|
![]() |
#32462 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32464 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
600-700kn. Realno, vjerojatno vrijedi i vise, al ko bi pametan dao vise od toga za njega ![]()
![]() |
#32465 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
1. majska furka
HIiM raja, Sjutra, tunel, kada? ![]()
![]() |
#32467 |
Registered User
|
![]() |
#32470 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Sutra već od 8h jašim po Leusteku. ![]() Plan je: Lonjšćina > Leustek > Lugarnica > 44 > Hunjka > 1M > 23 > 1M > Gorščica! A kod Gorščice slatke brige.. ![]() ![]() Pa povratak preko singlice i travnatih livada Vidoveca (podno repetitora), između Markuševečkog Popoveca i Markuševečke Trnave. 8-) Vidovec - pogled na Sljemenski toranj s istočne strane. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32471 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Momci, sutra planiram ici dosta ranije gore solo pa uciti u prirodi, jel, u miru. Zna netko gdje bi moglo biti mirnije, a da ima neka klupica i stol? Planiram otici na Cinovnicku, Hunjku ili negdje oko vrha gdje bih mogao sjest i ucit. Bitno da nije prevelika buka. A onda cu kasnije nizbrdo na kombinaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32472 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
gore kod one crkve je lijepo i ima stolova. a, nije daleko od lugarnice itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32474 |
Registered User
|
![]() @cuks.. Planinarsko sklonište "Hornjak". (mislim da imas i stol unutra, pa si možeš i spek narazat za fruštuk ![]() Od Lugarnice gore na Činovničku livadu, pa stazom 44 do Hunjke. Zatim M1 do staze 23. Vožiš stazom 23 jedno kilometar i na kraju ces na račvanju staze 1M i kraja 23 naletit na Hornjak.. Okruženo je gustom crnogoričnom šumom. Nema žive duše, idelano za učenje ![]() Prošao tamo prije par dana.. cista idila! ![]() btw.. kad ti dopizdi ucenje,, mozes produzit i do Gorskog zrcala ![]() Sretno ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 30.04.2013. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32475 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bas mi ne djeluje kao da unutra ima svjetla ![]() No hvala svejedno ![]() Imam u planu otic do kapelice Sv. Jakoba. Mislim da bi to bio pun pogodak. Jedino sto cu se morat penjat nazad do tornja kada budem isao nizbrdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32476 |
sto da napisem ?!
|
ovaj zaklon kao da je ispao iz nekog lošeg hororca ![]() cabin in the woods ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32477 |
Registered User
|
hahah... taman ko stvoreno za čuksa! ![]() btw.. tako je kut svijetla pao na sklonište kad sam ga slikao... inace je u stvarnosti jako lijepo i usred je crnogorične šume! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32478 |
sto da napisem ?!
|
tako to ide... prvo se razdvoje, pa uđu u takve kolibe... ne idi ti čuki tamo ![]() ![]() ja sam sutra u krpama do 9 navečer, onda možda lagano propedaliram po burek i na pivu ![]() no, sad ozbiljno, ne znam jesam jedini kojem bi one vikend vožnje (9:00 start) bile bolje da su sat kasnije ?! jerbo... jedini dani kad mogu spavati i odmoriti barem malo, probudim se pol sata kasnije i propustim bagru koja je već otišla. za sustizanje i utrke baš i nisam, autobusi prepuni gerijatrije (pa šoferi slegnu ramenima).... ![]() ![]() ako bude itko zainteresiran za medvedgrad ili slično (danas), može računati na mene i prijevoz bajka/ guzice do himpera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32479 |
Registered User
|
![]() |
#32481 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: rampage. 01.05.2013. u 10:39. Razlog: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#32482 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sta se sve mijenja ulaskom u EU. Do sada smo mogli uvesti u Hrvatsku u putnickom prometu robe do 1000kn, a ulaskom u EU do 300€ ![]() Znaci kupimo nekaj u BiH ili Srbiji do 2100kn mozemo uvest robe bez carine i PDVa |
![]() |
![]() |
![]() |
#32483 |
Registered User
|
Ponovo dobar "muški" đir od 50km. Oko 7.40h na GUpcevoj zvijezdi sreo danijelazg, koji je taman išao na posao ![]() Ujutro u 8h na Leusteku skoro nikog. (mogu si mislit koliko je ljudi bilo u 10h ![]() u Lugarnici i Gorščici zadržavanje po 5 min, pa odmah dolje 56a + repetitor. Natrag doma već prije 12h. Napravio sam samo jednu sliku ![]() ![]() dobro da mi nije počupala bužir od kočnice! Kasnije sam još i spigao dropout. ![]() Mislim da 56a nije za moj bajk... ![]() Inace, na Sljemenu ima trilion gigantskih komaraca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32484 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Krasan prvi maj kad si na antibioticima i nesmijes ni pivu popit. Bla, al sam se zato jutros izgrmio. Jel netko za sljeme sutra ujutro? Ili ak jed2i, mic ili netko drugi oce skakati, moze i Grma opet ![]()
![]() |
#32485 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Genijalna vožnja danas, tj. ekipa i spust. Uspon je bio koma, dobar što se tiče brzine, al ne što se tiče hrpetine ljudi i ogromnih komaraca. Čak smo ustanovili da se ti komarci veliki ko ptice ![]() ![]() Spust po 52ojci, Zlayo, Vuco, Čorus i ja. Jako dobar, ja sam snakebiteao gumu koja je tek sad popustila kad sam došao doma na onom dijelu prije singlice na kojem mi je Vuco pričao kak to ne voli zbog istih problema. Staza je u dobrom stanju, suha ko barut i da se driftat na najjače na nekim zavojima. Jedva čekam vikend, ko će sad ić u školu i još učit ![]()
![]() |
#32486 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Skupilo se danas na tunelu dosta ekipe, neke stvarno vec dugo nisam vidio. Murina je uspio probusiti gumu na voznji do tunela, pa na fotki mase s kotacem ![]() ![]() Inace vruce za popizdit, komarci kapitalci jedva cekaju da se stane i odmori, setaca s djecom milion, tek nakon Adolfovca dasak vjetra i osvjezenja...sve sam si nekako mislio zasto nisam krenuo ranom zorom s nightom i RNHX1-om. Danas je ponovno pala muska tura, skroz angazirana voznja bez nacekavanja i sl. peripetija, ruta: 44-1M-23-1M-NN-brdo s baznom stanicom. Istok pohodili: Broj. 1, Jazzman, Domy, Irvin i ja. Danas sam ostavio sve medjuobroke u drugom ruksaku ![]() Planirao sam nesto prigrist na Gorscici a kad tamo - krcato, nit se ima di sjest, nit nista. Tako da sam danas odvalio turu na svjezi zrak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32488 |
Registered User
|
elem, eXtra i danas, jopet ![]() ![]() ![]() ponovilo se! jupi ![]() uspon je bio isto tako zanimljiv, držali smo se BP tempa (bočni pad-to je ono kad se vrti tek tolko da ne padneš bočno-ovo je Onyx zmislil), u vlakiću uglavnom Zlayo i S@ša i ja ![]() @2 die 4: e da, to je onda takva matematika, nisam ti ja od neke škole ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 01.05.2013. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam bio s Micovim Prophetom (thanks Mic). Prvi spust ikad s FS-om, mrak. Micov Prophet odličan, nadam se da će moj bit bar blizu po performansama. Jedino šta mu naba malo previše zuji dok se gura po Leusteku i guma buši po asfaltu ![]() Za spust sam nagovorio ekipu na flowy 18-20 i Dotku. Saša je imao zanimljiv let preko volana, nevjerojatno kako je ostao na nogama par vertikalnih metara niže. Krpa i prijatelj su imali sljemensku premijeru (skupio ih na putu za Sljeme, u kvartu ![]() Na spustu sam kočio Mirtu na HT-u, drobi junački ![]() KOMARCI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32490 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Opet jedan kaj ne voli kocnice koristiti u zavojima...eee Sasa. Prosli tjedan Destro, ovaj ti ![]() ![]() Za vikend pada kombinacija, ma u kako losem stanju bila ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|