|
![]() |
#31981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
norko u novoj verziji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31982 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
odlican!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31984 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
opala, pa to je šminkerski hYbrid, samo ti ove šuze ne pašu, kako je Nik primetio isto ![]()
![]() |
#31987 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Jucer iso solo na sljeme,u lugarnici sreo Broja1,nekog covjeka sa yetiem sivim kojem nemogu zapamtit ime..isli dolje na 57,osim prvog djela je dobra staza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31989 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Pozdrav ekipa, ako nekoga zanima neka škicne mada čisto sumnjam da će netko od vas preći na dužu lulu ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=84404 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31990 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Evo video od jučer : http://www.youtube.com/watch?v=zYv-44r5KtY gledati u 720P molim ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31992 |
Registered User
|
Evo jedna priča za koju mi svi znamo ali ne znaju naš gradonačelnik i ostala politička garnitura. http://www.vecernji.hr/zivot/preko-k...-clanak-534331 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31993 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ako joj nije ništa vrlo vjerojatno je samo skliznula sa obruča radi velikog tlaka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31994 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Pa jel ima on uopce obitelj kad ima vremena za gubljenje vremena i voznju biciklom. Mislim ljudi u tim godinaam bas i ne voze bicikli. Kao dijete je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31995 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31996 |
Registered User
|
@evilZlayo - komentar je suvišan i komentirat ga neću.debil! Ono što je meni najzanimljivije je da frajer daje podatak kako Bikepark Pohorje zarađuje više od bajkanja nego od skijanja. Pa zar Bandić to ne može skužit? Ili ne želi? Koji je to potencijal ta Medvednica!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31997 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Cuks odi obavezno na pregled Neurologa bez obzira na FF! Pogotovo ako si u kratkom roku radi glavobolje morao uzeti dva analgetika! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31998 |
sto da napisem ?!
|
hmmmh... probaj staviti na rub gume malo sapuna, i napumpati malo više (kratkoročno na tih kobnih 4 bara, pa vratiti na 3 i voziti se malo) ako ne sjedne dobro i ako smeta u vožnji, baciti. tako sam ja ispravio svoju fat alberticu, s tim da je podnijela puno veći pritisak. čudno mi je da je na 4 bara pala sa obruča. baci oko na obruč isto, nekako mislim da se radi o lošijim gumama i obručima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31999 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sad sam se malo vozio po Grmi i kvartu, i brijem da mi je shock mrvicu propišao. Brain radi, istina nije tak ultra tvrd ko prije al radi. Zanima me, dali netko ima 190x50 shock za posudit 10 minuta da vidim jel on stane meni u ramu? Ako stane, da znam za poslije da ne dajem 700kn za servis braina na kraju sezone kad mi Zmija može obični shock servisirat za 200kn. Podsjećam zapadnu ekipu, sutra idem na Sljeme oko 15h bi startao od sata u Vrapču, možda koju minutu kasnije. Preko kustošijanskog se ide.
![]() |
#32002 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Bar njega neće bit teško nagovoriti na takav pothvat ![]() Ak je teralogic rastavljao, ovo bi trebao isto moći bez nekih većih problema. Eventualno ako ti je otišla neka nestandardna brtva (tipa kondomček u FIT cartridgeima) onda moraš u ovlašteni servis...
![]() |
#32003 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Gume i obruči su serijski sa novog Specialized stumpjumper fsr, nije neki šrot. Na 4.2 je pala s obruča i izbila jednu žbicu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32004 |
sto da napisem ?!
|
auuuf ![]() onda je, možda, najbolje ne zajebavati se ![]() ![]() probati neku drugu gumu, samo se uvjeriti da nije obruč taj koji radi frku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32007 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32008 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jbt cuks, pa kak si ti to pao? Oo
![]() |
#32010 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To ti bas nisu dobrodosli simptomi, nadam se da nije nista (osim potresa mozga sto si izgleda zaradio). Osim glave mogao ti se pomaknuti i neki kraljesak pa je mozda i to izvor problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|