|
![]() |
#3361 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Witcher 3 i dalje, instalirao sam Mad Max, to ću usput igrati, kada imam vremena pol sata npr. Witcher kad krenem, ode 3-4 sata ![]() Nakon toga ću vidjeti. Doom ja mislim da ću igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja mogu samo reći da vam zavidim svima i da sam na sve ljubomoran. ![]() Ne znam kada i kako stignete, no dobro, ja sam si sam kriv za svoje obaveze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 |
Premium
|
Pa ni ja ne stignem baš, ali nađem sat-dva da se opustim. Dobro, nemam klinaca još, tako da me to spašava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
fm17, od jucer 6 popodne do maloprije s nekim klincem iz Portugala...a neki dan s nekim pjevacem iz engleske...dobar potez kupovina game, em sto sam dobar u njoj, em sto ima onlajn ekipe uvijek, em sto je igram cijelu godinu, ako ne i duze...i dobro su je napravili, ne razumijem negativne komentare na steamu, sve je napokon onako kako sam prizeljkivao da ce biti, sve je 100% olaksano, na skoro sve su mislili, osim na ekipu koja nogomet ne kuzi pa misle da match engine ne valja...simulation bro, not arcade crap... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nakon Dooma i Rottr-a,Bioshock infinite,po valjda peti puta. 1999 mod.Koji užitak nakon ove dvije.Nije da su bile loše,vrlo dobre čak.Ali Bioshock je ono,vrh! ![]()
![]() |
#3370 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Posto nista od Andromede, po drugi put Witcher 3, na 120cm tvu, milina <3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3371 |
običan user
|
i dalje fm17...naletio na nekog lika iz Indije, pa na nekog iz kanade, igrao s njima nekoliko dana, a sad igram sa nekim bugarom i nekim Englezom...usput sam se prijavio i na redovno mjesecno natjecanje na fm bosnia, s obzirom da je cro manager sajt zanista. Jebe me sto imam slab proc, pa se sporo racunaju rezultati, za ovu gejm je ryzen 1700 ko stvoren... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Malo se bacio na walking simulatore... Dear Eshther sam završio.. ono meh... I onda Soma.... genijalna igra, genijalna priča koja me nije pustila na miru dok je nisam završio.. rijetko koja igra me toliko drži pričom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Ovisnik o nikotinu
Datum registracije: Sep 2010
|
Iskoristio dealove na gogu, podmitio frenda s vinom za njegovu HD 7850 do izlaska RX500 serije i sad kreće lagano čišćenje svega kaj sam propustil unazad 4-5 godina. ![]() Metro 2033 redux je prvi na redu. Odlična atmosfera i zvuk, još da sam malo bolji u pucačinama i da ne trošim tolko metke... Možda bolje da sam odabral Spartan mod na početku.
![]() |
#3375 |
Premium
|
Pa nije da si baš upiknuo neku High End grafu pa da ćeš sad igrati sve novo, kako ti to govoriš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 | |
Ovisnik o nikotinu
|
Citiraj:
Iskreno, iznenađen sam. Detalji very high, AA na 2, AF na 16, jedino na otvorenom dijelu (Moskva) padne tu i tamo na 45, ostalo drži 55+. On topic: Počel natrag i teru online. Konačno bez divljanja fpsa, milina za igrat.
![]() |
![]() |
#3379 |
običan user
|
Mislim da je moja karijera virtualnog menadzera gotova. Iskljucio network adapter u windowsima, pokrenuo igru, napravio defensive taktiku, i moja momcad tight as a virgin, ne primamo golove nikako. Otisao onlajn, podesio sve identicno, odjednom mi ekipa igra counter umisto defensive. Primamo golove ko blesavi. WTF? Pola sata sam psovao i na kraju deinstalirao. Zali boze novaca i vremena. Da bar postoji nacin da vratim vrijeme i solde nazad. Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 14.04.2017. u 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
The Swapper. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Quake Champions... upao u betu... Sent from SM-G900F using Tapatalk
![]() |
#3386 |
Premium
|
Danas teškom mukom brišem Witcher 3, prošao ga kompletno i krećem na Mass Effect triologiju pa onda Andromedu. Uz to želim proći Shadow of Mordor, čisto da se pripremim za novi nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
3 dana pokusavao pokrenuti Commandos 2 na win10 x64, nema sanse. Ni steam ni gog ni piratski, na random se upale jednom u 50 puta.. mozda i ako ![]() #stotrenutnoNEigrate
![]() |
![]() |
#3389 |
Premium
|
Krenuo Mass Effect 1 i igram Doom u pauzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Ovisnik o nikotinu
|
Završil Metro serijal, sad startam wičera. Od prvog pa do trećeg lagano. Mislim da bum to igral sve tam do kolektivnog krajem 7. mjeseca ak ne i duže. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|