|
![]() |
#34472 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Čuki, gledajući gdje si i kako pao, budi sretan da su samo ogrebotine u pitanju. Kad sam te vidio, mislio sam si sav strgan. Pamet u glavu i ajmoooooooo Btw na krvariću je neka lokva nafte negdje, svi smo bili zasrani od glave do pete, al se sva sreća da sve oprat. Tako da savjetujem da izbjegavate par dana tu stazu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34474 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
O jbt Cuki, nek je sve na mjestu. Vidio te danas na Ljubljanskoj, tesko fulat Carlosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34475 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34476 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Sumnjam da je nafta prije je nekakav pepeo dospio u lokvu pa je crno blato. Uglavnom isplati se ici gore samo pripazi pred kraj uz potok prije brane da se ne usvinjis u toj lokvici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34477 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam 178 i vozim 18 cola bajk. Kad duže pedaliram počne me boljeti u donjem dijelu leđa. Čitao sam po guglu da bih trebao zamijenit lulu za kraću i staviti volan s većim riseom. Da li bi mi to pomoglo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34478 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam napravio bas obrnuto... spustio si polozaj na biciklu, volan spustio za 2-3 spacerra, lulicu okrenio u minus, sic digo u nebesa i od onda me ne bole ledja... danas vidio najt rajdera i ekipu na dotki kad su kretali na autobahn... jebte, onaj karbonski jarbol celi izgreban, ceo bicikl mi se zgadio ![]()
![]() |
#34479 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Oce mozda neko bit sutra oko 12 na graficaru pa dolje prema ponikvama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34480 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Danas sam se navozio ko nikad! 12h na bajku. Krenuo od doma u 7.30h a dosao doma u 19.30h. Preko 9h efektivne vožnje. ![]() Nik, Saša, Rulac i ja otpičili herojsku rutu: Lonjscina > Lugarnica > 39 > Stubičke Toplice > Oroslavlje > Donja Stubica > Slani Potok > 34 > Gorščica > 56a > Bazna stanica trail > Vidovec! Sale, Rulac i ja još u povratku uhvatili Dotku i Maksimir ![]() evo track: ![]() u nekom dvorištu kod Slanog Potoka sreli Sileta i Maxa.. doduše u drugom obliku! ![]() slika ima oko 200 ![]() par brzinsko izvučenih akcijskih: Nik 39ka - spust prema Srnecu ![]() Sale 39ka, spust pred strminom iznad Srneca ![]() Dropam najveći drop! ![]() ![]() Rulac rula po travnatim stazama Vidovca iznad bazne stanice trail ![]() [edit] uh Čuki,, ma ni to niš za tebe.. za par dana i ko nov si! glavno da nema lomova! ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 20.07.2013. u 23:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34482 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
vidim svi ste proveli ljepi vikend, a ja sam na kraju ostao doma sa temperaturom..... hebemti, očito ću opet morati sam preko tjedna pedalirati kako bi nadoknadio kilometražu (kolko-tolko) @čuki: brz oporavak ti želim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34483 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dal su u istoj klasi kvalitete? Rog Joma Cruz 2013 - Nov 2500kn, akcija 2200kn Felt Q200 2012 - Nov oko 3000kn, akcija 2200kn Gledam Felt-a polovnog za ispod 1700kn pa se interesiram.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34485 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Jučer zapi.dio do Sv. Nedjelje, tamo roštilj, malo đir, danas se vraćam nazad i snakebiteam zračnicu na 1.5 cm visokom rinzolu. Ni meni nije jasno kak sam to uspio, u subotu smo se Kova i ja spustili dole sa Risnjaka i naletio sam valjda na 20 gorih pi.darija i niš. Da bi sranje bilo veće, baterija na mobu mrtva pa nemrem ni nazvat nikog. I tak guram ja idućih sat vremena bike po masnom suncu i bez vode (jer sam panj naravno popio sve do tamo, pa zaboravio napunit za nazad ko amater ![]() Pa ovom prilikom zahvaljujem kolegama po prijevoznom sredstvu, svaka čast. Kupit ću si 3 zračnice i prvom prilikom uzvratit uslugu nekom u sličnom sranju. ![]() ![]()
![]() |
#34486 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
is ready ![]() malo mi je prevelik za vozit po ovim cesticama ![]() --- Čuki, sretno s krastama poslije ![]() Očito je da si rođen pod sretnom zvijezdom, pa nek tako i ostane, ne treba nam još jedan lomljivi ![]()
![]() |
#34489 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koji odvratan prizor danas na lugarnici. Od valjda 15ak bajkova, 12 ih je bilo Specialized. Užas, još ekipa fura one komplet dresove od speca, ko reklamni panoi za golf 2 dizel izgledaju ![]() Sad da ne ispadnem (okorjeli) hejter, jedva čekam kišu da makne prašinu sa staza. Danas iza Darka nisam kurca vidio ispred sebe u par navrata, pa sam tak i na najravnijem dijelu uspio snejkbajtat zračnicu, na 52ojci. Osim tog super vožnja, jako sam zadovoljan usponom, 51 min od Lonjščine, sa 3 kratke pauze, te su me planinari na stepenicama zeznuli pa sam morao čekat da se maknu da mogu proć. Ovaj tjedan 4 uspona, utorak, četvrtak, subota i danas. Idući ak sve prođe po planu, bit će 5 ili 6, planiram u subotu se tri puta gore popet po Lojsteku ![]()
![]() |
#34490 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ti si valjda jedini koji vozi Speca, a ima toliko toga protiv njega svako malo za reci ![]() No dobro, jucer je najvjerojatnije jos jedan Pitch dosao u drustvo, ali dok se vlasnik ne pohvali ili dok ga ne vidim, sutim k'o zaliven o komu je rijec ![]() Ja zato sutra idem po Spec kacigu, ova moja je tako nastradala da se stvarno vise ne smije koristiti, vrijeme je da na glavu stavim postenu AM kacigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34492 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahahahhaaaaaa sad sam tek vidio ovu točkicu u tvom sig-u ![]() hahahha potrgao sam se ![]() nego, kad će ekipa konačno početi voziti noćne krugove po zagrebačkim birtijama ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34494 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#34495 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Kupio upravo sad KMC X10SL za 218kn na ebayu. Srebrnu verziju, ima i romski zlatna. Iznimno lagan i trajan lanac. Već godinama samo taj lanac vozim i neću voziti drugi nikada. O trajnosti neću jer mjenjam nakon 1.5-2kkm. S obzirom da si lagan, sumnjam da će ti biti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34496 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ja sam imao neki KMC koji stock dolazi na Fuelu, evo već nekih 4-5 tkm, tako da bi te mogao poslušat. sile, debljina žbica? Vidim da je supercomp u par debljina pa onda... Znači, to je jedini način računanja? Damn, obruč mi je neki rebrandirani DT, sad bi trebalo nać koji jebemu. Pogledat ću prvo jel mi naba istog dijamtera kao stara pa bi mogao ostavit stare žbice za prvu ruku, pa onda promijenit kad budem obruče mijenjao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34498 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Baš sam nesto čitao jučer na sajtu Sheldona Browna preporuča deblje žbice na desnoj strani ali samo kod zadnjeg kotača zbog većeg disha pa ako pleteš zadnje kolo prouci malo isplati se pročitati Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 22.07.2013. u 11:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34499 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
To je sve jedna zbica, razlicite je debljine na razlicitim dijelovima, deblja je kod nabe, tanja u sredini i prema nipli. Time se skida gramaza. Sve bolje zbice su butirane. Ako narucujes zbice s neta onda ti je kalkulator i google frend, makar ako si nespretan oko mjerenja onda radje daj u servis. Ti si perolaka kategorija, daj koju kunu vise za lakse zbice, laksi kotaci ftw.
![]() |
#34500 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ha, ne bi pitao da je lakše... Al našao sam ionako ERD obruča, navodno je Bontrager rekao te dimenzije liku kad je pita Skužio sam da ga bune (.) (,), (,) ispada 215, sa (.) 281, tako da bi po tome meni trebale 281. EDIT: ma trenutno mi je ovo samo privremena premosnica. Zasad ide obruč 490g, naba 285g, 230g žbice straga, što je oko 1kg s čime sam poprilično zadovoljan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|