|
![]() |
#34352 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Majka priroda strikes back ![]() Mamicu mu jarecu, grize ko pitbull i ne pusta ![]() ![]() Al pustio je nakon malo natezanja ![]() ![]() Prvi krpelj nakon x vremena, ni ne sjecam se kad sam ga zadnji put imao. Btw, i mali Lovor grize ko pitbull, bogme me fino pratio, da bi rijec rekao ![]() E da, fino su sredili izvor na Tigrovom oku, mozes i glavu zaronit u ono izdubljeno stablo, spica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34353 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam se ipak opredijelio za Leustek, nekako mi se bas nije dalo voziti asfaltom. U sumi odlicno, lagano svjeze. Cijelo vrijeme sam imao dojam da idem laganini tempo, a kad ono dosao gore za 51min i to s pauzama ![]() Izgleda da je HT 29era lakse natjerat uzbrdo, unatoc tezem omjeru brzina. Kod Lugarnice taman naisli Irvin, Dado, i Elvis sa novom pilom koju sam odmah morao isprobati jer mi je taj bajk kandidat za iducu kupnju. Rijec je o Canyon Striveu, jako lijep bajk uzivo, unatoc "defektu" malo sam ga ipak morao provozati ![]() Spust po cesti, van terena ne smijem ni prismrditi - za sad, ali nije ni to lose, 29er zbilja ide brzo, tako da je zbilja gust nabrat skoro 70 km/h nizbrdo. Ovo je vec 3. novi Canyon ove godine na forumu (Nerve AM, Torque i sad Strive), lijepo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34356 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
wtf
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34357 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Posušio ti se sealant, vjerojatno je mlijeko koji si koristio već bilo "na kraju". Sva mlijeka se zgrudaju s vremenom, neka prije neka kasnije, sitnije grudice su čak dobre ako dospiju na mjesto bušenja pa efektivnije začepe rupu. Baci to van, dolij malo mlijeka i slikaj ups vozi dalje. Mene uhvatila viroza, na kenjari sam bio nekih 35 puta u zadnjih 48 sati. Gledao sam Crankworx Slopestyle, jedno 500 filmića na YT, informirao se o novitetima, ovaj video mi je zapeo za oko http://www.youtube.com/watch?v=C-eeh4P700A 57 je DH staza ![]()
![]() |
#34358 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
to ti je zbog ZTR obruca... sile sretno, 4 dana traje, ti si vec XY covek koji se zali...
![]() |
#34359 |
Registered User
|
Deda o čemu ti to...? Stan's sealant zgrudao mi se radi ZTR obruča.. ![]() to je kao da kažeš.. komp ti se pokvario jer koristiš windowse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34360 | ||
|
Citiraj:
![]() Treba snage za to cudo odvozit ![]() ![]() Citiraj:
![]() Ja s Joe'som nikad takvih problema nisam imao. Nego, Carlos i Samir danas na spustu ![]() ![]() Odvozili 52ojku, bilo je mnogo lepo. Sutra cu malo noge protegnut do vrha ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34361 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34363 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Carlos ubija stazu nenormalno..tenk je tenk ipak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34365 |
Premium
|
Danas skroz neplanirano otisao na Sljeme, probudilo me dijete ranom zorom, i onako oran, odlucio se za voznju ![]() Na Mihaljevcu naisao na elvis againa, pa sam ostatak puta imao drustvo, a bome sam iskoristio priliku da malo podrobnije isprobam Strive-a ![]() Gore Leustek, dole (lagano-lagano) 9-ka, na 29eru jarbolasu i bez kacige koju sam ostavio doma. Ovako ranojutarnje, na Sljemenu su super temperature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34368 |
Registered User
|
Jedi, nis ne pusta! Tlak je ful postojan.. Ne kuzim?! al deda sigurno zna zasto se ne vole ZTR obruci + Stan's sealant ![]() mada bi im ljubav po svim pravilima trebala bit zagarantirana |
![]() |
![]() |
![]() |
#34369 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#34371 |
Registered User
|
![]() |
#34372 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#34373 | |
Premium
|
Citiraj:
Onaj uspon iznad stepenica od Lugarnice do Cinovnicke ide bez problema i bez ijedne naznake bacanja na ledja. U odnosu na AM pile sa 150mm hoda je ipak veca labudica, i to se osjeti, nesto teze ide uz brijeg, zadnja suspa fino mijesi uzbrdo (mijesi i na Enduru). Iako je HTT 620mm (vel. L), meni je bajk na knap (elvis je stavio 1cm kracu lulu), i malo bi razvukao polozaj. Bajk je ustvari "skucen", ali uz par preinaka nasao bi si adekvatan polozaj bez problema. Inace, stroj mi se jako svidio, i popis zelja za buducu kupovinu ostao je isti: 1. Jekyll MX 2. Strive 3. nema treceg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34374 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34375 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pozz, jel mogu/smijem staviti slx kocnice na Suntour XCR 80mm w/LO vilicu(kona splice 29er), hoce li izdrzati? Inace imam 100injak kila i promax mehanicke kocnice koje nisu najsretnije rijesenje za potrebe zaustavljanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34377 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34378 |
Registered User
|
http://www.strangeguys.com/2011/02/2...alegre-brazil/ http://youtu.be/gY1sY8UDwjs Bilo je tog videa posvud.
![]() |
#34379 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#34380 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|