|
![]() |
#3451 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Google Play movies dostupan kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3452 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Za čega to služi? :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3453 |
Fresh Juice
|
Kupnju i iznajmljivanje filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Dali ima neka tipkovnica koja prepoznaje rukopis... imama note 3, tipkovnica mi je ok,rukopis super prepoznaje,odgovaraju mi i brojevi povise slova.....ali jedina mana mi je razmak slova u zarotiranom,horizontalnom modu... bilo bi mi zgodno da uz sve gore navedeno ima mogucnost da se tipkovnica moze podjeliti na ljevo i desno (ako se ne varam swiftkey je to imao...ali nema prepoznavanje rukopisa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
Fresh Juice
|
Imam ja. Pro ima nekih dodataka tipa grafovi o tvojim vjezbama, postavljanje prosle vjezbe kao cilj i tak neke sitnice. No u obje verzije mozes uzet Premium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3457 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Aha. Ok. Hvala. A de mi reci kako namjestiti da mi objavi na FB i G+ ?? Namjestio sam u onim connect opcijama... dodao FB i G+ acc ali kad idem na vježbu i ispod imam ikonice za FB i G+ no klikom na njih se ništa ne događa... G+ ikonica mi je crvena a FB mi je onako siva... i što god da kliknem onako mi vrti onaj krug u nedogled..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3458 |
Fresh Juice
|
Kad zavrsis vjezbu(stop kad stisnes) pita te zelis li podijelit i ponudi. Bar na pro verziji je tako. Ne koristim to dijeljenje, ali uvijek me pita jel hocu dijelit pa pretpostavljam da tu doda i te accounte jos uz onaj Endomondo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Nešto univerzalno ili za određenu mrežu ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3462 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ili upisi USSD checker, ima ih hrpa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3463 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Jedno leteće pitanje. Izludih načisto, al ne mogu naći rješenje nikako. Imam tapatalk pro, uredno plaćen, da ne bi bilo zabune oko kojekakvih verzija iz 'raznoraznih dućana'. Na lgog-u sam imao isti problem, i riješio sam ga, ali sad ne mogu naći nikakvu sličnu opciju da se ubijem. Tražim od jutros. Jučer sam instalirao tapatalk na novi mob, i sad mi na svaki wake moba, sam tapatalk 'pročita' forume, i kad se logiram s kompa ili laptopa, i odem na nepročitane postove, dobijem samo one od zadnjeg wake-a mobitela. Znam da je bila opcija nekakva u tapatalku za to ugasit, ali ja to sad više ne mogu naći. Hvala unaprijed.
![]() |
#3466 |
Fresh Juice
|
Cek, tebi procita forume i kad nisi na forumima uopce? Potrebno je samo recumo upalit mob i on stavi da je sve procitano? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Možda je neki bug ili si ti malo pobrkao pojmove. Meni se Tapatalk samo "prijavi" na forum svakih X sati, što znači da me evidentira kao da sam bio na forumu i kada odem na "Nove poruke" onda oznaka "Nepročitane poruke od zadnji puta" se pomiče na zadnji puta kada je Tapatalk se spojio na forum. Ali poruke (teme) same ostaju nepročitane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 | |||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Vidi dolje. Citiraj:
Citiraj:
![]() Problem mi je jer sve forume koje pratim, s kompa/laptopa čitam na taj način - odem na nepročitane postove, naravno kronološki od najnovijeg prema najstarijem, a pošto se tapatalk sam spoji i 'pročita' forume, nemam pojma gdje sam stao i što sam pročitao a što nisam. Sad sam ugasio Feed za sve forume, možda ga on hebe, budem vidio.
![]() |
![]() |
#3470 | |
Fresh Juice
|
Amazon ima na popustu dosta paid aplikacija na akciji, tj. besplatne su Lista: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Fresh Juice
|
Bez roota ništa. Možeš probat ButtonRemapper pa vidi ako ti radi(treba root aplikacija). No to često developeri već ubace u svoje custom romove tako da ovisi i o uređaju samom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3477 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pozz ekipa! imam jedan problem, a od milijun aplikacija trebam jednu koja ce odradjivati posao kako spada. radi se o mobitelu gigabyte rio r1 (smece, znam), od 512 mb rama, prikazuje samo 340 cca. mobitel nakon hard reseta ima doslovno 18% slobodnih rama probal sam s memory boosterom, al tak kak ja oslobodim rame i killam taskove, tak se natrag dizu. prvo sam rootal mob, tu se odma vidjelo da mob lakse dise, instaliral clean master, disejblal sve aplikacije koje ne koristim a zderu rame u backgroundu. trenutno je oko 35% rama slobodno (dok napravim clean rama, onda bude oko 65% slobodno, al se isto vraca nazad do ove razine) sad citam malo o greenifyu pa mi se cini da bi ga on mogel jos dodatno ubrzat. drugi program/skripta za koji citam da je navodno jako dobar , zove se v6 supercharger. jel koristi ko navedene? preporuke? unaprijed zahvaljujem ![]()
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 01.07.2014. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3478 | ||
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
instalirao sam greenify i super radi jer hibernira aplikacije koje rade nepotrebno... problem je sta je jako malo aplikacija na tom popisu ponudjeno (blackmart, framaroot, google play services, rom manager, root checker basic) brdo aplikacija sam morao disejblati jer su tolko faking nepotrebne, a svaka zdere po par megabajta rama i nakupi se. znaci osim gore navedenih instaliran je jos sense flip clock , cpu master i clean master. trenutno je 35% rama slobodno, dok s clean masterom obrisem , onda bude oko 50-55% slobodno, al naravno vraca se nazad na ovu gornju brojku.... jos moram barem whatsapp instalirat pa cemo vidjet kakvo ce stanje bit... ima navodno neki ruski miui rom koji nakon instalacije aplikacija ima oko 50% rama slobodno (170-tak), skinuo sam i to u slucaju da bude potrebno...
![]() |
#3480 |
tiki
|
Pročitaj si malo kako radi ram managment u androidu i slično. Nije poanta imati što više slobodnog rama, jer onda stoji neiskorišten, a paljenje svake aplikacije koja nije već u ramu traje dulje i guta više baterije. Android sam dodaje "važnost" aplikaciji koja se trenutno izvodi pa miče stare procese iz rama po potrebi. Ti koristiš task killer što je totalna glupost jer se petljaš u rad androida i radiš još goru stvar. Da ne govorim o tom clean masteru koji je više bloatware nego korisna aplikacija, samo što je dobro izreklamiran i lijepo izgleda pa ljudi misle da će im zbilja pomoći to što su makli aplikacije iz rama. Jedino što je u njemu korisno je čišćenje smeća, ako i to. Autor je čak na xda spušio ban jer je stavljao reklame u druge svoje aplikacije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|