|
![]() |
#3481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
onda mi ti reci kako imat funkcionalan android 4.1 sa 340 mb rama i barem instalirane 2-3 aplikacije. mission f'kin impossible. najveci bloatware u cijeloj prici su googlove gluposti. google +, google talk, google play, pa google play services (on sam pozdere jedno 20 mb) google maps, itd itd... evo, sad sam probao otvorit meni. vrijeme cekanja - 7 sekundi stanje rama 256.36/340.48 je ZAUZETO. u clean masteru mi na primjer pokazuje jedan dropbox da koristi rame kojeg nikad nisam ni otvorio, a u app manageru roma mi ga pod aktivnima uopce ne prikazuje. blackmart mi je hiberniran u greenifyu, u clean masteru mi pokazuje da koristi rame ko da je aktivan.
![]() |
#3482 |
Premium
|
iz nekog razloga mi nece flashati CWM recovery preko stock recovery-a.... help?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3483 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zasto uopce stavljas 4.x na takav mob? Stavi Gingerbread i vozi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Realno, s tim cleanerima samo jos zacepis mob. A i opterecivanje kolicinom slobodnog rama mi je suludo, pa ram je tu da se trosi/bude pun. Pomiri se s tim da imas "samo" 512 rama i smanji kolicinu aplikacija, ionako ih vjerojatno pola ne koristis (kao i svi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 | |
Premium
|
Citiraj:
alternativa je novi rom. a ne mogu ga instalirat zbog "signature verification failed" , iz istog razloga ne mogu flashat ni CWM recovery. ako neko ima iskustva i zna kak rjesit taj problem, bio bih jako zahvalan. ![]()
![]() |
![]() |
#3487 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
ako ti je rootan mob, mislim da sam pročitao da si ga rootao, instaliraj Link2SD i sa njom možeš deinstalirati gotovo sve što ti ždere memoriju. samo pazi da ne obrišeš nešto bez čega mob više ne radi - neki su imali poslije deinstalacija grdih problema ako ne želiš brisati, možeš i frezati aplikacije, pa vidjeti kak se mob ponaša |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Premium
|
do sinoc u pola 3 bio budan.... nasao frend link na bug forumu na CWM koji radi... https://drive.google.com/folderview?...Vk&usp=sharing pokrenuo cwm, iskljucio verification i ALELUJA. instalirao ruski miui, trenutno zauzece na je 213/340 rama, jedini problem je bio sta je bio na ruskom (cirilica), imao je u opcijama samo ruski i english (dio menija je jos na cirilici, al to cu rjesit danas). sve u svemu, problem je rjesen ![]()
![]() |
#3490 |
tiki
|
Ja koristim jetaudio pro verziju, ali imaš i basic, meni veoma dobar program. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 |
Premium
|
meni jos ni jedan nije dosao ni blizu powerampu. bio je "crack" na blackmartu, al nije bas radio, ili je programer namjerno slozio da rucno radi verifikaciju ko ima kupljenu verziju a ko ne.
![]() |
#3493 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Poweramp je najjači al ja sam si našo "besplatnu" zamjenu. PlayerPro Music Player preko blackmarta i piči. https://play.google.com/store/apps/d...layerpro&hl=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3496 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni je puno draži bio Apollo music player..ne sjecam se jel ga uopce bilo u play store ili sam nasao apk..ako se ne varam to je free player od cyanogena..kupio sam bio i poweramp,nazalost ispalo da sam to bzvz kupio.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam da li je vec bilo ali evo, ako nije dobro ce doci ljudima: RootGenius, 1-click root program. Sto je najvaznije - radi. Uspjesno sam rootao Jiayu G4C i G5S. Probao sam i svoj Lenovo K910 i sve OK. Zadnja verzija: 1.9.6 https://www.sendspace.com/file/8llhf2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3501 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Ta glupost je inače smrt za android jer se telefon nikad kompletno ne ugasi / restarta, nego se polako guši, usporava... Skroz isti efekt kao da nikad ne gasiš telefon. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Notification App?
Znaci treba mi app koja ce mi sve notifikacije slati na email, u slucaju da zaboravim mobitel doma. Al pod sve mislim doslovno na sve sto mi iskoci na ekranu dok mi mob nije pri ruci: - propusten poziv - sms poruka - zavrsen Titanium Batch Job - Podsjetnik za neciji rodjendan - viber, whatsapp, kik poruke - itd, itd, itd. Zadovoljit cu se i time da mi recimo posalje mail svakih sat vremena (ili neki drugi konfigurabilni period) ili da mi za svaku notifikaciju salje novi mail. Postoji li tako nesto? vidjeh par aplikacija ali vecinom salju samo info o propustenim pozivima/porukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Fresh Juice
|
Ne postoji tako nešto. Imaš Pushbullet ali to za PC samo tak da moraš biti pri računalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
jel koristi tko Car DVR oliti Blackbox na svom mobaću .... i koju? ja probao gotovo sve i najbolje mi radi Auto Guard |
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba mi email aplikacija koja ima mogucnost lagano prebacivati mail accounte s moba na mob kad mijenjam istog (znaci, da postavke sprema u cloud ili neki svoj backup ili nesto slicno). Imam 6-7 mail accounta pa nemam zivaca svaki put podesavati mail servere, usernames, passwords, itd. Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam koristio k9 a sad koristim k10. Mozes napravit backup i skopirat ga u drugi mob bez beda samo ti u drugom mobu pita sifru za svaki acc tj. jedino nju ne sprema u backup,valjda radi sigurnosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jel zna tko mail aplikaciju da radi push provjera mail za hotmail i gmail? |
![]() |
![]() |
|
|