|
![]() |
#33991 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#33992 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
nikada se ne zna tocno ![]() Jedino mi je vikend ostao da se barem malo vise naspavam nego inace pa mi se ne dize rano ujutro da idem gore. Su ti javili za ramu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33993 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33994 |
Gear breaker!
|
![]() |
#33995 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#33997 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dal bi bilo pokoji zainteresirani za otic u petak popodne il sub tokom jutra do ljubljane u bajkmaniju po dijelove dok se jos moze iskoristiti pa da splitamo troskove? Za sad samo misao, sutra bi znao dal cu ic il ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#33998 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Zasto ici u Ljubljanu kad ti to Sasha zapakira isti dan (ako ima na lageru) i drugi je u Jesenicama na Dolenjskem ili gdje vec hoces da dostavi. Ja sam upravo (po)kupio najruznije tene u zivotu (SH-AM45), na kaj to lici, pogotovo br. 47 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33999 |
Treba kaj skurit??
|
Obeco je da će vidjet dal ima tih dijelova na lageru cim dode u trgovinu danas...eto pol 6 još nema odgovora, a poslo sma mu mail jos jednom da ga podsjetim |
![]() |
![]() |
![]() |
#34000 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jos nije na poslu. Obicno kasnije dolazi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34001 |
Treba kaj skurit??
|
A dobro onda...budem priceko. Ak posalje sutra u subotu ujutro stignem to pokupit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34002 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Inace, ja bi uzeo zadnju kocnicu, a postarina iznad 100E je besplatna pa ako oces mozemo uzeti zajedno i podijeliti troskove. Ovo kaj je Nik rekao: poste restante u Dobovu ili Brezice (radi subotom do 12), pa vratiti papire postom i onda uplata na PayPal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34003 |
Treba kaj skurit??
|
S tim prelazim 170 eura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34004 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Vozdra raja, Shoshy, Il Capitano i ja dns opet po gripoznom Sljemenu, 9ka je eXtra. Kod shoshy-ja nema razlike u vožnji, stil, brzina, tehnika...neovisno dali je na ht ili fulki, danas sam to video u živo, bravo! To sam vidio i kod Destra... Il Capitano se specijalizirao NN (pitch, lepi pitch) Pazario sam dns goPro hero2, odmah sam i chest mount uzeo...jupi, sada definitivno moram biti iza da bi mogao snimat ![]() Već duže vremena kontam za Pohorje i evo u rekordnom vremenu smo se ukontali: Davor (No1), Mirta, Bero, Radulović i ja da idemo u subotu, aBd, ovisi o kiši ako padne onda storno. Puni smo što se tiče prijevoza, a ako bi još ne'ko išo onda valja, samo trebaju kola dodatna. Krećemo okolo 8h u sub... Mirta već danima trenira na Grmi (ima DH trenere), ja sam imo ovih dana Nika i šošija pa ćemo da vidimo čija maaajka crnu vunu prede ![]() Živi bili pa se vozali! ![]() P.S. ovo je samo za odlikaše...
![]() |
#34005 |
Gear breaker!
|
Sutra ujutro neko sljeme il grma? Ipak ne radim ovaj tjedan pa mi se sad vozika
![]() |
#34007 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Negdje je nestala slika ali alat se radi otprilike ovako: 1. uzmeš žbicu duljine X 2. presaviješ žbicu na svakom kraju u duljini 3 cm 3. ??? 4. Profit Grafički prikaz ![]() Za najbolje rezultate poželjno je prebaciti u malu-malu kako opruga mjenjača ne bi rastegnula žbicu i poništila vaš silni trud kod izrade ovog high-end alata. Sretno!
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 26.06.2013. u 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34008 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34009 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Opet ti sa svojim ruksak riješenjem :P Evo ti link na DB gdje sam to lijepo ilustrirao uz pomoć interwebsa ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...351855#p351855
![]() |
#34010 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
bane, ovaj sistem mjenjac-sajba provjereno radi bolje jer ti lanac nije napet, imas vise mjesta za vaginalnu manipulaciju, a i bilo koja zbica moze posluziti... btw pozdrav svima s kojima sam se vozil i s kojima se nisam vozil, sutra selim iz zagreba, vidimo se valjda jos koji put na sljemenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34012 |
Registered User
|
@2 die 4 ruksak riješenje je zakon! ![]() @adaks Živio:chears, bilo je lijepo družiti se s tobom! ![]() I za kraj.. znaš kako bi ti ono rekao, NTNK! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34014 |
Registered User
|
E to bi bio primjeren bajk za L2A! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34015 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Sala naravno. Ti si jedan od rijetkih za koje znam a da nisu nakon studija nasli posao/ozenili se/ prizenili itd. i ostali u ZG-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34018 |
Registered User
|
fulcrume sam prodal, a nove sam platil ko svetog petra kajgana (citaj €663) i nema šanse da ih tako skoro iliti uopce budem prodaval. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34020 |
Registered User
|
Koliko sam do sad ulupao u S-Worksa, već sam skoro mogao skupiti za SOLO-a i to karbonca,, moj dream trail bike! ![]() Al štaš.. kad me prođe ovo ww ludilo, možda i odem u tom smijeru.. No polako evoluiram! npr. stavio sam si seat clamp with quick release i žrtvovao grame radi praktičnosti, logičnosti i u konačnici gušta prilikom spusta! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|