|
![]() |
#33391 | |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
http://www.rog-joma.hr/bicikli_detalj.php?i=10573 Tog bi ja uzeo.... SR Suntour XCM 100mm hoda, alivio,acera,deore oprema + Shimano M395 hidraulika...svi ti bajkovi su tu negdje a ovaj mi se cini zero boljim. I naravno oku ugodan je bajk sa ovom kombinacijom sivo/crno/bijelo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
L2A su Eldorado za biciklizam, planinarenje, alpinizam, a za backcountry skiing i snowboarding da ne pricam - daklem, cudo jedno ![]() Penjanje zaledjenih slapova sam zaboravio ![]() Tko kaze da se tamo uopce treba voziti po bajk parku kad su mogucnosti neogranicene, tamo se samo treba dovuci, i onda biraj kud ces i s cim ces...ja nikak da se dovucem, ni bajkom, ni boardom ni cepinima, bice da sam ostario, a vi jebivetri (citaj studosi) ne znam sto cekate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33393 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Jasno mi je da se sve moze ali jos uvijek nisam siguran je li zelim dati novce kako bi otisao negdje prezivljavati. Ovo sto sam napisao da se ne moze bez DH bajka najvise ide zbog brake bumpova. Naime zadnje dvije godine bas kada je ova organizirana tura se tamo odrzava Crankworx i staze se uniste poprilicno, a kada bi si dozvolio da pricam na pamet, rekao bi sigurno vise nego kad si ti bio ![]() Al usprkos svemu ako se skupi ekipa, nemam nis protiv ![]() btw http://www.ina.hr/default.aspx?id=6728 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33394 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma da, ali ti oni i popravljaju staze tipa (kada bi si dozvolio da pričam na pamet) jednom tjedno... One koje se više rovaju više se popravljaju... A osobno mislim da nisam "preživljavao" na HT-u nego sam baš guštao, a najveći problem su mi predstavljala pluća koja nisu naviknuta na tako rjetki zrak i jako dugo spuštanje u komadu (cca 20min je prosjek po stazi).
![]() |
#33395 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Francuzi da nesto popravljaju?! ![]() Sad ozbiljno, birao sam ljude koje cu pitati o iskustvima jer ako npr pitas Beru on ce reci da tamo ide i sa gradskim bajkom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33397 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da sam Vas vidio kad ste se penjali onim desnim odvojkom po Lojstku oko 4. Ja sam gazio nizbrdo gore po grebenu. Ste vidli kaj su šumari izravnali onu dionicu prije makadama za runolist ?
![]() |
#33398 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33399 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33400 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
no sikiriki bratec, drago mi da smo te ufatili. Jesi zec, ali... ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Elem, 9etka je u eXtra stanju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33401 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
pohaskontam ja ću odvalit hahahaaha ![]() Hvala i što me bilježiš kao lijevo smetalo u autu, rado bih išao vidjeti barem ali otom potom ![]() Nu, već rame mičem bez bolova, samo da mi maknu ovaj povoj da se normalno mog oprat pod rukom. Doduše vako lakše zaspem kad me omami al nije praktično za narod ![]()
![]() |
#33402 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jesi probao novi setup/kokpit ?
![]() |
![]() |
#33403 |
sto da napisem ?!
|
zapadnjaci, vrapče u 9 ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33405 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#33406 |
sto da napisem ?!
|
Bemti kisu ! Sutra ce biti lijepo (jer imam obaveza), a za vikend ce padati bez prestanka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33407 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#33408 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
E mene kad krene onda krene ![]() Kak zadnjih dana obitavam po svim mogucim oglasnicima u potrazi za prinovom, neki dan mi uletio ko budali šamar, na tabli, Giant Reign 2 2012 (taman za do teretane ![]() za ok lovu s računom, ove godine nije niti vožen. I dogovorim se sve s likom, u subotu će mi dofurat preko grane i to je to. Već sam napravio mjesta u sobi. I javlja mi jučer da ga je prodao dobrom frendu, sori. Pa ovo me više pogodile nego kad su mi bajk maznuli, baš sam se bio nabrusio ![]() Eto zamolio bi sve ako netko naleti na nešti tipa Spec Stumpy fsr ili Pitch, Giant Reign, Remedy ili nešto slične geometrije drugih proizvođača 140-160mm hoda, u dobrom stanju i do nekih 8000-8500kn nek mi javi ![]() Jos malo ću na godišnji da da se imam s čim vozit ![]() Kaj mislite o ovome? http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/l...-oglas-7593773 Koja bi bila realna cijena? P.S. A za grad mislim u međuvremenu složiti nešto ovak http://img69.imageshack.us/img69/8195/dsc00552jr.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#33409 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kaje ovo, ni jednog bikera na leusteku i u lugarnici, pa nije valjda da vas je malo kise obeshrabrilo...
![]() |
#33410 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaze onaj koji doma sjedi i čila i čeka da kisa prestane da se ode vozit ![]() Ak ne bu iza 4 padalo zovem te i dolazim po bajk |
![]() |
![]() |
![]() |
#33411 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() no da i drugi vide, imal sam cast jednog starog ljepotana dovest u stanje kakvo zasluzuje, totalni gust za radit ... ![]() ![]() ![]() povratak u mladost i dok su se bicikli delali kak se spada, kad je pisalo da ima LX opremu onda je sve LX, a ne ko danas samo zadnji menjac XT i odma je celi bajk XT oprema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33412 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jedva cekam da ga vidim u zivo...ovak sam ga zadnji put vidio kad smo ga uzeli. Od onda je bio prljav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33415 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Trkali busmo se kad se vidimo jednog ljepog dana ![]() ![]() SPD mi se pokazao odličan i do sada sam samo zadovoljan sa njim... Imam okruglo 0 padova jer bi se svaki put iskopčao na vrijeme. Jedini problemi znaju biti na ukopčavanju jer još nisam izvježban pa ako sam na grbovitom terenu a nisam se uspio ukopčati postane malo gusto, no sve u svemu, jeben mi upgrade.
![]() |
#33417 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uvijek sam ja tu negdje, ne možeš se sakrit ![]() Shimano all the things Deda.
![]() |
#33418 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da imam novce, uzeo bi ga iste sekunde. Pa samo vilica i shock pokrivaju 80% cijene cijelog bajka!?! http://mtb-forum.si/phpbb/viewtopic.php?f=38&t=146135
![]() |
#33420 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Bajk samo čeka nekog s lovom. 240 nabe... Geez. Jedna pohvala za Slovence, http://www.factorystore.si/ Nakon što sam u protei dobio glatki odjeb da mi ne mogu nabaviti držače bužira na downtubeu (koji su isti na valjda svim spec bajkovima), bio sam prisiljen javiti se susjedima koji su me odmah pitali koliko komada trebam. Nakon što su za tjedan dana dobili to u dućan tek su me onda tražili uplatu. Uplaćeno u srijedu, danas UPSom došlo na kućni prag.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|