|
![]() |
#33842 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33843 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovo na slici je negdje prije Alana, u onim sumama iznad, inace cim udjes na Premuzicku eto ti jedan mali zapuh. Ono sto se ne vidi na fotki su tragovi medvjeda na tom snijegu ![]() Da, pregazio sam Premuzicevu bajkom, gotovo sve je vozivo, zanemarivo malo guranja, ma sto da kazem, prva iga, jedno sto ce sad trebati istrpiti (opravdane) kritike drugih planinara i biciklista kad vide slike i report. Voznja tuda je naravno zabranjena i novcano kaznjiva. Inace potegnuo sam bajkom od Senja do Starigrada (Paklenica) preko Velebita. @De5tr0yer Ako se oporavis do jeseni, planiram jednu voznju na jugu, klasika - kao sto smo vec isli do Strazbenice i onda spust sa sedla u kanjion V. Paklenice. Tu varijantu nisam jos odvozio, postoje 2 staze sa Strazbenice prema V. Paklenici, ja sam jucer odabrao onu gadnu, i stvarno sam na trenutke pozelio DH bajk, lik u domu se za glavu primio kad je cuo po kojoj sam se stazi spustio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 19.06.2013. u 10:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33845 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() U devetom mjesecu planiram opet sjest na bajk, makar zadnji dan devetog, a nadam se i dosta prije. Konde ću imati nakon plivanja i trčanja, tak da će mi trebati samo dva-tri uspona da se noge podsjete na napor ![]()
![]() |
![]() |
#33846 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() zelja mi je jednom otic na tu Premuzicevu stazu pa makar i pjeske il da one dijelove di je zabranjeno guram bajk (sa tim imam barem iskustva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33847 |
Premium
|
Aha, a zabranjena je sve do Alana, mislim da je granica nacionalnog parka cak nesto iza Alana. @Destro Ma nece ti tu biti problem konda, nego enormna kolicina drmusanja koju ce ti zacijeljena ruka morati izdrzati. Ako ce ti se javjati bol, mozes odmah prekriziti voznju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33848 |
Avocado
|
![]() |
#33849 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Bio sam i ja prije gotovo 2 tjedna: ![]() ![]() Iz Senja lagano gore do Zavižana. Nažalost nisam imao vremena da produljim do Alana, a još manje sam imao i bicikl i vremena za istraživanje singlica uokolo. Ali, eto, neka se ima što za budućnost ostavit. Plan je s mora do Alana pa onda do Zavižana nekako... A možda bude još štošta intrigantno nakon novih objava. ![]() Zadnje izmijenjeno od: droja. 19.06.2013. u 14:56. Razlog: prikaz fotki |
![]() |
![]() |
![]() |
#33850 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33851 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#33853 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Sutra SLjeme poslije posla, pa se pridruzi..posalji sms, a u petak cu na Grmu. Jedva cekam ![]() @ Nik...predivno..fakat lijepo. Kad odrastem i ja cu na Velebit...treba kondu nabit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33854 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Bumo u petak popodne onda. Taman svi s poslom zavrsimo i idemo malo djipati. Nemrem sutra, poso proba i te forice ![]() A sad onda idem solo vidit kaj mali plavi biciklic kaze na trojku
![]() |
#33855 |
|
![]() |
#33857 |
Premium
|
Zaboravio sam se pohvaliti kako sam nasred Velebita ostao skoro bos, to je inace jako ozbiljan problem jer sam imao samo te jedne shuze, i da mi je skroz otpao dzon morao bi ostaviti bajk, dovuci se do civilizacije kako god znam, obuti se kak spada i onda nazad po bajk - a bilo je jako blizu, jer mi se pred kraj raspao dzon a potrosio sam sav duct tape ![]() Evo dzonova ![]() ![]() Ovaj Velebit me uvijek kosta vise nego kaj treba, uglavnom u obuci i odjeci. Evo opet troska, ovaj puta uzimam cipke s vibram dzonom i ako njih satarem, idem na flat pedale i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33861 |
Premium
|
To su MT43, dzon mi je puknuo vec na 3. voznji, odnosno prvoj na kojoj sam nosio bajk po stijenama (Kuzeljska stena). Ovako nesto si trebam kupit, samo sto je skupo a treba mi samo kad idem na Velebit i sl. ture po stijenju i kamenju. Zato je najizglednije da cu kupiti ovo jer su to najjeftinije tene s vibram dzonom. [edit] Koliko su te izasle te Tahoe s vibram dzonom (i gdje)? Ili te Specove, ili Shimano AM, postoje jos i Vaude samo sto ne znam koji broj, a na pamet necu kupovati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33862 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
800kn - 10% popusta... kod marka jel. shimano izgleda dosta jeftinije ali iskreno, ove su mi sjele ko salivene i nisam htio dalje gledati. obične Tahoe ti nemaju vibram džon pa su nekih 500njak kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33863 |
Avocado
|
Ja imam obične Tahoe i baš me zanima razlika od 300kn, tj. koliko će dugo trajati bez vibram džona ![]() Prema spec sajtu piše da obične tahoe imaju manji flex index, šta to znači, da se lakše savija džon? ![]()
![]() |
#33866 |
Avocado
|
kako god okreneš, cleatovi će ti biti uvijek istureniji od džona, po meni je to dosta grda stvar što se tiče pješačenja po kamenu... Kak je tebi nik u tim MT43 bilo što se toga tiče?
![]() |
#33867 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
kako su cleatovi istureniji?? meni su sigurno 2mm unutar šuze i nemaju dodir sa tlom kada hodam... znam po zvuku, jer čim zgazim kamenčić ili tako nešto onda se čuje metalni zvuk inače ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33868 |
|
shimano deckovi zaboravite, nekad davno su delali ok cipele... za tezi teren samo vibram potplati, moja zena ima neke am scottove, bile su na snizenju 130eur i to je neunistivo jer ih je ona znala koristiti i za planinarenje... ja sam na viru do ulaska u eu, petak sam na duggom otoku, nedelja vljda vranskonjezero, a dalje jos neznam...
![]() |
#33869 |
Avocado
|
![]() |
#33870 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Meni je mojim MT43 godinu dana taman, đonovi odlični, a planinarske staze su ala velebit (čitaj kamen na kamenu + još kamenja), još hodanje po sikama i sl., jedan 'čep' se samo odrezao i to je više manje to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|