|
![]() |
#34261 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja srafuam celi dan i kisa me lagano je.. taman si odnesm alat van i opet pocne, voznje danas nebu nis mi se cini ![]()
![]() |
#34262 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34263 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Ajme Nik, po opisu zvuci poprilicno ruzno. Sreca da nije prijeloma bilo i da si imao ruksak na ledima. Brz oporavak ti zelim ![]()
![]() |
#34264 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Po opisu moje zene izgleda - grozno ![]() Hvala na dobrim zeljama, rekao bi da sam dobro prosao, brijem da sam isao prek 40 km/h, a to da nije nist puklo (na meni) je fakat sreca u nesreci. Bas bum bil lepi sad u kratkim rukavima, pogotovo kad odem na sluzbeni put i kad cu milijun puta morati odgovoriti na isto pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34265 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Sve je dobro dok ne pocnu ko meni prosle godine....pa sto ti to treba...bla bla bla ![]() ![]()
![]() |
#34266 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
evo izvještaj današnje vožnje s par iPhone umetnutih fotki http://www.dropbike.com/forum/viewto...354555#p354555 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34267 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Planiram kupiti jedan od ova tri bicikla, može preporuka? Merida CROSSWAY 10 Author Horizon Terreno 100 21-G Tourney Zadnje izmijenjeno od: jonyb. 07.07.2013. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34269 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Za podlakticu i nadlakticu i ključnu kost? ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#34270 |
Premium
|
Necu nabavljat stitnike, ali da sam imao zasticene podlaktice, puno bolje bi prosao. Previse mi je to opreme da bi to teglio uokolo, iako, nije da mi ne treba s obzirom na brzine i stil voznje. Jucer na rostilju mi je ekipa ovo poklonila ![]() ![]() btw. Sasha je putujuca prva pomoc, nosi sa sobom fiziolosku otopinu, antisepticke maramice, svasta nesto - sve je to dobro doslo, tako da mu zahvaljujem ovim putem sto je uskocio i nasao se pri ruci kad je trebalo. Ja stalno imam dvije male komprese i micro bocicu s alkoholom, koliku sam povrsinu oderao mogao bi se s time slikati da nije bilo Sashe. Ubuduce nosim otopinu joda za dezinfkciju, kad sam zalio podlakticu alkoholom nije mi bilo bas smijesno ![]() Taman malo nadopunim Deuter PP i to je to. Mala dogodovstina nakon pada - nakon sto sam ustao (cak nisam ni psovao, valjda zato sto nisam rebra naravnao, a to je prvo sto sam provjeravao), dotrci Sasha s nekom spricom spreman da ju stisne, ja naravno onako nakon pada nisam skuzio uopce da na sprici nema igle (ali sam ju u tom trenutku vidio, jel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34271 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo se čini dobra stvar a nije teška 59g. Crash pak/. Izvor : Trail Tech: What to pack for long mountain bike rides Edit: u popisu fali duct tape za cipele :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34272 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Jel kreno 'ko jutros na Sleme?? uskoro kontam pjehe pa reko jel kaljužavo?
![]() |
#34277 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#34278 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34282 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uff, desna ruka je fino dobila... Izgleda ko neka tetovaža srčeka na laktu ![]() Evo jedan NR-ovski report s izleta u Istru http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=13&t=86638 Živi bili pa se vozali!
![]() |
#34283 |
Premium
|
Po toj desnoj ruci, ramenu, i pazite sad ovo - kacigi, sam se sanjkao s glavom prema naprijed po blagoj udubini od vode, kako sam se uspio tako uglaviti fakat mi nije jasno, jer se obicno uspijem skotrljat i nikome nista. Ovako sam morao napraviti most oslanjajuci se na kacigu i na taj nacin se prebaciti na ledja, do tad sam se vec dobrano izbrusio na kamenju. Naravno da sad moram i novu kacigu nabaviti, ova izgleda kao da ju je tuca velicine oraha izudarala, uz to je jos i puknuta od proslogodisnjeg Psunja = za otpis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34284 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34285 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Elem, jučer eXpedicija otprašila na noge Leustek: ćerka Korina 6g10mj, njena prija 9god, strina 53 god i ja. Do LooGarnice za 3,5 sahata, u svakoj čeki pjesma i horizontala, vode i hape dovoljno (Bogu hvala, djeca su bila ko bageri), dole za 2,5 sahata. Divljih jagoda milina...bez suza, sve su othodale...aferim. Ovo je bio prvi pokušaj i to uspješan, dao sam im zadatak da napišu putopise, pa ćemo vidjet za koji dan rezultate po pitanju mišića, upala... ![]()
![]() |
#34286 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Gotovo je i video iz Rijeke Uglavnom video ne docarava niti 50% toga kako nam je bilo. Meni je ovo bio naljepsi Trail po kojemu sam se vozio do sada. Nadam se da cemo ponoviti jos jednom ovaj djir jer je fakat predivno sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34287 |
Premium
|
Jako lijepo max, posebno mi se svidja kraj spusta, od dijela kad se presjece asfalt. Sva sreca da kad sam u Kuzelju do tamo imam manje od 90km, znaci usput mi je ![]() Kad navratim do Kuzelja (da se nisam pokrsio ovaj vikend bi vec bio tamo), ima naslaganih jedno 4-5 izleta - samo ![]() Kad zena procita da idemo dole na barem 4-5 dana (lurka forum) nitko sretniji od nje. ...btw, ova vlaknasta trava je dosta zahebana, jer skriva strsece kamenje, tako da je najbolje ne obilaziti nista kroz travu, vec se drzati strogo staze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34288 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Fala Nik. samo jos moram skuziti kak da mi se chest ne trese toliko na ovakvom terenu ![]() Bio je stegnut dosta, tak da sam jedva disao ali mislim da nije to dovoljno za ovakav krs i toliko kamenja. Iskusio sam kamenje iz trave iz vlastitog iskustva, jedno 5-6x sam zapeo sa pedalom u neki drek, a i na jednom dijelu video kazem citira: "Ova trava je kurva" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34289 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ak ti je chest postavljen tak da je cam previše dolje onda se zna tresti najbolje se zategne ak je cam mrvu više gore dakle ne ovako : http://ep1.pinkbike.org/p4pb5879841/p4pb5879841.jpg jer se gornja naramenice onda tresu i to uzrokuje trešnju same kamere postavi cam kao ovaj na slici, i onda još zategni gornje naramenice tak da sam chest plate na mountu ode gore za 3-4-5 cm, tak se neće trest jer će bit zategnut sa svih strana |
![]() |
![]() |
![]() |
#34290 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ne kuzim te ![]() Prvo kazes da ne stavim ko ovaj na slici, a onda dole kazes da stavim ko na slici ![]() drzim kameru kak ju i ti drzis na svome, sa onim velikim mountom i kamera je stavljena naopako. moze biti da su mi naramenice labavije pa mi se zato trese. budem se sa time poigrao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|