|
![]() |
#32972 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
@Night nisam ja strgo lopaticu u zadnjim kanalima. Nego na pocetku kanala nakon singlice di je zlayo pao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32978 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Sad dok citam ovu zajebanciju mi je vec zal sto ne idem s vama ![]() Decki, uzivajte i najte se razbit. P.s. Ucinite mi uslugu i otpilite rideru njegov JARBOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32979 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Irvin, imas kod mene mjesta ako Lovro odustane, samo se moramo dogovoriti gdje da te pokupim.
![]() |
#32980 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
hehe.. samo znam, da bum ja među prvima uphill, a zadnji downhill. ![]() nema smisla da vas sve operem s jarbolom i pestoosamdesetcentimetarskim štapićem ![]() btw. Nakon što me danas uhvatio pljusak na Sljemenu i fino namočio kosu kroz kacigu, bio mi je malo neugodnak spuštati se na Sljemenu..furati se dolje s mokrom kosom i nije neki gušt, pogotovo kad malo zahladi za vrijeme kiše u šumi. Svratio sam tako u Ozon sport da pogledam imaju li Helmet Rain Cover.. Imaju, cijena prava sitnica, čeristofakingkuna! ![]() mislim da manekiludakova mama to sašije za 50kn?! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 16.05.2013. u 23:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32982 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
1. Nik – kola 2. Night 3. Danijel 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. Shoshy - kola 8. Lovro 9. S@ša 10. Zubich - kola 11. Darko podsused 12. Zlayo 13. ja - kola - solaža ![]() @ Shoshy: evo onda ostajem ja ko prase u Teheranu, pa merem s tobom, nosač imam ili mogu možda točak ubacit kod Murine?? POkupite me kod naplatnih postaja Ivanja Reka, tamo di se nalazimo u 7h ja dođem, s kolima. to bi bilo onda eXtra...jupi. Ja još samo čekam da se Lovro izjasni i da Dado (znaju ga Nik, Sile, Mic-onaj kaj je pao na kraju 9-ke kod česme i još ga boli peta) vidi dali mere vozit ili ne, ali to se sve danas završi. Za mene znači ne treba da uzimaš eXtra nosač, ako idem s tobom onda ga samo okačimo... Znači onda roštilj i after otpadaju? EDIT: ahahahhaa, ispalo je 13 veličanstvenih ili 13 jahača apokalipse ili Oceanovih 13 ili 13. prase ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 17.05.2013. u 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32983 |
Registered User
|
LOL....ma ne sjebao sam se sam..al kad radiš u firmi za 2 i po soma kn..onda čekaš platu ko ozeblo sunce da si neš na bajku napraviš uzmeš...i kad je sjela plata...me servis oladio sa time kolko im treba da mi lagano upicane bajk..pakne nove gume štelanje i pregled ležajeva...onako zlu netrebalo i provjetrit kočnice usput...cca 7-10 dana :-D Da mi je to rekao prošli tjedan kad sam zvao..odma bi ga ostavio i pokupio na plati 15og al jbg murphy me jebe opet... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32984 |
Registered User
|
uzeo od Uvexa u vlaškoj onaj dućan, 70 kn vredi svake pare. znam da je bilo nekih rasprodaja pa prvo nazovi i pitaj. ili...
![]() |
#32988 |
Registered User
|
ima, ima z desne strane prije kućica, tamo rendezvous.
![]() |
#32989 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
kaj je s roštiljem? neki su već ćevose kupili navodno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32992 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A zmija mi je malo predalek ajmo reć kad si bez auta...ja sam na voltinu on tam iza čingača....u vukomercu..pa kad si bez auta i sa radnim vremenom kako ima posla malo mi je jebada preko tjedna...dosta često ostajem prekovremeno do 17-18-19h... Zato mi je bizmark naj opcija a i za sada kod njih sve kaj sam radio su odradili za smiješno male novce super posao..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32994 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
posto se nitko od NN ekipe nije javio da treba NN gumu, ista je u oglasu, za PCE ekipu ide cijena nesto dole, ako se netko odluci ipak...
![]() |
#32995 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32997 |
Registered User
|
Evo čekao sam samo da vidim kolko je raje interesenata, ti si prvi + ja...jer to sve treba dalje odradit sa Santom, ja mu moram reći da je to ziher, da netko preuzme ujutro, popodne gore trzne drva, zapali vatru...da ne rezerviramo ljude, a ono niš ili za 2-3 ljuda, onda je to levat poso... Hajmo vako: do 16h treba se izjasnite, ako SAnto još uvek stigne to organizovat, znate da oće, ali moramo bit ziher ![]() Lovro? ideŠ??
![]() |
#32999 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
trenutno su za 1. irvin NN 2. zlajo 3. darkos 4. darkopodsused |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33000 |
Registered User
|
ima ba ima, samo smo čekali da potvrdiš, kontaš. lako za mene, imam kola...a i tak sam ko 13. prase ![]() jupi Lovro, idemo NN EDIT: jao BRE, pa ja se tek sada setio da jeli tko zvao jarana Davora, NO1 sa dropa da ide z nama??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|