|
![]() |
#32101 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Glumci će si lijepo ponuniti džep, i idemo dalje.
![]() |
![]() |
#32102 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32103 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Samo uguglaj šta je MARSOC Marines, što bi oni trebali biti, i sve ti je jasno. Ona pušku ne zna držati, kamoli da je iole ozbiljnije shvatiš. I najgore, onog divljaka Ed Skrein-a totalno misscastali, koju fejk frizuricu mu stavili. Njega su trebali staviti za ovog kaj ih je angažirao i da odglumi psihotika kao inače. Jbt, mogli su snimati jebeni film ali ništa, drek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32104 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32105 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Concussion (2015) Manje više mi je poznata CTE tematika kroz MMA. Odlicno odradjen. Ali toliko bitna informacija, toliko bitan pronalazak, toliko bitno istrazivanje, ljudima koji traze zabavu (ukljucujuci i mene), nije uopste bitno. Changed nothing. Jedino mi nije jasan pritisak/istrazivanje koje kaze da ironicno American-football sportisti imaju povrede glave zbog kaciga. Da ih uopste nemaju, izbjegavali bi direktan head to head kontakt poput ragbista. Da su kožne tanke "kacige" veci spas. Ljudi su cudna sorta zivotinja.
![]() |
#32106 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
While waiting Kick Starter to finish and I get my Speccy <3, pogledao sam dokumentarac The Rubber-Keyed Wonder. Meni je bio vrlo zanimljiv, pogotovo zadnjih pola sata o razlozima pada Sinclair research.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|