|
![]() |
#301 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
nemam ni ja, inače bi već pogledao sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Upaljeno, ali je problem što mi krenuo recimo sad skidati 500kb/s i onda nakon par minuta brzina drastično padne, tipa 20-60kb/s.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Jel imas sve ovako podeseno u routeru? ![]() Ako imas i ako ti u utorrentu u doljnjem desnom uglu stoji zelena ikona za status veze, onda je to to kaj se portova tice, a onda brzina skidanja ovisi samo do dostupne brzine torrenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Just in case anyone is interested; I installed DD-WRT software on the SX763 and set the wireless to Client Bridge (Routed) mode etc. Then I set up a Virtual interface with the wireless as AP. Now I have extended the WiFi of the ADB and the SX763 provides internet on all 4 LAN ports as well as WiFi. There is info to install DD-WRT on SX763 on this forum and instructions for settings can be found on DD-WRT website. One word of advice; use a clean install of firefox browser to install software on the SX763 as explorer and chrome browsers might not work properly. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
ethernet over ATM 0/35 (10.112........) ethernet over ATM 0/50 (static ipv4 adres not configured) PPP ethernet over ATM
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
|
To je sve OK, jer moja slika je skinuta sa routera koji nije spojen na internet, pa ni nema dodijeljene IP adrese... Bitna je boja one ikonice na dnu utorrenta. Ako je zelena sve ti uredno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni od 2005., od prve verzije utorrenta stoji port 64444, ali nikad ga ni jedna verzija utorrenta nije koristila, jer uvjek koristim UPnP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
|
Onda vise ne cackaj po routeru i utorrentu, jer oni nisu krivci za tvoju nevolju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
jeli taj TR-069 onda vezan za možda novi firmvare? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
|
Jos nisam cuo da je nekom T-Com mijenja firmware preko ACS-a, pa sam sklon vjerovanju da to ne rade... TR-069 je prisutan radi postavljanja i brige oko tvojih korisnickih podataka koji su potrebni za rad njihovih servisa. Kad imas TR069 ukljucen, ne trebas brinut o svojim pristupnim podacima za internet, VoIP (IMS), kao ni za postavke bezicne mreze; ako si sve te podatke pohranio na njihovom portalu oni ce u slucaju potrebe uvjek biti automatski ucitani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ogranici upload na recimo 20kB/s pa vidi jel ima razlike... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
|
Ako nisi uopce morao konfigurirat ADB za spajanje na internet, onda je vec SX763 pohranio tvoje podatke. Ako si ADB morao konfigurirat svojim podacima, onda su oni sada pohranjeni (pomocu TR-069) na ACS serveru za buducu upotrebu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jel se meni čini ili je T-Com počeo gurat novi firmweraj na ove svoje ADBove? Firmware Version:PRGA4202N_HTC_2.1.1.0009 - main <<< nisu mijenjali verziju? možda neke postavke? Šta je novo? Ništa, osim što sada internet lampica svijetli zeleno kad je modem u bridge modu... Jel netko zna više?
![]() |
#325 |
Premium
|
Koliko znam, oni ni ne mijenjaju cijeli firmware, nego samo korisnicke postavke i podesavanja... Ovo je verzija iz prvih koje su dijelili, pa usporedi: Firmware Version: PRGA4202N_HTC_2.1.1.0009 - main Platform Version: 2.1.0.0041 Hardware Version: BCM6362 |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
i jeli netko napokon saznao kojom magijom se dava visi net prioritet jednom ethernet portu ili lan adresi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
Jel ti prolazi ping do receivera na 192.168.1.5? |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
nisam probao, stvarno nemam vise zivaca za taj uređaj, nit pušta dyndns na sebe nit ovo s recom. Stavio sam stariji sx763 s open wrt, bio je na optimi pa ga prebacio na anex b. Milina ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 05.01.2014. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobih taj router i imam jedan problem. Do sad sam imao 2x SX763, jedan preko kojeg je išao net/ims i drugi (sa OpenWRT) koji glumi AP. Problem je u tome kaj SX763 sa OpenWRT-om gubi komunikaciju između sebe i ovog crnog španjolskog smeća. Postavio sam SSID, vrstu šifre, kanal (11) i WiFi radi u radijusu ADB-a. SX763 sam flashnuo sa novijim OpenWRT buildom, instalirao relayd, blablabla... Uglavnom, spojio se na ADB i proradio je. Nakon nekoliko sati (može biti 2 sata a može i 22 sata) Open763 više ne komunicira sa ADB-om. Reboot ADB-a je jedina stvar koja pomaže. Što bi mogao biti problem?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|