|
![]() |
#34321 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hehe, blaženi lidl.. Taman da ću vas obavijestiti, kad ono vi već sve pokupovali ![]() Mene cura jučer obavijestila i ja se narajcao ![]() Uzeli smo majicu i gaće (prvi puta da imam to).. Stvarno su super, cijena odlična.. Rukavice su također genijalne, sa gelom i vrlo visoke kvalitete, a 28kn.. No ne trebaju mi.. Kod mene ruksaci svi rasprodani do popodne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34322 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
No homo? ![]() ![]() http://www.pinkbike.com/news/The-Bes...ideo-2013.html Fora mi je kak lik veli nisam se puno lomio u karijeri, i onda krene nabrajat i kaže pola kostiju u tijelu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34324 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad smo već kod Lidla, imaju oni i bicikala, i to poprilično solidnih ![]() http://www.lidl.de/de/Rennraeder/STR...rigPageSize=12
![]() |
#34325 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma sve stoji, naravno, ali ovo je loše da ih s 180mm rotorom pregrijem na dotki uz žešću vožnju.. Bajk je nov da nebi bilo kočnice su neispravne i sl. Kolega s svojih 60+kg također na drugom bajku. Da li su oboje kočnice neispravne ne bih znao. Do sljedećeg susreta s m395 ![]() A danas sam provozao jednog endura s SLX i 203 SAW, brutala...
![]() |
#34327 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Bok ekipo, trebam savjet.... Slažem si jednu staru čeličanu za do posla i tak i ima iza kranc 6 brzina sa shimano nsx mašinicom i pripadajučim shifterima.... Eh sad, mašinica je odahnula i mene zanima dal ima di za kupiti nekakva zamjena za to, dakle za 6 brzina? Meni su na pamet pali Ico, Rice i Hrelić ![]() Isto tak ako ko ima nekakav 25.4 volan stari za prodat i sic, također potražujem ![]()
![]() |
#34328 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
na koliko bara preporucate da naduvam gume, prednja 26x2.25, zadnja pise 26x52/56, kako na asfaltu, a kako za sumu i terene
![]() |
#34329 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ti mali, bolje ti je da tak pazis u skoli na predavanjima ![]() ![]() al svaka cast kak si zvlekel ![]() ![]() Citiraj:
siceva nekaj imam, volana nema vise, za tjedan i pol bum verovatno imal Shimano RSX, jako retka roba, ali bit ce po fer cijeni... Mislim RSX mi je doma na bajku, ali verovatno ga menja XTR ![]() ali da te razveselim mozes stavit bilo koji zadnji mjenjac koji nije za 10 brzina ![]()
![]() |
![]() |
#34330 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
RSX-->? -->
Baš me zanima... Fala na info deda!
Ako ne riješim ništ do tad, bum te kontaktiral za rsx onda ![]() Pošto već pričamo o tm starim shimano dijelovima, kak je tad bila klasifikacija opreme? Znači tipa NSX-->RSX-->? Baš me zanima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34331 |
|
bila je isto ko i sada ![]() RSX je bila specijalna serija kad su poceli hibridi, kasnije su nastale podserije T za treking i C za comfort... NSX nije nikad bilo ili ja pojma nemam, starije nekaj sa X su bile jedino dura ace EX i EXAGE ili tako nekako... edit: cak ni majti gugl nezna za shimano nsx ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 12.07.2013. u 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34332 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#34333 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
suvi led-škola iz prve ruke :)
elem, dok vi razglabate o novoj opremi i vozilima, ja ću malko o bolestima, ozledama ![]() priču o suvom ledu znate od pre par strana, ukratko: kako sam bio u post-traumatskom šoku posle pada i loma (kažu da tada mozak sporije radi, iako ja nesam primetio bitnu razliku između "normalnog" stanja i tog-valjda zbog geografskog porekla, ali tako doturi kažu ![]() Ovo su slike od 3 dana posle pada, tj. 2. previjanje, a na prvom previjanju kako je izgledalo to samo Bog zna, kalkulacije o presađivanju kože, odumiranju sloja...uf Bože zdravlja! Maknite samo decu od kompa, da ne gledaju, Nik! ![]() Evo još malko škole: video i teXt Danas sam bio na previjanju i to je sada mala maca, epitelizacija završena uspešno, koža ostala na mestu, opekline nema i sad još samo da udari nova kožica i to je to, ipak neću biti ko roboCop ![]() ![]() naravnoUčenje: nešto što na početku može da izgleda grdo, s vremenom, pravilnim lečenjem i brigom može lepo da se ušminka, tj. ne brinuti se unapred, iako ja baš nisam u potpunosti uspeo to da primenim na početku ali budem se potrudijo ![]() Živi bili pa se vozali! P.S. lulu od 60mm sam nabavio (hvala IlCapitanu i ddrazu sa dropa)
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 12.07.2013. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34335 |
Registered User
|
![]() |
#34337 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Crni Irvine, di ces sa suhim ledom na tijelo. Nije mi jasno zasto ti ga je uopce Austrijanac dao za hladjenje zgloba. Pa ni led vulgaris ne bi bilo dobro drzati 30min. bez da ga ne odmices s ruke s vremena na vrijeme, a do ovo. To ti je danak neiskustvu, imao si vise srece nego pameti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34338 |
Registered User
|
![]() |
#34339 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
http://www.youtube.com/watch?v=Glp4dHrnTNM Ima smisla više vozit 57icu ili ??? A kretene koji ovo rade a ne ostave znak da se neš radi treba dobrano izbit iz cipela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34342 |
Moderator
|
Na toj 57-ici je ionako svatko radio što je htio. Ne podržavam to, kao što nisam podržavao kad su kopali jame/kickere biciklisti. Još ćete tim čačkanjem mečke samo brže sve potjerati sa Sljemena.
![]() |
#34343 |
Premium
|
Ma yebeš 57icu, najgora staza na Sljemenu. Ništa posebno na njoj, široki makadam di ne možeš pustit kočnicu jer je predrndavo. Dok je 9ka i 52ojka čitava, ja sretan ![]()
![]() |
#34344 |
sto da napisem ?!
|
kenjkanje i sraćkanje za sve. ako se ne radi, ne valja, ako se ne radi... ne valja... piše "Someone will die one day..." onda se on vozi po 10 cm širokom pojasu kretenarije, uz ovakve seronje mi se sve više sviđa pecanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34345 | ||
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
I ovo je prvi dio videa...cekam da drugi stavi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34346 |
|
![]()
![]() |
#34347 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
uostalom, nakon 20 sec od 6:24 mu je sa lijeve strane drugi dio staze. bitno da je to "DH track"... to je lijenost i, oprosti mi, kretenarija na videu ! da mu se tu nešto dogodilo, svi bi mu bili krivi, samo ne on ! a još je pogledao na drugi dio staze. razmaženost na vrhuncu ! ne opravdavam oznake (i da su bile uz radove, opet bi izletio) niti branim šumare/radnike. znam i po sebi/ nama koji smo ulazili u označenu zonu sječe šume itd. itd. i nikoga nismo osuđivali niti ikoga napadali. poštovanja, razumijevanja i u kurac ljudi... ne može sve uvijek biti savršeno. ![]() nek se ljuti koliko god tko hoće |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34348 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
20ka
20ka od Danjke do spoja s makadamom (na zalost devestirano cca 100m). po novom, jedna mi je od naboljih staza (dijelova staze) na Sljemenu! Kako sam se samo danas naguštao! ![]() uski zavoji, strmina, korjenje.. a nema kamenja ![]() ![]() sjebano-devastirani dio ![]() ![]() e još da mi je znat, od tu nekom prečicom kroz šumu.. ![]() da ne moram dobar dio makadamom.. pa "tek" poslije čeke desno, ponovo u šumu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34349 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam se zadnja dva dana igrao s mijenjanjem lezajeva na Jekyllu, ne znam kako je na drugim bajkovima ali na mome je to nocna mora, pogotovo ona dva na kojima sam imao lufta - a kad se jos raspadnu u paramparcad kod izbijanja, pa u okviru ostane samo tanki vanjski prsten, eto zanimacije za cijelo popodne. S origigi alatom nije bilo problem ubaciti lezajeve u okvir. Sva sreca da sam si to nabavio, u protivnom bi posijedio do kraja. No dobro, Jekyll je pripremljen za voznju, ali nije vozac ![]() Sutra Sljeme, cestom i 29erom, uz lagani dvopedlaj...tamo negdje oko 8h [edit] Unistavaju najljepse staze na Sljemnu. Unistili su korito potoka, sad ce tamo nastati barustina. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 12.07.2013. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34350 |
Premium
|
Super vožnja danas, Čuki i ja do tigrovog oka pa na 18-20. Čuki kod tigrovog oka devastira prirodu svojim fekalijama ![]() ![]() I Čuki veli da idemo bez stajanja do dole, NN. Ja reko pratit ću te kolko mogu, i na kraju došli do ceste za 12min, bilo bi 10min da nismo dva puta prelazili preko srušenih stabala. Dalje odjurili po Dotki koja i dalje ima proklete lokve, fakat mi nije jasno kak se nije osušilo do sad. Super vožnja, sutra opet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|