kraju podlijte vinom i kratko prokuhajte. Posluživanje Poslužite posuto peršinom uz čašu terana. Savjet Prije posluživanja file narežite na medaljone. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 04.11.2005. u 15:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() @ Mrkonja - majstore, žena me ima na dijeti ![]() ![]() Be afraid Mrkonja .... be WERY afraid ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Super Moderators
|
Danas juha od kokice, pohana piletina i rizi-bizi. Princes-krafne sam riješio u svoju korist, mljac... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Nek daj nam reči kaj bu od mettingarenja ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|