|
![]() |
#3181 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako uspijes naci slobodno okaci ovdje ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3183 | |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Citiraj:
Imao sam u ono vrijeme 2 komada i nisam imao problema, trenutno imam 3 komada doma i rade ko urice tako da to nemogu reći. Na svima je D26 Black Mantarays XT BIOS
![]() |
![]() |
#3184 |
Guest
|
Prošao sam kroz SVE kutije sa BUG, Vidi, PC Play, Hacker i ostalim CDovima, i pronašao SVE, i to mislim apsolutno sve BUG CDove iz 1999 ... osim veljače ![]() ![]() Također sam pronašao i par zanimljivosti koje su me naravno pokušale odvući u drugom smjeru, ali nisam se dao ![]() ![]() A i o ovome bi se dalo diskutirati... Legalno ili ne? Cijenjeno ili otpadni materijal? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() I može, hvala! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@tomekk82 Može. Ovih dana pakiram jednu kutiju i šaljem kolegi Alien_200581. Pa ako ti nije problem da s njim dogovoriš negdje preuzimanje obzirom da ste obojica iz ZG? Ako treba još kakvih detalja, šalji PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2020
|
[IMG] ![]() ![]() ja ga jebem ako ovo nije stranica od tog kućišta, izgleda da je ošlo na vječna lovišta!!! ali ako treba šta gabaritnije i u boji imam ovo na drugoj fotki https://shop.alfanet.gr/en/servers-f...-tower-lff.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3194 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3195 |
Premium
|
@ Becar: Sta si ti radio tom kucistu, vidi ga kako se jadno usukalo haha @Trekkie: Znam znam, haha ti rjesavas svoju kolekciju a ne upotpunjavas ![]() ![]() @ stereotyp: Uf, tnx za info. Skupo je to skupo i dalje... Znam da me budete sad tu na "pasja kola" kad ovo napisem ali i dalje ihmo se za tu lovu da kupiti puno jaca grafa koja izvrti taj Glide preko wrappera uz little/no offort ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 | |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
Ali nije to to kolega... ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#3197 |
Premium
|
A da, znam znam, ljubomoran sam kad vidim tvoje slike di usklađuješ još i boju komponenti haha. Stvarno bi bilo idealno imati ergelu takvih kanti ali za to bi mi trebao podrum od kakvih 100 kvadrata kakve ima retro yt ekipa ![]() A isto tako moras uzet u obzir da sam ja lik koji ima p4 na 3 gige i ti4200/voodoo2 za w98; i c2d sa gt730 za XP rig hahaha. Tako da moja logika je poprilicno faulty kao sto vidis. Fala bogu da sam dobio od Trekkie-a ovu Voodoo2 pa kad je ona unutra, da bar nekaj bude "time period accurate" u nekom od kompova. Mozda bolje da ne kazem kako vec neko vrijeme razmisljam kako bi bilo zgodno upgrejdati XP rig na i7-3770K i 780ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3198 | |
Guest
|
Citiraj:
Ovo za Voodoo2 nisam siguran da razumijem... Ja sam ti mislim pričao o tome kao mogućnosti, da se to može napraviti. Ali nisam planirao takvu opciju, jer (iskreno) nemam razloga ![]() ![]() Eh da, imam i jednu Voodoo3 3000 AGP (u onoj Pentium III, 550Mhz konfi) ali i Voodoo1 (u Pentiumu 233 MMX) |
|
![]() |
![]() |
#3199 |
Premium
|
Ma bio si pitao u jednom trenutku da razmisljas o nekim SLI kombinacijama i kaj mi mislimo o tome, pa smo te vecina prisutnih iznenadili sa odgovorima tipa "nafrlji na max koga briga kako izgleda i sto je cudna kombinacija". Ili sam ja bar tak bio skuzio pitanje, pa me cisto bilo zanimalo jesi sproveo što od toga u djelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 | |
Guest
|
Citiraj:
A i da kažem iskreno, u međuvremenu su mi se prioriteti promijenili, želim sve full originalno, autentično stoga idem sa jednom V2 u svakoj mašini ![]() Nekome ovdje na forumu sam baš objašnjavao kako Voodoo2 SLI od 8+12 nije dobra ideja. Provediva je, ali nije dobra... Naime, nije moguće upariti 8+12. Ali je moguće upariti 12 sa 8 (bitno je da 12mb bude prva, a 8mb druga). Međutim, kad se takva konfiguracija pokrene, ona od 12mb bude bila degradirana na 8mb, i "gubiš" 4mb. Međutim, ako onesposobiš "SLI" u Voodoo2 control panelu, onda se ona druga, od 8mb ignorira i mašina vidi "12mb" Što je zapravo isto kao i da imaš 8+8mb, jer (za one koji nisu znali) zbraja se samo framebuffer, ali NE i memorija tekstura. Jer model od 8mb je zapravo 4+4mb (framebuffer + teksture), dok je model od 12mb zapravo 4+8mb (opet, framebuffer + teksture). Međutim, kad ih spojiš u SLI možeš duplicirati SAMO framebuffer. Tako da dobiješ 4+4+4, odnosno 4+4+8 Što iznosi 12mb total za SLI od 8mb, odnosno 16mb za SLI od 12mb. Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 11.03.2021. u 10:50. |
|
![]() |
![]() |
#3201 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Planiram jedan takav "monstrum" stroj s FX5900XT na '98. Da bude najbolje iz oba svijeta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3202 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
I ti4200/4400/4600 je dobra opcija, ofkors. Ja sam vise nego zadovoljan sa tom kombinacijom. Ti4200 divno vrti npr q3 arena ( i lijepo nadopunjuje sve sto nije glide ) na 1024 i sve high na katmajiju 500. Vidim i da je to dosta cesta kombinacija i na Vogons + driveri su bas pogođeni za win98 (45.23) Edit: @stef, sad sam skuzio, ti pricas o single kartici sa wrapperom. Da, 5900 je onda super izbor.
![]() |
#3204 |
Prečupavi mod
|
Bio sam sad u supi i ISTA STVAR. U etuiu gdje su svi CD-ovi postoje svi osim veljace!! Srecom pa je zalutao u drugom etuiu i tada! ![]() https://we.tl/t-TeBT2pPNMR Uzivaj ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Neke stvari sam i zaboravio, ali me ovo prisjetilo. BTC CD-ROM sa Hitachi loaderom ... što god to značilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3207 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2020
|
Citiraj:
![]() sad mi je ostalo u kompletu iz drugog izvora nepovezanog s poslom jedan primjerak https://www.ebay.com/itm/RARE-SIEMEN...0AAOSwVQZgE9-M i https://www.ebay.com/itm/Vintage-IBM...-/254587682565 od kojih su naravno oba na prodaju iako mmi je cijena za sjebens malo ipak iz klase optimist ali ne bi se požalio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 | |
Guest
|
Jesam, i to na Adison aparatima ![]() Budem izvukao sve stavke iz onog kataloga, i "sastavio" cijelu konfu kakva je bila, pa da zbrojim troškove... Nekako se maglovito sjećam da je koštao 15,000kn ali to ostaje za vidjeti i potvrditi ![]() Edit 1 Čitam Adison letak i vidim nešto zanimljivo... Pročitajte i sami: Citiraj:
Edit 2 Moj je bio "Open Space" ... međutim, čitajući njihov letak, shvatio sam da bi to bio Pentium II Klamath 300MHz, a NE 350 Deschutes 350 kakvog ima moj. Stoga, ili je moj nešto malo novija varijanta, ili je bio custom-made, i prodan pod krinkom "Open Space-a". Isto tako, za matičnu piše da je Chaintech 6BSV, a NE 6BTM kakvu ima moj. Ima tu puno razlika, od grafičke pa na dalje, ali ovo su one koje se odmah ističu. Edit 3 Cijena cijele konfe Matična: Chaintech 6BTM Slot 1, 803kn Procesor: Intel Pentium II 350, 2171kn RAM: 64MB SD-RAM, 626kn Floppy: 1.44MB Sony, 119kn Hard: Quantum Fireball 6.4, 1287kn CDROM: BTC BCD 36X, 339kn Zvučna: Creative SoundBlaster 16bit, 193kn Grafička: ATI Rage IIc AGP, 248kn Voodoo2: Diamond Monster 3DII 12mb, 1537kn Modem: Prolink 56k V90 internal Fax-Modem, 465 Tipkovnica: BTC 8110M, 107kn Miš: Primax Navigator (57196), 153kn Kućište: Adison Midi Tower (3001, T3?), 253kn Monitor: Adison e4 15" (Shamrock Flicker-Free), 1020kn Total: 9,321kn (na što je otišlo dodatnih 5,000 nisam siguran...) Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 11.03.2021. u 14:18. |
|
![]() |
![]() |
#3210 |
Premium
|
Ja dam ruku u vatru da je neko sje... i opalio tipfeler kod papirologije haha. Ili teta u nekoj drzavnoj firmi koja je lupala neke zigove, ili oni prilikom popunjavanja papirologije i onda je tak ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|