|
![]() |
#32642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovisi, moguće da su rezane noge radi uštede na težini. Inače Rebe koje dolaze na bajkovima se najčešće ne mogu dići.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32643 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Ja bi u cetvrtak nakon posla na sljeme, recimo oko 17:15 pred tunelom. Leustek gore a dole....bilo sto. Ako je neko za voznju neka se javi. Sto se tice masovke na Psunju nisam jos siguran jer nemam konde i ne zelim nikog usporavat. Mogu posudit ako ne budem isao jedan krovni nosac ali ce netko morat do Thule ducana po kljuc za bravu jer sam ovog posolio negdi. A ako budem isel onda ga stavljam na svoj auto i primam Nighta a eventualno jedan bajk moze u gepek(ako se rastavi). Eto, toliko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32644 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() + ja sam kategorija za sad cca 110 kg...pa ti budem pravil društvo na usponu ako budem imao sreće i odem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32645 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
korigovana lista - Psunj
11. Adaksinjo -->
12. Zubich - kola 13. Darko podsused 14. Zlayo 15. ja - kola 16. Mate 17. Danijel 18. Dario12 – kola 19. Night 20. Stewanov Elem, ljepota Svemira proizlazi iz jedinstva raznolikosti ![]() 1. Nik - kola
2. Skuly 3. Sanda 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. S@ša 8. Shoshy - kola 9. Lovro 10. Sile 11. Adaksinjo 12. Zubich - kola 13. Darko podsused 14. Zlayo 15. ja - kola 16. Mate 17. Danijel 18. Dario12 – kola 19. Night 20. Stewanov Elem, ljepota Svemira proizlazi iz jedinstva raznolikosti ![]()
![]() |
#32646 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Vi koji imate krovne nosace. Kolko bajkova stane na njih? 2-3? U gepek bi trebao stati jedan rastavljeni bajk, a sad gledam kolko ih se jos da smjestiti na krov. Nema sanse da moja mala limuzina ima jednaku nosivost ko murinin kamion ![]()
![]() |
#32648 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ako neko poznaje zakone HR jedno pitanje. Prošle godine smo išli na biciklijadu u HR, pa smo bajkove rastavili i složili u bunkere velikog busa. Manji broj je stao u zadnji dio busa. Sad navodno takva vožnja nije dozvoljena ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32649 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nije ! u putničkom dijelu je dozvoljena jedino osobna prtljaga (čitaj pederuše, ž. torbice, max ruksaci itd.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32650 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32651 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/trek-fuel-ex7-oglas-7708403 Prodajem bike hitno, vrlo hitno, koga zanima, neka se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32653 |
Registered User
|
11. Adaksinjo
12. Zubich - kola 13. Darko podsused 14. Zlayo 15. ja - kola 16. Mate 17. Danijel 18. Dario12 – kola 19. Night 20. Stewanov Elem, ljepota Svemira proizlazi iz jedinstva raznolikosti ![]() |
1. Nik - kola
2. Skuly 3. Sanda 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. S@ša 8. Shoshy - kola 9. Lovro 10. Sile 11. Adaksinjo 12. Zubich - kola 13. Darko podsused 14. Zlayo 15. ja - kola 16. Mate 17. Danijel 18. Dario12 – kola 19. Night 20. Stewanov Elem, ljepota Svemira proizlazi iz jedinstva raznolikosti ![]() |
![]() |
#32654 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Idem ja sutra na Sljeme samo oko 16h, 17h mi je prekasno. Idem u istrazivanje istoka, zanimaju me pogledi s Ostrca i Pecovja, kao i 2 krizanja kuda vode, tako da ce biti malo voznje, malo penjanja (nosenja bajka), i na kraju da vidim jesam li dobro upamtio sva odvajanja na 56a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32655 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zapadnjaci: magistrala->Ponikve->Glavica->Kanal? Oko 1730 u Gajnicama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32657 | ||
Registered User
|
Psunj - after ride - dernek
HIiM raja, poslo sam Santu ovo: Citiraj:
Citiraj:
![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 08.05.2013. u 16:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32661 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Zasvrbio ga slash ![]() Irivine majstore, od cjelodnevne voznje ce ispasti voznja + dernek s potencijalnim spavanjem. Samo jos zene lakog morala fale ![]() Cuks, ides i ti s nama?
![]() |
#32662 |
Samsung Mob!ler
|
zgmmax, bio je Trek Slash 8 na 50% popusta za 16500, al qrac, ujutro zvao RJ, imaju, rekoh, nakon posla se javim, a dok sam ja došao s posla, zovem mogu li ga poslat u ST, a on prodan -.-' Prijatelj je uzeo Slash 7, da proba, al nekako mislim da to nije za njega, a i on me već pitao hoću li ja to uzet od njega ako on skuži da to nije za njega. Tako da možda još nije sve propalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32667 |
Samsung Mob!ler
|
Ma ovo je bilo brzo, na poslu vidio, na poslu zvao, ali nisam stigao naručit. Sad ide uvjeravanje prijatelja da mu to ne treba hahhahaha. Al ozbiljno mu ne treba. 160/160, Fuela ne iskorištava, ne skače i sl.... bit će mi žao gledat bike kako propada kod njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32668 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nije to ni malo za Slash... Te Evolution vilice od Foxa su najlošiji modeli. Vidija sam jednog Remedyja 7 iz 2009-te sa coil Lyrikom i Avid R SL kočnicama, kupljeno 2011 navodno vrlo malo vožen i kao nov za 9k kn, a imaš doživotnu garanciju na ramu....
![]() |
#32670 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|