|
![]() |
#3271 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3273 |
Premium
|
Jel ovo MikaHR zakuvao nešto na globalnoj razini? ![]() ![]() Why Are AMD & NVIDIA So Polarizing? Uletilo mi ime u oko od 1:56-2:04 ![]() EDIT I citira ga negdje poslije 14 min ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 28.12.2016. u 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ahahahahahahha, ne vjerujem! Citira ga i kaže "What is the pont in this?" ![]() Taj Mika je rođen za svađanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 | |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
![]() Btw ponovio sam se u Acer XF240H Freesync ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3276 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Evo temperature full idle, komp bio ugasen 2 sata, prostorija cca 20° https://i.gyazo.com/329356bcdf2ece77...410d782476.png Mislite da je to previse? Temperatura je bila kad sam komp upalio cca 27 i narasla na 52-54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
Ja bi reko previse , meni je trenutno (na gtx 1060) 36c sa zgasenim ventovima. (ambient 24c trenutno) A rx 470 mi je imala isto oko 36c u idle sa zgasenim ventovima (reklamirana nova) A nakon 15-ak dana prolupala i ona kao i predhodna i pocela dizat na idle za 20c gore temp te whineat jako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Ukratko ovu grafu bi se usudija stavit jedino u neki open rig, ako pak je zračni tunel unutar zatvorenog kejsa onda je ovakva pasiva preserans ![]()
![]() |
![]() |
#3280 | |
Aiden Fierce
|
Citiraj:
Ispod 2400(2370 i neš msm, imao neki popust na količinu ove godine ![]() Namontiro, radi, malo prirodnije boje od Benq-a kutevi gledanja isto yuk( ni blizu bivšem Dell U2414H IPS-u). Freesync uključen automatski u driverima. Testiram kad dođem kući, moro žurit do grada.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3281 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Zašto baš taj a ne aoc g2460pf? Meni treba za cs:go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
Aiden Fierce
|
Smatrao sam, po testovima, da je kvalitet slike, uz doštimavanje ispred na Aceru. Aoc je 300ak kuna jeftiniji i tolko i vrijedi. Imao sam Benq koji mi je bio jako dobar i htio sam ako radim prijelaz da to ne bude samo zbog Freesynca, nego i da možda bude bolji monitor. Zadovoljan sam izborom. E sad da se dotaknem same tehnologije Freesync i iskustva. Znači, to je čudesna stvar. Dok ne skupim lovu za još 470ki, 144 fps u falloutu i hitmanu nije moguće na max settings( do negdje 70ak ide, ali Wot i Cod beneficiraju do kraja). Kad ti rokne framerate samo malo, ispod 60 tipa 55 ili niže ili kad padne sa 120 na 80, nema tih naglih promjena. Jucer sam igrao fallout i drzi se od 55 do 65 na max(osim Gameworks) i nekad rokne na 50 ili niže...i osjeti se da padne ali nema tog sjeckanja ili drkanja u framtime-u, jednostavno je smooth padanje fps-a i kompletno je igrivo. U fo4 koristim radeon chill koji kad stojis spusti fps na 40 pa mi to osigurava izrazitu tišinu. FRTC sam za sve igre naravno stavio na 144 jer sto ce mi vise(samo dirt 3 mogu iznad toga). Eto, moj rezime svega je: Je li potreban Freesync? Nop. Ali why the f... not ako ne košta više(a ne košta i ima milijun monitora za izbor).
![]() |
#3283 |
Premium
|
Napravio par krugova u heavenu i malo pratio temperature na GTR-ki. Prvi krug 70-72°C Drugi krug (na ultra) 67°- pretpostavljam da su jace ventovi radili Zaboravio sam napomenuti da imam 2 monitora, i vjerojatno je zato visa temperatura u idleu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 | |
Aiden Fierce
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3285 | |
Member
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
Susreo sam se sa nekoliko GTR kartica, neke su bile i BE i sve su držale takt out of the box. Zapravo isto vrijedi za sve AIB rx 480 sa kojima sam imao kontakta osim jedne nitro kartice i naravno referentne. Za modele koje nisam imao priliku isprobat neću ništa tvrdit ali za GTR sam siguran jer ih preporučam pa mi ih je i najviše prošlo kroz ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Izbor za iskoristavanje poklon bona se je sveo na graficke kartice. U tom cjenovnom rangu imam dostupne GTX 750 Ti (2god garancije) i Sapphire RX 460 (3 godine garancije). Naginjem prema ovoj drugoj. Da li ce biti kompatibilna sa mojim compom? Znam da ce CPU gusiti, samo ne i u kojoj mjeri. Znam da je computer dotrajao, skupljam/cekam novce za novi koji bi trebao doci oko treceg-cetvrtog mjeseca 2017-e, nakon cega ovaj comp planiram umiroviti kao HTPC. Pozdrav,
dobio sam poklon bon u shopu u vrijednosti oko 150 eura koji mogu potrositi na samo jedan artikal. U ponudi mi se nije nista svidjelo jer je rijec o uglavnom jeftinijoj periferiji (iako moja nije nista posebno skuplja, puno je bolja od ponudjene). RAM ne mogu prosiriti, jer iako na stranici proizvodjaca stoji da ploca podrzava 8GB, u stvarnosti se ne moze prosiriti na vise od 4GB. Dodatni storage ne trebam, a SSD dobijam uskoro, kao rodjendanski/bozicni poklon. Izbor za iskoristavanje poklon bona se je sveo na graficke kartice. U tom cjenovnom rangu imam dostupne GTX 750 Ti (2god garancije) i Sapphire RX 460 (3 godine garancije). Naginjem prema ovoj drugoj. Da li ce biti kompatibilna sa mojim compom? Znam da ce CPU gusiti, samo ne i u kojoj mjeri. Znam da je computer dotrajao, skupljam/cekam novce za novi koji bi trebao doci oko treceg-cetvrtog mjeseca 2017-e, nakon cega ovaj comp planiram umiroviti kao HTPC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 |
Premium
|
Pa uzmi onda 460-tku, neće propast za par mjeseci ako ćeš mijenjati platformu. Sve paše što se tiče kompatibilnosti (pci-e x16, psu, monitor). U nekim starijim igrama ti bude dobro iskorištena gpu (možda tomb raider 2013) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3292 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Premium
|
Mislim da on više mrzi nvidiju nego što voli amd Ono zbog čega on može zakuvat raspravu (za razliku od velike većine fanboyeva) je što neki kuki i zna tj. jako je upućen i u najmanji detalj što se može koristiti za fanboy wars ![]() Fanboyi koji se tako prepucavaju preko neta su uglavnom tudumi (većinom djeca i tinejđeri) koji ne znaju neke osnove Inače on topic, neloše cijene: https://www.centro.hr/sapphire-video...p-oc-uefi.aspx (wtf gara) https://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/8...80-rs-8gb.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jedno je činjenično stanje i na trudu na čemu mu svaka čast, a drugo je ad-hominem vrijeđanje zbog kojeg je torpediran na 10-tak dana. Vjerojatno je uvrijeđen time pa se više ne javlja, nemam pojima. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Premium
|
Jasna stvar. Radi istih razloga je i reagirao onaj tip sa youtuba (gamer nexus), osnove ponašanja. Što se tiče gpu - najablji za te pare ![]() RS cooler je inače među jeftinijim, osnovnim, ali funkcionira. Nije referentni, nije single fan, gpu nema visok tdp... Nema tu neke dileme. Bolji od onog gigabyte u svakom slučaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ali mu je za petama ![]() A inače ono je Mika ziher. Spominje Deus Ex svako malo i svaki drugi komentar je njegov. Nuff said ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Member
|
Koliko pratim strane forume ništa čudno, uobičajen način komunikacije. Svuda ima budala. I ovdje se zna tko kuda naginje. Uvijek sam uz slabije i manje glasnije. Mrzim banke, Intel, Golf i Nvidiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
Premium
|
2225kn bilo u uzishopu, dalje je 2350kn (a za tu lovu ide i msi gaming, ponajbolji model). E sad dali se isplati dobacivati extra lovu za bolje modele otom potom. Možda čak i ne ako je za nekoga tko nije opsjednut time (da svako malo čačka, non stop nešto gleda i sl.), ako druga funkcionira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Da.Meni je isto neshvatljivo to "Nvidia vs amd","amd vs Intel" seruckanje! Ajd da to rade neki klinci,ali ozbiljni ljudi.Svasta!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|