|
![]() |
#33872 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Jebiga sad ![]() Bolje mi je za džep ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33873 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Bravo Nik. Super slike! Mogu si mislit kako ti je bilo pedalirajuci uzbrdo... npr. danas sam se po Leusteku kupao u vlastitom znoju. ;( Najbolji dio cijele voznje je slucajno uocena velika zrela tresnja u Markusevcu ![]() savjet: Na spustu vozite zatvorenih usta! Skoro mi je u gubec uletila neka leteca zivina, ali srecom se odbila od zuba! (opa. e zubic, pazi da se ne kesiš kad juris Shanom. ![]() Necu ni pomisljati kaj bi bilo da sam nedaj boze progutao bumbara.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33874 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Sljeme, četvrtak
Elem, pošto je danas ćorak bio sa Sljemenom (bizmis), idemo probat ujutro. Izvinite na kasnom javljanju (Dado se tek sada vratio iz zagorja, prešal je prek Slemena u Stubicu pa nazad prek Laza, kontam da je šumom išel)... u 9h ga kupim u Dupcu, tako da smo kod tunela okolo 10h, pa kome valja-bujrum ![]()
![]() |
#33875 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Umrijet ćete na sljemenu danas tak kasno, ja sam sad došo s grme, bili gore od 7 šoš i ja i smršavili po kilu svaki, on i više ![]()
![]() |
#33877 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jucer sam skoro odapeo na Leusteku. Negdje iznad Adolfovca, a pogotovo preko stepki, puls mi je bio znatno visi cak i od Maxovog.. sa snimke 57ice ![]() morao sam stat da ne pocnem trokirat ;( Trebao bih kupit hart rate monitor, da vidim o kojim se tu brojkama radi?! ipak sam vec u godinama... fuju. Ako ovakve sulude vrucine nastave, via. Leustek u 6 ujutro, ili pocet ganjat nocne voznje! Al glavno da nisam kupio jos nikakvu lampu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#33880 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kratko i jasno - da.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33881 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
dvije stvari moderan bicikl ne bi smio ne imati (bio on za XC, AM ili light freeride). to su mjenjač sa clutchem i podesiva sic štanga. jebeni izumi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33883 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Zajebavate ili... :-/ pitam zato jer mi se ne da skidati 3 sajba (dobro dodje to i tamo :-) ) i stavljati natezac pa me zanimalo da li to funkcionira. I da li se isplati stavljati takav mjenjac? Jer nije bas lijepo cut kad lupa lanac |
![]() |
![]() |
![]() |
#33886 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Shadow+ je odlicna stvar. Nece kompletno utisati lanac, al puuuuuno manje ce skakati nego s obicnim mjenjacem. Btw, ak imas 9 brzinski sistem, mozes shadow + skombinirati s 9 brzinskim SRAM shifterima i stvar ce raditi. Jbt, kad se mozes voziti sad da ne crknes od vrucine? Nabijem ti ljeto i sunce na posebnu palicu
![]() |
#33887 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kriticno je kad se popne na brdo a okolo kamenjar, uz more je cist ok, makar ciklokomp pokazuje 46c :-) uz to na sat i pol pedaliranja idu 2 dcl isosporta i 2l vode...
![]() |
#33888 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad smo kod isosporta, dal da odem u ljekarnu i kupim to čudo u prahu? Jer mi je preskupo davati po 10kn za ono od Jamnice, 0.75 l. Na to me podsjetio stari od frenda koji radi u Dubaiu, oni dobivaju od firme taj "isotonični" prah i obvezni su ga piti.. A pošto trenutno radim u skladištu (danas prvi dan) znojim se ko konj, danas sam u roku 8h popio 3 litre vode, i kasnije sa bicom doma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33890 |
Registered User
|
Odfurali smo Dado i ja Sljeme danas, krenili okolo 10,10h od tunela (žičare) pa gas,gas, meni opet na usponu precvikala traka u obruču zračnicu pa smo krpali kod prve kućice, pa opet laganini uz pjesmu, stajali gdje god nam se ćelo i došli gore okolo 12,20h ![]() Fol sa vodom je sledeći (patenat, bar mislim da jeste): bocu od 2l (mere i manja ali ne preporučam) napunim vodom, okrenem na bok i zaledim noć prije. Ujutro piknem samo onaj source dudu sa strane gde nema leda, dopunim vode i celo vreme se ladi lagano u rancu. Iso napitke izbjegavam po ovim vRRućinama, skonto sam da mi ne idu, samo akva. ...tako mi se ide na Pohorje, da se ono vozam i vozam... ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 20.06.2013. u 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33893 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Na taj pogon i da hocu ne mogu staviti bash ![]() Jedino sta ide je neki taco bash, kao recimo Truvativ/MRP ili E13 trs+ Za pocetak idem bez zatezaca da vidim kako radi taj clutch i kako ce se cijeli setup ponasati. Ako vidim da mi treba bash i zatezac najvjerovatnije je da cu sloziti neki custom carbonski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33894 | |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Zahvaljujem na informacijama za shadow+.....iskoristiti cu priliku jos ovo malo vremena do 1.7. i probat uzet xt shadow+ zadnji mjenjac pa da vidimo kak ce se ponasati. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33895 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Preeedobra voznja danas nakon posla na SLjeme. Gore je lijepo i nije sparno. Isli Marijana (Onna), Mara, Goran (ne znam nick na dropbikeu) i moja malenkost. Prvi put sam ja vodila...kako je toooo lijepo, a ujedno i malo tlaka jer moras bit brz...jel ![]() Sva sreca pa Mara nije znao put, pa mi se pruzila prilika za to ![]() ![]() ![]() Marijana (Onna) je bila iznenadujuce brza ![]() ![]() ![]() @ Irvin eeee trebao si ic s nama. Bas smo se fino ganjali ![]() Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 21.06.2013. u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33897 |
Registered User
|
![]() |
#33898 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jako ljepo max, ja si isto to pikiram, al eventualno na kraju sezone ![]()
![]() |
#33899 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Da sam isla sa ht-om ne bih nikad pristala da budem vodic, no sa Endurom i to 18-20...a sta nebi moglo ![]() Dosao decko iz Splita, pa je trebao malo brzine osjetit. Trebali smo i na 57icu jos otic, al je bilo kasno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33900 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
jučer navečer sam vidio biciklističke rukavice (kratki prsti) na klupici kraj tunela.. pa ak je netko izgubio, da zna di su (mozda) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|